cviko_djokin
Obećava
- Poruka
- 57
Ako je neko bolestan i ne moze radit. Gdje je najbolje zivjet. Ludnica, socijalno, ima li kakva ustanova. Da se ima s kim pametnim progovorit recimo. I da se moze prosetat po gradu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali nema šetnje po gradupa logično u ludnici pa haltaš doktore za čašicu razgovora, ako nemaju vremena tražiš da te psihijatar posluša pa s njim popričaš![]()
Beograd. Prava ludnica, ako to tražiš, a nađe se i poneki pametan da naletiš na njega dok šetaš po onolikom gradu.Ako je neko bolestan i ne moze radit. Gdje je najbolje zivjet. Ludnica, socijalno, ima li kakva ustanova. Da se ima s kim pametnim progovorit recimo. I da se moze prosetat po gradu.
ma zima je za šetnju po gradu, nema se para a kad odeš u šetnju uvijek bi nešto kupovaoAli nema šetnje po gradu
Severna Koreja recimo nije loš izborAko je neko bolestan i ne moze radit. Gdje je najbolje zivjet. Ludnica, socijalno, ima li kakva ustanova. Da se ima s kim pametnim progovorit recimo. I da se moze prosetat po gradu.
Ma ne znam, meni ovo pitanje nije za zezanjema zima je za šetnju po gradu, nema se para a kad odeš u šetnju uvijek bi nešto kupovaodobro je i bez šetnje
![]()
Ako je neko bolestan i ne moze radit. Gdje je najbolje zivjet. Ludnica, socijalno, ima li kakva ustanova. Da se ima s kim pametnim progovorit recimo. I da se moze prosetat po gradu.
teske price prijatelju, ne znam kako pomoći :/Ako je neko bolestan i ne moze radit. Gdje je najbolje zivjet. Ludnica, socijalno, ima li kakva ustanova. Da se ima s kim pametnim progovorit recimo. I da se moze prosetat po gradu.
Ma ne znam, meni ovo pitanje nije za zezanje
Ne znamo ni kakva je bolest u pitanju ni da li je osoba u stanju plaćati smještaj.