gej parade

podrzavate li gej parade

• podrzavam u potpunosti

glasova: 4 8,0%
  • ne podrzavam, ali to ne govorim naglas

glasova: 12 24,0%
  • podrzavam

glasova: 6 12,0%
  • sve ih treba istrebiti

glasova: 28 56,0%

• Ukupno glasova
    50
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Гледај на то више као успоне и падове империја. Све велике империје (Римска, Отоманска, Монголска, Британска, СССР, а ускоро ће и НАТО) и цивилизације су пропале. Ништа што је огромно неће потрајати довека, све мора пасти. И све то због разних грехова које су чиниле те империје да би постале моћне.

aha
i sta sam ja rekla?

jaoooooooo
znas,koje sve stvari mozas da krijes kao pripadnik gay populacije u jednoj ovako zatucanoj sredini,erekcija ti je najmanji problem
a i postoji nesto sto se zove samokontrola
a kada ti znas da ce te oni odvaliti od batina ako se tako nesto desi,nece ti biti do erekcije
a i nisu svi uspaljotke

Ми мушкарци то имамо?
добро сад не знам за педере.

yup

da,sigurno zbog homoseksualizma
zavrsice isto kao i nasa,svetska
posle vrha nema dalje u istom pravcu
samo dole

Познато је како је завршила чувена педерска јединица у саставу тебанске армије - погинули су сви до једног у бици код Херонеје у борби против мог славног имењака. :mrgreen:

То је симбол хоруса, антички египатски бог, а постао је озлоглашен исто као и свастика, због нациста.
Иначе преправио сам нацистичку свастику и убацио 4 оцила. Искористио сам овог хоруса зато што ми се јако допада дизајн.
И не, нисам неонациста, нити верујем у паганске богове, било које културе.

Да,нацисти су све попримали из неких култура,и историје.

jaoooooooo
znas,koje sve stvari mozas da krijes kao pripadnik gay populacije u jednoj ovako zatucanoj sredini,erekcija ti je najmanji problem
a i postoji nesto sto se zove samokontrola
a kada ti znas da ce te oni odvaliti od batina ako se tako nesto desi,nece ti biti do erekcije
a i nisu svi uspaljotke

jok... ne kapiras ti to posto nisi muskarac z:lol: vecinu stvari mozes da sakrijes kao derpe al' kada se tusiras a oko tebe 20 golih muskaraca a pritom si derpe tebi ima da se digne patka iako ti to ne zelis jel to je rekcija koju ne mozes da kontrolises ;) evo i obrnuto kada bi mi reko neko idi tusiraj se sa 10 riba a ako mi se digne prebice me...jednostavno mene bi se to kao i svakome desilo jel je to jace od mene :p

Познато је како је завршила чувена педерска јединица у саставу тебанске армије - погинули су сви до једног у бици код Херонеје у борби против мог славног имењака. :mrgreen:

Израелска војска сада има цео батаљон сачињен од педера. И налазе се у појасу Газе.

Svako ko poziva na istrebljenje ne moze biti zdrav. Zapravo, takve bi i trebalo leciti.
Treba znati da medju gay osobama ima jako dobrih ljudi medju kojima mozete steci i jako dobre prijatelje. Ali ocigledno smo narod prepun predrasuda...

Ми мушкарци то имамо?
добро сад не знам за педере.
vi ste jos klici
kada budes imao dovolno iskustva ,nece ti se dici cim vidis blagi nagovestaj sisa
pretpostvaljam da je ovaj post trebalo da vuce na duhovitost
probaj opet
Ма исто то, само што је бољи пример империја, јер је цивилизација има сувише глобално значење.
pa naravno
ali cini mi se da nikada do sada civilizacija nije bila tako ocigledno u rukama par svetskih sila,gotovo samo jedne
kada padnu one........
jok... ne kapiras ti to posto nisi muskarac z:lol: vecinu stvari mozes da sakrijes kao derpe al' kada se tusiras a oko tebe 20 golih muskaraca a pritom si derpe tebi ima da se digne patka iako ti to ne zelis jel to je rekcija koju ne mozes da kontrolises ;) evo i obrnuto kada bi mi reko neko idi tusiraj se sa 10 riba a ako mi se digne prebice me...jednostavno mene bi se to kao i svakome desilo jel je to jace od mene :p
ne shvatas ti
a i napisala sam gore
i jos nesto-znam hiljadu primera za zajednicko tusiranje malo starijih momaka i devojaka,i to dobro gradjenih,s' obzirom na aktivnost koja ih veze zajedno,pa jos nisam cula da je neki decko odatle doziveo erekciju tu pod tusem

Jako mi je zao kad vidim da ljudi tebi slicnim ne umeju da cene vrednosti takvih organizacija.....:( tuzno je to
Imam razloga punoo.....
1. Nasa pravoslavna crkva je protiv Homoseksualizama
2.Da je bog hteo da postoje ****** stvorio bi ADAMA I STEVU
3.Ako su vec bolesni,ne smeju javno da namecu svoje misljenje....
4.Ako bi se bar jedna parada u buducnosti izvrsila bez incidenata Mentalitet Srba bi se izmenio i postali bi jos jadniji ako bismo mirno cekali i gledali bruku...
5. Bilo bi to dno dna...da Srpska deca gledaju muskarca i muskarca na ulici
6.Vrhunac svega bi bio kada bi homoseksualci mogli da usvajaju decu.....

pa ti moj matori idi na selo....nema sta da gledas od toga, nema sta da se mesas oko ultra desnicarskih organizacija, hranis se zdravo svez vazduh....i da te briga za sve....udaljis se od svakog zla koje donosi urbana sredina, ucis decu kako treba....ukines tv....i bole te brige za sve....

ne shvatas ti
a i napisala sam gore
i jos nesto-znam hiljadu primera za zajednicko tusiranje malo starijih momaka i devojaka,i to dobro gradjenih,s' obzirom na aktivnost koja ih veze zajedno,pa jos nisam cula da je neki decko odatle doziveo erekciju tu pod tusem

:hahaha: gde se to zajedno goli tusiraju zene i muskarci a da se njima ne dize? ****** z:mrgreen:

Orkane,srbine,jel se to meni cini ili ti imas nacisticki grb na avataru?Taj orao je znak nacisticke nemacke.Oni su sebe smatrali orlovima,a srbe pacovima

z:D To su te ucili profesori komunjare! Sve sto vidis u udzbeniku istorije je cist bullshit jer se zna ko pise istoriju i taj favorizuje svoje heroje i borce i pise istoriju kako njemu odgovara! Lepo odes u biblioteku,uzmes knjige od svih i komunaca i fasista i demokrata i Mein Krampf na tu temu,procitas i izvuces sredinu i to je istina a ne ovo cemu te uce! Mnogi ljudi su procitali knjigu A.H. i nisu nigde videli da pise Sloveni i Srbi su pacovi koje treba pobiti! Verovatno pise treba pobiti Jese i Komuniste jer je komunizam produkt Jevreja i ostale ne bele narode,a Sloveni su beli i plave kose kao Nemci! Poljaci su isto takvi,cak su plavlji od Nemaca i klasicno jedenje govana je da su Nemci heli da istrebe Poljake! Kako god da okrenes Sloveni su uvek dobijali sve svetske ratove pa je logicno da je malko bio i ljubomoran na njih! Zasto Makedonce niko nije streljao,zasto ne Bosance,zasto ne Hrvate oni su svi Srbi,zasto ne Bugare i Albance (oni tek nisu arijevci)? Mi smo im stali na zulj jer smo ih dobili u WW1,zajebali smo ih za sporazum o tranzitu trupa kroz nasu zemlju,pojavili su se komunisti i nismo hteli da budemo Nemacki saveznik i to je bilo dovoljno da nas pregaze! Zasto ove diskusi o pederima uvek zavrse na Nemcima i drugom svetskom ratu? To je bilo pocetkom i sredinom proslog veka,mislim da bi trebalo vise da se brinemo o "demokratiji" koja nam je ****** mater od 1990-2000 i koja nas idalje ****!

paradirati radi iritiranja i cirkusa-NE
Paradirati zbog opste neprihvacenosti potencijalnih homoseksualaca koji se u stvari plase te svoje strane-DA
Paradirati jer su dobili otkaze samo zato sto su homoseksualci-DA
Budimo iskreni to jesu ljudi koji nisu normalni(po nekim standardima koja odredjuju sta je normalno), ali da li mrzimo i zelimo da bijemo paraplegicare, debile, kepece? NE, tako da....

Glupi su! 'Oće ravnopravnost, i da se ne smatraju drugačijima, a sami privlače pažnju, i da svi vide kako su oni drugačiji, ojea! Za njihovo dobro bolje da odustanu od paradiranja, bar ovde.
A postoje dve vrste pedera: oni koji su stvarno tako rođeni i bolesni, i oni koji samo hoće da ih primete. Prve žalim, od drugih mi se povraća. Inače, 4.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back