Pussycat
Veoma poznat
- Poruka
- 10.427
spremili bi oni i lomacu al' ih ebe ako se ispostavi da su je spremali za nekog iz svoje familije![]()

A mene zanima što se oni toliko bave paradom kad ima toliko bitnijih stvari u ovoj jadnoj Srbiji!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
spremili bi oni i lomacu al' ih ebe ako se ispostavi da su je spremali za nekog iz svoje familije![]()
A mene zanima što se oni toliko bave paradom kad ima toliko bitnijih stvari u ovoj jadnoj Srbiji!![]()
A mene zanima što se oni toliko bave paradom kad ima toliko bitnijih stvari u ovoj jadnoj Srbiji!![]()
Nije da mislim nego znam 100% da Bog ne podrzava gejeve. Ja sam vec rekao u prethodnim postovima, ali ti izgleda nisi citala, pa evo da ponovim. Jedini segment gde Bog "podrzava" gejeve je kada ih ismevaju i kada ih biju. Bog voli svu svoju decu pa bilo koliko da su zastranila, a ti sto su ti rekli da Bog podrzava nasilje ocigledno su preskakali redove kada su citali njegovo pismo. Bog ne podrzava bezakonje koje ljudi rade bilo da se radi o pederima, nasilju, kradji, prevari ili bilo cemu drugom sto nije dobro za coveka. Bog voli ljude, pa prema tome stalo mu je da oni budu zdravi i normani, zato je u njegovom pismu dao sta je dobro, a sta nije. Sad druga je stvar sto se nama npr ne svidja da ceo zivot budemo sa jednom zenom-muskarcem, nekima recimo nije ni to interesantno pa onda probaju i sa istim polom, nekima se recimo ne svidja kada Bog kaze da treba postovati roditelje, nekima se npr ne svidja kada Bog kaze da ne kradu itd...Druga stvar je sto se nama nesto ne svidja, pa volimo malo po svome. Bog je dao svima slobodnu volju, pa prema tome i slobodu da radi ko sta hoce, znaci Bog te nece streljati ako malo nesto ukrades, prevaris decka ili sta vec, ali jednog dana Bog ce okoncati tu agoniju i svako ce dobiti ono sto je zasluzio. Eto da odgovorim na sva pitanja u napred i unazada ti mislis da bog ne podrzava gejeve a podrzava ove sto batinaju gejeve?pa kakav ti je to bog sto podrzava nasilje?
pitala sam te na koji tacno nacin gejevi ugrozavaju i koga to ugrozavaju? a ti ignorises pitanje
to je izgleda neki sindrom kod vas sto pljujete po gejevimanemate pojma kako,al stye ubedjeni da ugrozavaju
![]()
Pa jeste tako i stvarno je tuzno da ne moze biti tuznije, ali to nije razlog da tu decu guramo u jos vece zlo. To je vec problem celog drustva i vise decenisjskog rasula. Legalizacijom gej brakova, paradiranje i te stvari, mi samo dodajemo jos jedno zlo od milion koje ovo drustvo ima.i mene je uvek zanimalo zasto moja komsinica prica po komsiluku da sam dosla u tri ujutro kuci a ne kaze sta je ona radila do tih doba...mi smo takvi ljudi (ne bas svi) da na taj nacin bezimo od svojih problema ....lako se buniti protiv homoseksualaca i lako je izneti stotinu razloga zasto ne bi smeli usvajati decu a ni jedan valjan razlog nemaju da se opravdaju zasto neko od njih ne usvoji tu decu ....nikoga nije ni briga za nezbrinutu decu ,oni im samo sluze kao oruzje ...zalosno ali je tako .....
Pa jeste tako i stvarno je tuzno da ne moze biti tuznije, ali to nije razlog da tu decu guramo u jos vece zlo. To je vec problem celog drustva i vise decenisjskog rasula. Legalizacijom gej brakova, paradiranje i te stvari, mi samo dodajemo jos jedno zlo od milion koje ovo drustvo ima.
Ti malo malo pa o nekakvom razguzivanju...jel to iz tebe progovara potisnuta podsvest?zhele da ih razguzi neki domino gej
a boje se da probaju jel bogec kazhe ne pa se sad samo bave paradom lol
A za referendum, koji se finansira iz budžeta, imamo para?
Gle, to što se nama ne gleda, ne znači da ne treba da ga bude. Ni meni se ne gleda svako malo derbi i ne plaćaju mi se dnevnice pandurima, polomljene žardinjere, semafori i ostala signalizacija zbog 100tinak neartikulisanih i zatrovanih klinaca.... može referendum?
Pivo ne sme da zucne tamo u belom svetu pa trenira strogoću online. Zabranjuje paradu u Srbiji, dok u Austriji verovatno maše homosexualcima dok paradiraju.
Juce sam se uclanio na fejsu na stranicu Gejeva i objavio jedan status sa kojim sam na civilizovan nacin ponudio gejevima podrsku uz odredjene dokaze.
Status je glasio:
Ako mi dokazete da imate podrsku od Boga svim srcem cu vas podrzavati.
Na to sam dobio par lajkova nakon cega sam izbacen sa stranice.
Bog je nesto najbitnije ciju podrsku treba da imamo da bi nasi ciljevi i stavovi bili zaista ispravni. Ako reagujemo na ovaj nacin to znaci da ili nemamo podrsku ili nas ne zanima sta Bog misli po nasem pitanju. Ne kazem druga je stvar kad ih neko vredja i provocira, ali ako na civilozovan nacin iznesete argumente ne vdim razlog zasto nekog eliminisati sa stranicice i na taj nacin gusiti demokratiju i misljenje vecine.