GEJ POLICAJAC TUKAO DVE LEZBIJKE U KLUBU!

GEJ POLICAJAC TUKAO DVE LEZBIJKE U KLUBU! (14) Petak, 30. Decembar, 2011.| Autor: Ekipa Kurira Bila sam u toaletu kada se pojavio i počeo da nas šutira po grudima zato što sam mu rekla da ide u muški ve-ce, priča Aleksandra K. (23) NOVI SAD - Jezivo! Aleksandra K. (23) i njena devojka E. K. zadobile su lakše telesne povrede kada ih je, kako kažu, policajac A. P. zvani Pop išutirao u novosadskom gej klubu „Jelou“. Kako nam je Aleksandra ispričala, reč je o gej policajcu iz Šapca, inače redovnom posetiocu kluba na Petrovaradinskoj tvrđavi. - S prijateljicom sam bila u ženskom toaletu kada se na ulaznim vratima pojavio napadač. Kada sam mu rekla da se muški ve-ce nalazi odmah pored, pokušao je da me polije pićem po glavi. Uspela sam da se izmaknem, a on je bez reči počeo da šutira moju prijateljicu. Instinktivno sam stala između njih, a on je nastavio da nas obe udara. Mene je šutirao po grudima. Nakon pet minuta se pojavilo obezbeđenje - priča Aleksandra. Ona kaže da je neposredno posle toga došla policijska patrola, te da im se Pop obratio rečima: „Gde ste, kolege“, nakon čega je s njima otišao službenim automobilom. - Jedva smo uspele da dođemo do Urgentnog centra jer nismo mogle da dišemo. Dobila sam desetak snažnih udaraca u grudi, dok su mojoj prijateljici povređena rebra. Sutradan nismo mogle da ustanemo iz kreveta. Iskreno, ozbiljno sam zabrinuta za svoje zdravlje jer me grudi i dalje bole - kaže Aleksandra. Da su Aleksandra K. i E. K. potražile pomoć u Urgentnom centru u Novom Sadu, potvrdila nam je portparolka Kliničkog centra Vojvodine Jelena Jurišin. Ona je u izjavi za Kurir rekla da su kod te dve devojke utvrđene lakše telesne povrede. Policajac A. P. prvo je rekao za Kurir da želi da priča o tome, ali da još nema odobrenje od nadležnih iz MUP. Međutim, kasnije se javio i saopštio nam da nema veze sa pomenutim događajem, te da ne želi da ga komentariše. MUP: Biće kažnjeni! Biro za saradnju s medijima MUP Srbije potvrdio nam je da se incident dogodio, kao i da će protiv policajca A. P, ali i Aleksandre K. i E. K biti podnete prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira. http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/gej-policajac-tukao-dve-lezbijke-u-klubu-166284.php
130362.jpg
130360.jpg

130356.jpg
Nisu joj loše sise... Šteta što ih ljube ženska usta... Jel se slažete drugarčići? Jel zavidite njenoj devojci?

Gde loše, ovo je prava šteta za muški rod. :sad2:

Back