Lolitaa
Početnik
- Poruka
- 30
Veza izmedju maloletnice i starijeg coveka?
Recimo da su u pitanju godine 17 i 40.
Da, ili Ne? Vasa licna iskustva?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veza izmedju maloletnice i starijeg coveka?Recimo da su u pitanju godine 17 i 40.
![]()
au taj je neka teska budala i kompleksasJuče se hvali naš kolega, kog ja zovem čika Nidžo, a on sebe zove Tigar, kako je opet imao seks sa devojkom, ovaj put dve godine mlađom od njegove ćerke. On ima 55 godina, a ona 22 godine.
Njegovo tumačenje odnosa: "Kad si mlad treba ti stara piččka, da je podereš dok se ne naučiš, a meni starom treba neka mlada piččka da se i ona i ja dokazujemo". Bukvalno je ovako sinoć rekao. Maltene mi još odzvanja to što je rekao.
au taj je neka teska budala i kompleksas
Takvih se treba kloniti svakako.
dok mu neki takav matorac ne potuca cerku.Juče se hvali naš kolega, kog ja zovem čika Nidžo, a on sebe zove Tigar, kako je opet imao seks sa devojkom, ovaj put dve godine mlađom od njegove ćerke. On ima 55 godina, a ona 22 godine.
Njegovo tumačenje odnosa: "Kad si mlad treba ti stara piččka, da je podereš dok se ne naučiš, a meni starom treba neka mlada piččka da se i ona i ja dokazujemo". Bukvalno je ovako sinoć rekao. Maltene mi još odzvanja to što je rekao.
dok mu neki takav matorac ne potuca cerku.
Misliš da neki takav matorac može da izvede tuccanje? Ili možda samo neko gurkanje?
Tuccanje je ipak spontani deo najlepšeg intimnog odnosa. Ako sam ja tebe dosad dobro shvatio, pošto voliš tu reč koristiti za onaj najuzbudljiviji deo vođenja ljubavi, je li?
pa da, u tom kontekstu koristim izraz tucanj.e
Tab bi mogao tu rec da skine sa liste cenzurisanih.
Moze![]()
Skoro sam bio u shemi sa jednom Stelom od 17i dalje se kresnemo kad se vidimo
![]()
Mogu ti reci da su maloletnice prave nimficeA tucaju se za medalju ..nezasite i pohotne kucckice
![]()
Ne snosim Jaja![]()
Kad si pre omatorila ?Moram da te podmladim pod hitno
![]()
![]()
Pa znam da izgledam mladje, ali nisam znala da mislis da imam 17.![]()
Juče se hvali naš kolega, kog ja zovem čika Nidžo, a on sebe zove Tigar, kako je opet imao seks sa devojkom, ovaj put dve godine mlađom od njegove ćerke. On ima 55 godina, a ona 22 godine.
znam al zvuci odbojno![]()
Snosaj me asocira na trudnocu i eeeewwww! neam pojma ...odma mi se spusti![]()
Ja moju nekad pitam: Jel voliš kako te jeebem lutkice? A ne spušta mi se ni pored bilo kakvog izraza, ako treba da jeebem. Jeebaji ga, kada ja imam retku priliku, a i onda moram da se trudim, kao da mi je poslednji put![]()
Veza izmedju maloletnice i starijeg coveka?Recimo da su u pitanju godine 17 i 40.
![]()
pa sto ne zivis kao ove vesele devojcice nego samo --->![]()
![]()
Хтела да буде са мном а ја нисам хтео, и сад је депресивна. Још мало па к'о Ана Карењина.![]()
I sa mnom isto tako![]()
Trazi vernog deckica medju ovim bloodnicima na ljis![]()