Gđa Belomarković Hadžikapetanović

Odrice se sebe jer uzme muzevljevo prezime, a nije odrecena sebe jer se svuda potpisuje imenom koje su joj drugi odredili? Zenska logika ...
Aj ne lupetaj ko p...po samaru:evil:kakvo bre odricanje sebe...ja sam ja i sad kao i onda kad sam imala drugo prezime, jednostavno sam prihvatila opšte prihvaćeno pravilo u toj situaciji ne želeći da ga menjam,uostalom koji će mi moj dva prezimena:roll:..ili je to ono što je babi milo...da se žene. kad uzmu muževljevo prezime odreknu sebe al stvarno:zcepanje:

Meni se sviđa građanin taj i taj, Građanin Kejn, Građanin Šešir, Građanim Vodokotlić, Građanka Zubata, t Građanka Lakunoć, to je prigodno, opisno i ne mora da se ponavlja.

Time bi se smanjila i administracija, a time i birokratski postupak i time bismo dobili više novca u praznom budžetu. Građanka Kultača ne menja lično ime udajom, od rođenja do vrtića, malo je nezgodno možda Građanin Cucla, pošto je to bilo karakteristično kod njega dok je bio mali, ne može ni takav da promeni.

posto su brojevi u svim mogucim kombinacijama i varijantama bas prigodni i laki da se uce napamet :heart:

Ja nikad ne zapamtim necije ime kada se prvi put upoznajem sa covekom, a prezime ne zapamtim ni posle 10-og puta.

- - - - - - - - - -

Meni se sviđa građanin taj i taj, Građanin Kejn, Građanin Šešir, Građanim Vodokotlić, Građanka Zubata, t Građanka Lakunoć, to je prigodno, opisno i ne mora da se ponavlja.

Time bi se smanjila i administracija, a time i birokratski postupak i time bismo dobili više novca u praznom budžetu. Građanka Kultača ne menja lično ime udajom, od rođenja do vrtića, malo je nezgodno možda Građanin Cucla, pošto je to bilo karakteristično kod njega dok je bio mali, ne može ni takav da promeni.

Ja bih se zvao Gradjanin Hot Wings.:ok:

Форумске никове прогласити личним именима и готова ствар.

Грађанине Развигоре, слажете ли се?

Форумске никове прогласити личним именима и готова ствар.

Грађанине Развигоре, слажете ли се?

Сагласан, грађако лектрко :))

- - - - - - - - - -

ako ima dobre sise odma zapamtim

Сауле, курбло дедина :)))))))))))) деси меси...

Back