Generacijski jaz.. :)

Veza izmedju maloletnice i starijeg coveka? :heart: Recimo da su u pitanju godine 17 i 40.
Da, ili Ne? Vasa licna iskustva?
;)

Juče se hvali naš kolega, kog ja zovem čika Nidžo, a on sebe zove Tigar, kako je opet imao seks sa devojkom, ovaj put dve godine mlađom od njegove ćerke. On ima 55 godina, a ona 22 godine.

Njegovo tumačenje odnosa: "Kad si mlad treba ti stara piččka, da je podereš dok se ne naučiš, a meni starom treba neka mlada piččka da se i ona i ja dokazujemo". Bukvalno je ovako sinoć rekao. Maltene mi još odzvanja to što je rekao.

Juče se hvali naš kolega, kog ja zovem čika Nidžo, a on sebe zove Tigar, kako je opet imao seks sa devojkom, ovaj put dve godine mlađom od njegove ćerke. On ima 55 godina, a ona 22 godine.

Njegovo tumačenje odnosa: "Kad si mlad treba ti stara piččka, da je podereš dok se ne naučiš, a meni starom treba neka mlada piččka da se i ona i ja dokazujemo". Bukvalno je ovako sinoć rekao. Maltene mi još odzvanja to što je rekao.
au taj je neka teska budala i kompleksas :lol:
Takvih se treba kloniti svakako.

au taj je neka teska budala i kompleksas :lol:
Takvih se treba kloniti svakako.

On tvrdi da mu je dovoljan samo jedan afirmativni znak od devojke i on će je sigurno osvojiti. Inače retko ljubazan i fin čovek, sa neverovatno dubokim i istovremeno prodornim glasom. Kada se napali, on ne priča nego urla. Ja se uvek sit ismejem, kada se družim sa njim. Doduše samo se poslovno družimo, a ponekad na nekoj službenoj večeri, kada se opustimo, onda krenu ovakve priče.

Ovo što priča o devojkama - ipak to je samo stvar njegovog izbora i izbora tih devojaka. Lično - nemam neku mladu sestru ili ćerku, pa se ne opterećujem problemom, a i žena mi je verna i ja njoj, pa ne strahujem od čika Nidže :) E da, nekoliko puta smo se i na ulici i buvljaku sretali i on je sećam se, pohvalio mene i suprugu da smo dobar par.

dok mu neki takav matorac ne potuca cerku.

Misliš da neki takav matorac može da izvede tuccanje? Ili možda samo neko gurkanje? :hahaha:

Tuccanje je ipak spontani deo najlepšeg intimnog odnosa. Ako sam ja tebe dosad dobro shvatio, pošto voliš tu reč koristiti za onaj najuzbudljiviji deo vođenja ljubavi, je li?

pa da, u tom kontekstu koristim izraz tucanj.e :)

Tab bi mogao tu rec da skine sa liste cenzurisanih.

pa da, u tom kontekstu koristim izraz tucanj.e :)

Tab bi mogao tu rec da skine sa liste cenzurisanih.

Imam jedan predlog za tebe: hajdemo na pofdorum vezan za kuhinju i ishranu, pa da otvorimo temu o tome gde sve, kako i na koji način u ishrani koristimo tuccanu papriku.

Ja često ženi kažem: "Hoćeš da u salatu ubacimo malo ovu koitusalnu papriku?" :hahaha:

EDIT:

Izvinjavam se, nekad kažem i : snošajnu, polno izopštenu, jeebanu i tako to. Što otkačeniji izraz, to se moja mala više smeje. :)

Poslednja izmena:

Priča neki taksista pre par meseci nešto bzvz i onako "usput" kaže "Imam malu '92 godište :)".. Ja računam ćerka i ne reagujem, promrmljam "okej", mislim boli me.. A on opet, iznenađen nedostatkom reakcije - "El znaš? U vezi sa sa malom '92 godište? :)".. Ja ono :neutral: lik ima 40ak i ofucan je potpuno, olinjali mačor.. Bolesno.. Al ništa, promrmljam još jedno "okej" i nastavim svojim putem, stanica mi bila 100m odatle

Ja moju nekad pitam: Jel voliš kako te jeebem lutkice? A ne spušta mi se ni pored bilo kakvog izraza, ako treba da jeebem. Jeebaji ga, kada ja imam retku priliku, a i onda moram da se trudim, kao da mi je poslednji put :)

To je nes drugo :mrgreen:

A zamisli da joj kazes : Jel volis moju snosku ? :eek: msm ta rec nije adekvatna za Hard Core ili DP u naletu strasti i pozde :aha:

Msm da bi joj se zgadio sex ..osim ako nije zagorela toliko da nis ne cuje :hahaha1:

Veza izmedju maloletnice i starijeg coveka? :heart: Recimo da su u pitanju godine 17 i 40.
Da, ili Ne? Vasa licna iskustva?
;)

Не мораш да отвараш налог за нову тему.. Опуштено.. Пиши са твог правог, неће људи имати лоше мишљење о теби због неких тема..

Пеглање да, ако је жеља обострана, али веза не, нема ту 'леба.

Back