Gel nokti i nadogradnja gelom

Jednom u životu sam gelirala nokte i nikad više! 'em što možeš po salonima zapatiti neku infekciju koje se inače duže leče, mislim i da bez naknadne nege geliranje uništava nokte. Meni su moji prirodni lepši, čak su mi i u saloni rekli da nemam potrebe da ih geliram, pa tamo više i ne idem.

Jednom u životu sam gelirala nokte i nikad više! 'em što možeš po salonima zapatiti neku infekciju koje se inače duže leče, mislim i da bez naknadne nege geliranje uništava nokte. Meni su moji prirodni lepši, čak su mi i u saloni rekli da nemam potrebe da ih geliram, pa tamo više i ne idem.
Meni su prirodni jako slabi pucaju non stop, i lakse mi je kad stavim gel ,dok mi nadogradnja ubija nokte ja sve mislim zbog lepkaa..😓

Mene je posao naterao. Često nosim laboratorijske rukavice i gel je bio jedini način da imam iole lepe nokte jer su mi se listali i pucali pod rukavicama, a lak nije mogao da mi izdrži ni jedan dan. :(
A volim da imam uredne i nalakirane nokte, to mi baš znači.
Slazem se slican problem imam.. jaci su mi nokti kad imam gel, pritom uredniji nego kad imam lak,sto kazes izdrzi mi jedan dan samo...

Back