Genitalni herpes

Sandraf

Početnik
Poruka
2
Dobar dan!!!Pre mesec dana su mi se pojavile izrasline na stidnim usnama,koje su pevale,svrbele i volele...odnose nisam imala Posle ciklusa sam se javila ginekologu koji je ustanovio da imam genitalni herpes,dobila sam aciklovid mast i tablete pijem ih ali ne primećujem nikakve promene u vidu smanjenja sem da me manje peku i bile...Molila bi za misljenje nekog od Vas ko je imao isti ili sličan problem pozdrav i veliko hvala

Dete, imam prijatelje doktore. Za sve što nije iz njihove najuže struke, ili eventualno koliko da mi napišu recept za antibiotik, oni ljudi mi uvek kažu: "ne znam to baš dobro, idi kod specijaliste, ako treba da te povežem s njim".

Nemoj da se lečiš na internetu, pa još na diskusionim grupama. To nikom nije dobra donelo.

Ne nisam,nego neko vreme nemam odnose a odnose sam u većim slucajevima imala sa zastitom i nisam menjala partnere

Dete, imam prijatelje doktore. Za sve što nije iz njihove najuže struke, ili eventualno koliko da mi napišu recept za antibiotik, oni ljudi mi uvek kažu: "ne znam to baš dobro, idi kod specijaliste, ako treba da te povežem s njim".

Nemoj da se lečiš na internetu, pa još na diskusionim grupama. To nikom nije dobra donelo.
Hvala,naravno cisto me interesuje misljenje nekog ko je imao ovakav ili sličan problem

Back