Gent - Crvena zvezda

09(1).jpg

Jedini kritican u ovom osakacenom timu je Njegos Petrovic. Ocekujem od njega tonu gresaka i nekoliko desetina pasova unazad. Daj Boze da me demantuje. Verujem da u napadu Ben, Ivanic i Falcineli mogu da iskreiraju nesto ozbiljno. Opet, mene brine taj deo od sredine do odbrane. Mada, kako bude.

Evo groblje najavljuje da prolazimo laganica, vec sebi prikupljaju municiju ako se okliznemo da mogu da se sprdaju. Jer oni su juce polozili veliki test, dobili su u kupu nikad jaci Metalac, pa sada mirno cekaju sta ce u takmicenju slicnog kvaliteta mi da uradimo.

Jedini kritican u ovom osakacenom timu je Njegos Petrovic. Ocekujem od njega tonu gresaka i nekoliko desetina pasova unazad. Daj Boze da me demantuje. Verujem da u napadu Ben, Ivanic i Falcineli mogu da iskreiraju nesto ozbiljno. Opet, mene brine taj deo od sredine do odbrane. Mada, kako bude.

Evo groblje najavljuje da prolazimo laganica, vec sebi prikupljaju municiju ako se okliznemo da mogu da se sprdaju. Jer oni su juce polozili veliki test, dobili su u kupu nikad jaci Metalac, pa sada mirno cekaju sta ce u takmicenju slicnog kvaliteta mi da uradimo.
Moras li ubaciti debilizam?

Jace je od tebe...

Moras li ubaciti debilizam?

Jace je od tebe...

Kada smo kod debilizma, znam da si tu na dobro poznatoj teritoriji i ja sa tobom ne mogu da se nadmecem. Citiracu samo jedan u moru tvojih idioluka ostavljenih na temi o Crvenoj zvezdi.

Gov. no cigansko drogirano opet je odradio ulogu kao i u nisu kad je igro protiv svojih rupasa....A setite se kolko skace kad igra protiv partizana....Lale su ciganska filijala odavno, kax igraju sa partizanom lomw kosti a sa zvezdom ni blizu... Iduci put sa vojvodinom lomiti ih bez milosti... Ubaciti juniore da ih iskasape... Pa nek stave kljuc u bravu...

Kada smo apsolvirali temu o debilizmu, jel sad mozemo da nastavimo dalje? Ajde nastavite da glumite kako veceras igramo jednu rutinsku utakmicu protiv nejakog Genta (koji je nedavno pobedio nikad jaci Sarloa) i da se sablaznjavate ako ih mi ne osakatimo sa nekom ubedljivom pobedom. Za to vreme nastavite da objasnjavate kako se FK Gromada domogla epohanog trijumfa nad Metalcem u Kupu. U prevodu nastavite da budete to sto jeste...

Kada smo kod debilizma, znam da si tu na dobro poznatoj teritoriji i ja sa tobom ne mogu da se nadmecem. Citiracu samo jedan u moru tvojih idioluka ostavljenih na temi o Crvenoj zvezdi.

Gov. no cigansko drogirano opet je odradio ulogu kao i u nisu kad je igro protiv svojih rupasa....A setite se kolko skace kad igra protiv partizana....Lale su ciganska filijala odavno, kax igraju sa partizanom lomw kosti a sa zvezdom ni blizu... Iduci put sa vojvodinom lomiti ih bez milosti... Ubaciti juniore da ih iskasape... Pa nek stave kljuc u bravu...

Kada smo apsolvirali temu o debilizmu, jel sad mozemo da nastavimo dalje? Ajde nastavite da glumite kako veceras igramo jednu rutinsku utakmicu protiv nejakog Genta (koji je nedavno pobedio nikad jaci Sarloa) i da se sablaznjavate ako ih mi ne osakatimo sa nekom ubedljivom pobedom. Za to vreme nastavite da objasnjavate kako se FK Gromada domogla epohanog trijumfa nad Metalcem u Kupu. U prevodu nastavite da budete to sto jeste...
Jesi ti negde u ovoj temi danas video to "groblje" koje pominjes kako vec najavljuju da je gent slab i sve to sto si na kraju posta pisao???

Pa pogledaj dobro temu od pocetka. Nema toga.
Naprotiv napomenuo sam da je zvezda oslabljena jako.
Ocito u glavi problem imas, sa kompleksima pa pominjes grobare i kad ih nema u temi.

Ko je pominjo ovde dana sarloa, gent da je slab???
Bolestan si.

Najpre je Sarloa bio podmseh, a kada ga Gent savlada, onda je Gent respect... Njima udovoljiti. Da napisem da nece proci grupu, spopali bi me kako su pobedili Liberec i isti Gent i kako sigurno idu dalje a ja sam lud pa to ne vidim, a ovako sam lud posto tvrdim da 95% prolaze grupu osim ako se ne isprosipaju sve do kraja, a ostali se povampire odjednom. I nema tu vise nikakve matematike, veceras i da izgubite sta se menja? Nista. Opet ste debelo u igri za prolaz dalje. A velike su sanse i da veceras sve resite. Ne znam zasto tenzija od ove utakmice toliko... Situacija u grupi povoljna... I sta ima bilo ko da sprema municiju ako se ispadne. Vi ako sve do kraja izgubite, sami cete spremati istu municiju na sebe i svoje a ne mi. Za sada je Deki car a bice dunster ako ispadne. I to treba neko sa strane da vam kaze ili ne kaze. Svasta...

Nemamo kvalitet jednostavno da pariramo na sredini niti brzine za potencijalnu kontru...enormno fali Sanogo da nepricam Katai i Rodic druga dimenzija bukvalno kicma ekipe....ova ekipa Genta je izuzetno tehnicki jaka....

Svaka cast, odigrali ste kako treba.. Partizan bi mozda ovako igrao do 80. minuta i vodio 2-0 a onda bi primili 3 gola u 10 minuta
Ma vi bi brate popili 4 hehehehe zezam se malo brate...Ma Zvezda je ovde igrala jedino sta moze i rutnirala ih...Inace neverovatan je Borjanov uticaj na ekipu znaci ne pamtim da je neki igrac toliko znacio...najbitniji transfer nas istorijski....a ovo nismo prokockali ima i do toga jer se stalno igra evropa pa ekipa raste i stice iskustvo....koliko puta smo dobijene utakmice gubile da ti nepricam o trauma detinjsrva strazbur onda bordo pa taj Ekeren sto spominju nikad nismo do sada izgacili Belgijance....istorijska trauma od Kelna koju cale pamti koju sam x puta gledo.... Mehengadbah Bajren sa Pizonom i Sesticem...tako da to nam je zajednicko...

Poslednja izmena:
Iznenađujuće dobro. Očekivao sam i nadao se remiju, nešto 1:1 ali ovo je ispalo fenomenalno. Skoro niti jednu priliku nam nisu napravili a mi im uvaljasmo dva gola ni iz čega. Obezbeđeno proleće dva kola pre kraja. Baš lepo. Milunović najbolji. Začudo , fizički nisu pali kao dosad.

Back