Geni........

Ja sam iste naravi kao mama, znam se brzo naljutit,iznervirat zbog sitinice..
U principu ja i mama smo jedine u obitelji koje "planu" zbog sitnice,a sto se tice fizickog izgleda sva sam na starog :besna: imam veliku glavu, duge noge ( to je jedino o0nako sto mi zaista godi).
Talenat u sustini nemam, iako znam lijepo da pjevam ali to je odredjeno po nekim vremenskim razdobljima kada mi je glas onako ljeti zvucan,inace sam zimi za sve,pa i za pjevanje OUT:zsmrcka:

Zapravo, ja imam plave oci, a moji roditelji imaju zelene. xD

Čisto zelene ili nešto između plavog i zelenog?
Lol.... to je već neki ***** sa pigmentima...
Ako je prvi slučaj i ti uradi DNK... neko odozgo već dade objašnjenje reči..xD
Ali ako roditelji imaju svetle oči dete mora imati svetle oči zato što je to osobina koja se ispoljava samo u homozigotnom stanju, tj. dva homozigota ne mogu dati heterozigot ili homozigot sa drugom bojom.

U, ja povukoh na svog psa, aktivnog forumaša, Anu, ili ti Buzzbomb-a. I znam jedan vic. Nego, druga me stvar muči. Zašto ne sme da se psuje ovde? Svašta bih još rekao o Ani, al' ne smem.

1. koje osobine ste nasledili od kojih predaka...?

imam brze reakcije kao moja majka,
samo sam ja još ishitrenija od nje,
ali ostale karakterne crte uglavnom
sam povukla od oca, kao da smo preslikani,
s izuzetkom što je on jaaako tvrdoglav, a ja umem da popustim.

2. fizički izgled ... (na koga više ličite : na mamu ili tatu), šta ste na mamu povukli, šta na

tatu...

ja ne znam, kažu mi
da imam oči slične majčinim,
a usta tatinim.
kosa mi je, takođe, kao tatina
(kovrdžava, meka, tanka).
mislim da je to sve. XD

pf... nemam pojma iskreno.
u principu se baš i ne slažemo po tom pitanju.

pa meni su svi muzikalni u porodici,
i s mamine i s tatine strane, sem tate,
njega je to nekako zaobišlo, dva tona ne razlikuje. :lol:
tako da i ja negde imam valjda to za muziku, i za glumu,
pošto mi se deda s majčine strane kao mlad bavio
dramskim aktivnostima i recitovanjem.

možda je tema malo glupa, ali nema veze... volim da rizikujem

Tema je otvorena da bi se pričalo o sledećim stavkama (u suštini)..

1. koje osobine ste nasledili od kojih predaka...?

2. fizički izgled ... (na koga više ličite : na mamu ili tatu), šta ste na mamu povukli, šta na

tatu...

3. ukusi ...

4. talenti

i sl.

evo ja ću prva...

1. od mame sam nasledila to da se brzo iznerviram, ali da, ako nije trenutak za nervozu,

se kontrolišem... primetila sam da obe u dosta slučajeva skočimo i nerviramo se kada ne

znamo šta da obučemo ili obujemo. volimo da pametujemo, ja mom bratu, ona tati...

:mrgreen: E, sad, tvrdoglavost sam nasledila i od mame i od tate... ne zna se ko je

tvrdoglaviji...

2. boju očiju sam nasledila od mame, a oblik ne znam na koga... ni mama ni tata nemaju

oblik kao ja... usne sam nasledila od oboje.. znači, kada se spoje mamine i tatine usne

dobiju se moje... :lol: mamine su male, tatine malo veće, a moje najveće... e, da, kosu...

kosu sam nasledila od tate... gusta kovrdžava... jedino sam možda kvalitet kose nasledila

od mame...samo se nadam da mi neće krenuti opadati kao tati....:mrgreen:

3. ukus mi je u suštini mnogo sličan maminom...

4. talenat.. za sport ... od tate.., za ples ... od mame... ostali talenti su još neotkriveni...

a pošto sam antitalenat za pevanje... to bih rekla da sam povukla i na mamu i na tatu...

cela porodica mi je antitalenat za pevanje...:whistling:

1. Od pradede sam nasledio da pijem i da se ne napijem,kao i da budem uvek vodja koji ispunajva uvek ono sto obeca :)

2.Licim na tatu,lep sam na mamu,povukao sma tvrdoglavost,smirenost,duhovnost kao i hladnokrnost :D

3.Ukus je moj,ne postoji ni jedan slican ;)

4. Talenti,takodje su moji,sve sto sam postigao sam stvorio svojom mukom :neutral: :)

Ja sam prodigy mog porodicnog stabla, svi moji preci su bili niko i nista, nista iza njih nije ostalo. E sad, ne znam od kog sam to nasledio, al svakako podrzava teoriju da geni ne igraju glavnu ulogu.
derr.gif

Ali gotovo svi su bili arogantni i prezadovoljni sobom, kao mali samojed koji ne moze da ne ispolji svoju radost.

Back