Генерал Мојсиловић: Војска Србије ће уколико дође наређење врховног команданта све своје задатке извршити у потпуности

dragon x

Legenda
Poruka
52.949
https://www.rts.rs/vesti/politika/5...ti-u-potpunosti.html#brid_cp_videoBox-1335842

"Војска Србије у складу са Уставом Србије и Повељом УН, уколико добије наређење од врховног команданта, све своје задатке у односу на укупну безбедносну кризу извршић у потуности“, рекао је у обраћању начелник Генералштаба ВС генерал Милан Мојсиловић.

Sve je rečeno.

Navuko je i NATO vojni savez dodatnu vojsku na okupirano Kosovo i Metohiju....
Ko zna šta spremaju.
Nedovoljno da spriječe sukobe. Čak ni među sobom nisu čisto, Mađari i Italijani će se povući sa Kosova.

Kosovo mora da se zavrsi do sledece godine,to je plan zapada,a mi mozemo da udjemo u rat ili da se treskamo.
Ne pita nas niko nista.
Mi nismo narod koji se treska, čitav Balkan će biti destabilizovan.

Не бих се ја кладио да запад неће да гурне шиптаре, а онда да се повуче и остави их на цедилу из ко зна каквих интереса...
Такође се не бих кладио ћемо остати сами у случају неког већег сукоба.....
У суштини најбољи сценарио којем шиптари могу да се надају је да остану један на један са нама.......јер ону ситуацију "100 на једног" од 99-е више неће да доживе никад...... Генерално мислим да немају шансе да заврше посао са КиМ и да и ако су имали некад шансе то време је одавно прошло.......да је запад хтео и могао одавно би им дао велику Албанију, не би била ова ситуација.....али како године пролазе чини се да је та идеја била само лажна новчаница којом су западњаци у шиптарима добили корисне псе рата да обаве своје интересе.......
То што су италијани за време короне добили огромну помоћ од Руса ваљда нешто говори.....тако да да сам на месту шиптара освратио бих се свакодневно не би гледао само напред као коњина.....

Poslednja izmena:
sure-air-quotes.gif

https://www.rts.rs/vesti/politika/5...ti-u-potpunosti.html#brid_cp_videoBox-1335842

"Војска Србије у складу са Уставом Србије и Повељом УН, уколико добије наређење од врховног команданта, све своје задатке у односу на укупну безбедносну кризу извршић у потуности“, рекао је у обраћању начелник Генералштаба ВС генерал Милан Мојсиловић.

Sve je rečeno.
Treba Rusima da se napravi novi front te uzrokuje dodatne brige NATO? Naravno, pronašli i korisne budale.....

Па јел смо ово ми почели или шиптари ?
Нека своје псе НАТО савеже на ланац и неће имати брига.....
Мани ту јефтину пропаганду.......нападнуРуски и Српски народ па кад им се врати ударац онда кмече како су жртве агресора. То је пропагандни образац понашања запада који се не мења. Само злонамерни и идиоти то не препознају

Па јел смо ово ми почели или шиптари ?
Нека своје псе НАТО савеже на ланац и неће имати брига.....
Мани ту јефтину пропаганду.......нападнуРуски и Српски народ па кад им се врати ударац онда кмече како су жртве агресора. То је пропагандни образац понашања запада који се не мења. Само злонамерни и идиоти то не препознају
Žao mi je, ali da, vi ste započeli sve ovo sranje sa nekim političkim potezima već 1988 godine. Rat 1991 je bio samo posledica ovog, a finale tek dolazi, nadam se političko rešenje, bez rata.

Žao mi je, ali da, vi ste započeli sve ovo sranje sa nekim političkim potezima već 1988 godine. Rat 1991 je bio samo posledica ovog, a finale tek dolazi, nadam se političko rešenje, bez rata.
1988 je bila posledica 1981 i svih dešavanja koja su bila u međuvremenu, a teror prema Srbima na Kosmetu traje još od 17 stoleća. Red je da im konačno malo vratimo. Ne mnogo, samo malo

1988 je bila posledica 1981 i svih dešavanja koja su bila u međuvremenu, a teror prema Srbima na Kosmetu traje još od 17 stoleća. Red je da im konačno malo vratimo. Ne mnogo, samo malo
Svakome prema zasluzi.
Sudiće im se pošteno ... onima koji preteknu.

A ko je planirao 1990. godine, prije početka ikakvog rata da ubija vojnike i oficire te baca im bombe u porodične stanove i ubija žene i djecu?

Па и ја сам се надао када је потписан Лисабонски споразум све три заинтересоване стране, али је Изетбеговић по наговору УСА повукао потпис и починио злочин против мира, мајку свих злочина, увукавши БиХ у крвави рат.

Kakve veze sad Rusi imaju sa ovim? Po tebi je Kurti ruski čovjek?
Kakav Kurti. Vaš predsednik stvara buru u čaši vode dole na Kosovu - ova poslednja dešavanja su direktno maslo Vučića.

Па и ја сам се надао када је потписан Лисабонски споразум све три заинтересоване стране, али је Изетбеговић по наговору УСА повукао потпис и починио злочин против мира, мајку свих злочина, увукавши БиХ у крвави рат.
Ti ratovi u Ex YU su vam bili potpuno bespotrebni, te nisu donjeli nikakav rezultat...jedino uništenje

Možeš ti i gluplje od toga.
Ajd probaj ponovo.
Nagovorio je tamošnje Srbe, da ne sudjeluju u institucijama te na izborima...a onda puj pike ne važi....direktna krivda za ovo poslednje sranje je baš na Vučiću

Kakve veze sad Rusi imaju sa ovim? Po tebi je Kurti ruski čovjek?
Hoće, da vas gurnu ponovo u rat sa NATO, jer se nadaju, da će tako smanjiti potporu NATO Ukrajini...ako nasjednete, sami ćete biti krivi

A ko je planirao 1990. godine, prije početka ikakvog rata da ubija vojnike i oficire te baca im bombe u porodične stanove i ubija žene i djecu?
Hvala američkoj Darpi na internetu, pa se može doći do realnih informacija o tadašnjim zbivanjima - ne pali više vaša propaganda

Back