Genlteman's cut

Pa nećemo sada da pričamo gde smo se sve yebali, s kim i kad, ali plaćanje sobe samo zbog seksa dođe nekako kao plaćanje usluge za prostituciju.
A ko naplaćuje stan za takve usluge, liči na makroa.

pa to ako banalizujes do nivoa - neko privodi prostitutku na kres
sta sa onima koji dodju na sajam na dan?
povoljnije im je da iznajme stan nego hotel
sta sa onima koji dodju na neki koncert?
sta sa slovencima i hrvatima koji dodju na vikened?

Drage moje ljubavnice i ljubafnici, svi znamo da je iznajmljivanje stanova za jedan dan u poslednje vreme popularna i zgodna opcija za one koji nemaju gde, koji žele anonimnost, blizinu i..u know what I mean :per:.

Negde u vazduhu lebdi bontonska ideja da cenu te kirije treba da plati jel'te, gentleman.

Ali, šta ako ona neće ni da čuje već kaže plaćamo ili pola/pola ili ništa !

I šta ako gentleman upita "Zašto? Kako? Ni govora, dozvoli molim te " a ona odgovori "Taman posla osećala bih se kao qrva ! "

Da li je to okej i kako gentleman da se tu postavi a da ipak ostane gentelman i da svi budu srećni?

hvala

Gentlemans-Cut.jpg

Ovakvo cifranje bi mi opasno ubilo zelju za sexom.
Gentlmen plati i rezervise sobu jos pre - da dama o tome uopste ne mora ni razmisljati.

ljubavnici idu na skrovita mesta samo zbog sexa, da.

šta je tu tačno prostitucija?

Ništa. To je eksperimentisanje, igranje, zabava...ljudi koji su u vezi. Nije ni čudo što svaki put kad otvorim neku vest na bilo kom portalu a da se odnosi na ljubav i seks, komentari ispod su dotak'o sam dno života. U braku a vode ljubav jednom godišnje. Umesto da koriste svaku priliku da se dovate, 'vataju se samo za daljinski upravljač. Mašala.

Ništa. To je eksperimentisanje, igranje, zabava...ljudi koji su u vezi. Nije ni čudo što svaki put kad otvorim neku vest na bilo kom portalu a da se odnosi na ljubav i seks, komentari ispod su dotak'o sam dno života. U braku a vode ljubav jednom godišnje. Umesto da koriste svaku priliku da se dovate, 'vataju se samo za daljinski upravljač. Mašala.

da bre ieboi daljinski..

Back