УЛТРА-СРБИН
Zainteresovan član
- Poruka
- 176
ГЕЈОВИМА заправо не требају никаква права.Они већ сва права имају.Као и свако људско биће,јер они су пре свега људи.И треба да их имају,против сам да се било ко дискриминише по било којој основи АЛИ...
Главни проблем гејова нису њихова "угрожена права".Знају они да их нико не би туко на улици да се грле.
Проблем гејова је што они знају да их људи сматрају за ненормалне и што њихово понашање сматрају неприхватљивим.
Па због тога они хоће промоцију и пропаганду на ТВ-у(сетимо се серија Вил и Грејс после које би свако помислио како су фини гејови) промоцију у школама новинама итд.
Да их кроз пропаганду људи прихвате за нормалне.А сви знамо да кроз пропаганду и најтврђе мишљење се мења.
Е па ја сам против тога!
Нека људи граде своје мишљење самостално.
Ново тумачење геноцида(настало после сребренице) каже да је геноцид било какво угрожавање опстанка одређене етничке скупине(нпр.Срба)
Да ли је пораст броја гејова(после њихове пропаганде) Геноцид?
По овој новој дефиницији јесте.
Према томе Гејови Раус
Главни проблем гејова нису њихова "угрожена права".Знају они да их нико не би туко на улици да се грле.
Проблем гејова је што они знају да их људи сматрају за ненормалне и што њихово понашање сматрају неприхватљивим.
Па због тога они хоће промоцију и пропаганду на ТВ-у(сетимо се серија Вил и Грејс после које би свако помислио како су фини гејови) промоцију у школама новинама итд.
Да их кроз пропаганду људи прихвате за нормалне.А сви знамо да кроз пропаганду и најтврђе мишљење се мења.
Е па ја сам против тога!
Нека људи граде своје мишљење самостално.
Ново тумачење геноцида(настало после сребренице) каже да је геноцид било какво угрожавање опстанка одређене етничке скупине(нпр.Срба)
Да ли је пораст броја гејова(после њихове пропаганде) Геноцид?
По овој новој дефиницији јесте.
Према томе Гејови Раус