Genlteman's cut

ranjeni Zoro

Elita
Poruka
21.566
Drage moje ljubavnice i ljubafnici, svi znamo da je iznajmljivanje stanova za jedan dan u poslednje vreme popularna i zgodna opcija za one koji nemaju gde, koji žele anonimnost, blizinu i..u know what I mean :per:.

Negde u vazduhu lebdi bontonska ideja da cenu te kirije treba da plati jel'te, gentleman.

Ali, šta ako ona neće ni da čuje već kaže plaćamo ili pola/pola ili ništa !

I šta ako gentleman upita "Zašto? Kako? Ni govora, dozvoli molim te " a ona odgovori "Taman posla osećala bih se kao qrva ! "

Da li je to okej i kako gentleman da se tu postavi a da ipak ostane gentelman i da svi budu srećni?

hvala

Gentlemans-Cut.jpg

pa dobro, ovde nije tako erotski dramatičan slučaj..heh..

jeste ok je i da zena plati ili da podele racun, ako si to pitao.

- - - - - - - - - -

Dok se ja vratim sa pijace sa jagodama, višnjama, trešnjama...graškom za čišćenje:evil: i ostalim interesantnim zanimacijama, ne mogu da prepoznam ovaj pdf,
skroz se izmenio.:trlja:

mislis postao zabavniji. :lol:

zna o to ali je jače od njega a zna i da ako ne ispadne gentleman neće moći da mu se digne šta ćemo sad..

pa onda on ima istu dijagnozu ko ja - voli da kupi robu..s tim sto je volim i da budem kupljena i da kupim, kako mi se kad digne. :lol: meni ne bi prijalo upravo iz razloga sto volim i ja da budem dominantna..da menjam pozicije.

- - - - - - - - - -

samim tim bi prestao sex da mi sa takvim bude zanimljiv.

Drage moje ljubavnice i ljubafnici, svi znamo da je iznajmljivanje stanova za jedan dan u poslednje vreme popularna i zgodna opcija za one koji nemaju gde, koji žele anonimnost, blizinu i..u know what I mean :per:.

Negde u vazduhu lebdi bontonska ideja da cenu te kirije treba da plati jel'te, gentleman.

I šta ako gentleman upita "Zašto? Kako? Ni govora, dozvoli molim te " a ona odgovori "Taman posla osećala bih se kao qrva ! "

Da li je to okej i kako gentleman da se tu postavi a da ipak ostane gentelman i da svi budu srećni?

hvala

Gentlemans-Cut.jpg

Pa cek ako se riba ne lati novcanika naci da joj se sve placa:think:

ok...ako oće pola pola tako će i da bude
mada to vi jebači od stila vodate po stanovima, hotelima...
mi prosti jebbemo de stignemo...u šumici, na livadi, u kolima, u veceju
ako uopšte ispadne prilika de jebemo bilo šta

hvala

Gentlemans-Cut.jpg

Kakvo random pitanje... kao da me je neko pitao - sta vi mislite o onoj muvi sto je pre pola sata proletela desetak metara od vas.

- - - - - - - - - -

I ajde vezano za temu, stvarno bi me bio zesci blam da iznajmljujem stan za jedan dan i to zbog seksa. Pa jos da platim ceo dan zbog dva minuta
..

kakva to riba treba da bude da bi je vodio u hotel...nekakva princeza, grofica ?
i kakav je to hotel koji izdaje sobe na jednu noć
a znam i da je njima zanimljivije neko neobičnije mesto

kakva to riba treba da bude da bi je vodio u hotel...nekakva princeza, grofica ?
i kakav je to hotel koji izdaje sobe na jednu noć
a znam i da je njima zanimljivije neko neobičnije mesto

Da, i to sto kazes. Stvarno, cela ta ideja je debilna. Ono, ajd u hotel da se yebemo. Kao da ugovaras kod zubara.
Inace svaki hotel od najbudjavijeg do najelitnijeg izdaje sobe na jednu noc. To je sasvim normalna stvar.

Back