- Poruka
- 39.758
Osmotrite šta klinac radi sa kockom 
Koliko ste boja ikada uspeli da složite?

Koliko ste boja ikada uspeli da složite?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slicno kao i Sudoku ali moras sam da provalis kombinacije jer ih ima bas mnogo, sto znaci da ipak je potrebna inteligencija.brzo slaganje rubikove kocke uglavnom nema veze sa inteligencijom...ja sam imao rubikovu kocku kao dete i uz nju sam dobio knjižicu u kojoj je ispisano nekoliko algoritama kojima se kocka iz bilo koje pozicije slaže u određenom broju poteza...ne treba ti nikakva inteligencija da složiš samo treba da zapamtiš redosled desetak poteza... genijalci su oni koji su otkrili algoritme a ne ovi koji vežbaju da ih brzo izvedu...i debil može brzo da složi sledeći algoritam....
za dete je to dosta inteligencije, a za svako pametno dete cesto kazu genijalac!brzo slaganje rubikove kocke uglavnom nema veze sa inteligencijom...ja sam imao rubikovu kocku kao dete i uz nju sam dobio knjižicu u kojoj je ispisano nekoliko algoritama kojima se kocka iz bilo koje pozicije slaže u određenom broju poteza...ne treba ti nikakva inteligencija da složiš samo treba da zapamtiš redosled desetak poteza... genijalci su oni koji su otkrili algoritme a ne ovi koji vežbaju da ih brzo izvedu...i debil može brzo da složi sledeći algoritam....