GDE ŽIVE NAJRUŽNIJE ŽENE NA SVETU

• Začetnik teme Začetnik teme 3BEP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

3BEP

Veoma poznat
Poruka
10.437
lepi-ljudi-ruzne-zene-920x425.jpg

Sajt „Lepi ljudi“ sproveo anketu o najružnijim ženama, ludilo
Davno je rečeno da je lepota u oku posmatrača. Upravo zbog toga, verovatno se mnogi neće složiti sa ovom listom zemalja u kojima žive najružnije žene na svetu.
Na početku je važno naglasiti da ovaj članak nije napisan da bi naudio ili uvredio nekoga.
U nekim slučajevima većina ljudi se slaže da je nešto ili neko prelep (na primer Anđelina Džoli). Ali čak i u takvim slučajevima uvek će postojati neko ko će misliti drugačije, piše Stil.
Da bi napravili spisak zemalja sa najružnijim ženama na svetu, novinari ruskih portala su se obratil veb lokaciji za upoznavanje, „Lepi ljudi“ koja prihvata samo apsolutno privlačne ljude.
Ova veb lokacija funkcioniše jednostavno: ljudi koji se prijave za članstvo na veb lokaciji postojeći korisnici ocenjuju kao lepe ili ružne. Ako podnosilac prijave u roku od 48 sati dobije većinu glasova da je „lep“, biće prihvaćen na sajtu.
Na osnovu tog sajta smo sastavili listu zemalja u kojima žive najružnije žene:
8. AFRIČKE DRŽAVE: NIGERIJA, ZIMBABVE, ETIOPIJA
Iz nekog razloga se smatra da su žene afričkih država neprivlačne. To se može objasniti posledicom kulturnih razlika. Ko zna?
7. INDIJA
Indijske žene se uglavnom smatraju egzotičnim i zapanjujuće lepim. Pet puta Mis sveta bila je upravo žena iz Indije. Ispada da to mišljenje ne deli ovaj sajt, jer je samo 16% žena iz Indije prihvaćeno na sajtu „Lepi ljudi“.
6. KINA
Žene iz Kine se smatraju za večito mlade. Često možemo videti tri generacije žena koje skoro nemaju bore na licu. Ali aplikacija „Lepi ljudi“ prihvatila je samo 15% žena iz Kine. Izgleda da je opet u pitanju velika kulturna razlika.
5. VELIKA BRITANIJA
Sajt „Lepi ljudi“ smatra da Britanci jednostavno nisu lepi. Direktor ovog sajta smatra da ljudi iz Velike Britanije manje brinu za svoj izgled, te se smatraju „ružnjikavim“.
4. PORTUGAL
Portugalske žene su ružne! To je stav korisnika sajta „Lepi ljudi“. S druge strane, naišli smo na neke tvrdnje da je ovo samo stereotip, te da mnogi smatraju portugalske žene prelepim. Dok korisnici ovog sajta smatraju da su muškarci iz Portugala prelepi, za njihove žene niko nije zainteresovan.
3. ARGENTINA
Razlog zašto mnogi smatraju žene iz Argentine manje lepim je zato što je to zemlja imigranata i postoji mnogo mešovitih gena. S druge strane, to mešanje gena ponekad zna da napravi najlepše ljude na planeti.
2. AUSTRALIJA
Ako znamo da su sve te prelepe glumice došle iz Australije, moramo da se zapitamo zašto je sajt „Lepi ljudi“ prihvatio samo 14% žena iz ove zemlje? Međutim, smatra se da su žene iz Australije bezlične, kako kaže ovaj sajt.
1. NEMAČKA
Ljudi širom sveta smatraju Nemice oštrim i zastrašujućim. Sajt „Lepi ljudi“ smatraju da su Nemice najružnije žene na planeti. Očigledno nisu čuli za Hajdi Klum i Klaudiju Šifer.
Da li se slažete sa ovom izborom? Gde, po vama, žive najružnije žene na planeti?

http://www.informativa.rs/gde-zive-najruznije-zene-na-svetu/

Poslednja izmena od moderatora:

Davno je rečeno da je lepota u oku posmatrača. Upravo zbog toga, verovatno se mnogi neće složiti sa ovom listom zemalja u kojima žive najružnije žene na svetu.
Na početku je važno naglasiti da ovaj članak nije napisan da bi naudio ili uvredio nekoga.
U nekim slučajevima većina ljudi se slaže da je nešto ili neko prelep (na primer Anđelina Džoli). Ali čak i u takvim slučajevima uvek će postojati neko ko će misliti drugačije, piše Stil.
Da bi napravili spisak zemalja sa najružnijim ženama na svetu, novinari ruskih portala su se obratil veb lokaciji za upoznavanje, „Lepi ljudi“ koja prihvata samo apsolutno privlačne ljude.
Ova veb lokacija funkcioniše jednostavno: ljudi koji se prijave za članstvo na veb lokaciji postojeći korisnici ocenjuju kao lepe ili ružne. Ako podnosilac prijave u roku od 48 sati dobije većinu glasova da je „lep“, biće prihvaćen na sajtu.
Iz nekog razloga se smatra da su žene afričkih država neprivlačne. To se može objasniti posledicom kulturnih razlika. Ko zna?
7. INDIJA
Indijske žene se uglavnom smatraju egzotičnim i zapanjujuće lepim. Pet puta Mis sveta bila je upravo žena iz Indije. Ispada da to mišljenje ne deli ovaj sajt, jer je samo 16% žena iz Indije prihvaćeno na sajtu „Lepi ljudi“.
6. KINA
Žene iz Kine se smatraju za večito mlade. Često možemo videti tri generacije žena koje skoro nemaju bore na licu. Ali aplikacija „Lepi ljudi“ prihvatila je samo 15% žena iz Kine. Izgleda da je opet u pitanju velika kulturna razlika.
5. VELIKA BRITANIJA
Sajt „Lepi ljudi“ smatra da Britanci jednostavno nisu lepi. Direktor ovog sajta smatra da ljudi iz Velike Britanije manje brinu za svoj izgled, te se smatraju „ružnjikavim“.
4. PORTUGAL
Portugalske žene su ružne! To je stav korisnika sajta „Lepi ljudi“. S druge strane, naišli smo na neke tvrdnje da je ovo samo stereotip, te da mnogi smatraju portugalske žene prelepim. Dok korisnici ovog sajta smatraju da su muškarci iz Portugala prelepi, za njihove žene niko nije zainteresovan.
3. ARGENTINA
Razlog zašto mnogi smatraju žene iz Argentine manje lepim je zato što je to zemlja imigranata i postoji mnogo mešovitih gena. S druge strane, to mešanje gena ponekad zna da napravi najlepše ljude na planeti.
2. AUSTRALIJA
Ako znamo da su sve te prelepe glumice došle iz Australije, moramo da se zapitamo zašto je sajt „Lepi ljudi“ prihvatio samo 14% žena iz ove zemlje? Međutim, smatra se da su žene iz Australije bezlične, kako kaže ovaj sajt.
1. NEMAČKA
Ljudi širom sveta smatraju Nemice oštrim i zastrašujućim. Sajt „Lepi ljudi“ smatraju da su Nemice najružnije žene na planeti. Očigledno nisu čuli za Hajdi Klum i Klaudiju Šifer.
Da li se slažete sa ovom izborom? Gde, po vama, žive najružnije žene na planeti?

:zcepanje:

Ја бих додао Грчку па Јерменију..
А ови горе, уопште не личе на русебелорусе..мора да је нека грешка

Poslednja izmena od moderatora:
Ne postoje ružne žene, a ni ružni muškarci.
Sve to kad se upakuje na pravi način izgleda svetski.
Inače, iz tih afričkih zemalja žene mute zdrav razum ljudima kao halucinogeni koliko dobro izgledaju, tako da je to čisto lupetanje.
Dalje i ne čitam...
Bilo je da je lepota u oku posmatrača, tako treba i da ostane.

Evo je ide 2020, ima da Beogradjani proslave EUropski dan pederluka.
Imam osecaj da ce se pojaviti milion pedera i osvetiti bracu buljase pojebavsi cigane i grobare. :lol:

Englezi svakako vaze za najruznije, kad im pogledas glumce i glumice to i nije bas neosnovana tvrdnja. Ovo za Nemce me cudi, mozda su ostri i neduhoviti kao nacija ali nedostatak lepote nisam primetio.
Hahahaha kako nisi?
Po meni najogavnijje žene žive tu.
Meni se nije digo mjesecima jer nije imao na ŠTA u jebenoj švabiji.
******,debele žene koje apsolutno ne drže do stila.to je današnja švabija

7. INDIJA
6. KINA
5. VELIKA BRITANIJA
4. PORTUGAL
3. ARGENTINA
2. AUSTRALIJA
1. NEMAČKA

Jel primetio neko da je ovde na sliku i muskarac ruzan 😡

@C0NSIGLIERI , reč je o lepim ženama, a ne seksualnim orjentacijama.
Čak i gej će priznati da je npr. žena iz Južnoafričke republike koju sam srela bila ekvivalent ženske lepote u svom najboljem obliku.
Žene iz Afrike sa kojima sam imala čast da radim su bile izvor raznih kompleksa nama, ''belim'' ženama.
I npr. kako se žena solidariše sa ženom:
Afrikanka meni: ''Dear, I can never achieve those hips and curves no matter how hard I try. You are a Venus. I am just a boyish girl, no one would ever choose me over you.''
Gledam je kako se šeta u bademantilu, sveže okupana, prelepa... i ona meni zavidi. :confused:
@radyu5 , tome težim, uvek francuski jezik uzdižem zbog toga, tako su se lepo dosetili toga ''manje lep'', ali ne ''ružan'', da im svet duguje dosta, a ništa ne koristi.

Jbg moram da priznam da tamo nisam bio jos uvek ali ovako po filmovima, intervjuima primecujem neke stvarno lepe i prsate Nemice :lol:
Jbg moram da priznam da tamo nisam bio jos uvek ali ovako po filmovima, intervjuima primecujem neke stvarno lepe i prsate Nemice :lol:
Ako voliš dobro žensko onda ne idi 😃
Prošao sam je uzduž i poprijeko al većinu vremena sam,po najcrnje danu nosio još crnje cvike- sam da ne gledam taj ološ.
Da 1% njih su sigurno supermodeli, zdrave napucane. Ali prblm je što te ne viđaš na ulici i u klubu.
Mislim da je dokazano da je njihova genetika u qrcu. Zato uvoze crnce .

E sad s druge strane zemlja sa prelijepim ženama je, to svi znamo - Ukrajina.

Brate da ti oči ispadnu. Što je najbolje dok se ti okrećeš za njima one se okreću za tobom. Genetika im je super.

Pa... sad... to ide u filozofiju. Stoicizam, beše vaša tema od skoro @BLAJBI ? :D Moja podrška!
Ipak, ženi se ne sme oduzeti na lepoti ma kako trendovi nalažu. Pa, ni ženi, ni muškarcu.
Toliko lepote na sve strane, a oni svi žele biti jednako lepi pre nego načitani, puni duha... kako tužno. Ko to ocenjuje kad smo jednako lepi?

1. NEMAČKA

Ovo ruzno ? :think:

1577745126427.png

Za mene ne postoji ruzna zena nego samo glupa, gruba, itd.

Африканке, Нигеријке рецимо, су изузетно згодне.
Индијке ми нису толико привлачне. Кинескиње такође нису много лепе иако се и ту нађе који примерак. Има лепих и Британки мада реално мање него код нас. Немица има секси, посебно плавуша.

@C0NSIGLIERI , reč je o lepim ženama, a ne seksualnim orjentacijama.
Čak i gej će priznati da je npr. žena iz Južnoafričke republike koju sam srela bila ekvivalent ženske lepote u svom najboljem obliku.
Žene iz Afrike sa kojima sam imala čast da radim su bile izvor raznih kompleksa nama, ''belim'' ženama.
I npr. kako se žena solidariše sa ženom:
Afrikanka meni: ''Dear, I can never achieve those hips and curves no matter how hard I try. You are a Venus. I am just a boyish girl, no one would ever choose me over you.''
Gledam je kako se šeta u bademantilu, sveže okupana, prelepa... i ona meni zavidi. :confused:
@radyu5 , tome težim, uvek francuski jezik uzdižem zbog toga, tako su se lepo dosetili toga ''manje lep'', ali ne ''ružan'', da im svet duguje dosta, a ništa ne koristi.

Vidi o ukusima ne treba previse raspravljati, niti generalizovati.
Svuda ima lepih zena, ali onako generalno afrikanke i induskinje su smesne, da ne upotrebim neki grublji izraz.
Naravno, ima ih lepih u odnosu 1/100, da opet ne budem grub i kazem 1/1000. :)
Azijatkinje su dosta neznije i najmanje "dlakave", ali dobro ima ludaka kojima se i to svidja hehe.
Medju belkinjama ima raznih varijacija, crnki, tamnoputih, plavusa itd. pa bi iz "zamotanog" sveta izdvojio Perzijanke i Libanke i naravno tu su Latino.
E sad realno, ne zato sto su nase, ali slaveni imaju najbolje ribe.
Tu ne mislim samo na srpkinje, vec i na ruskinje, ukrajinke, poljakinje, cehinje, hrvatice, i ostale.
Kad medju tim koje upravo nabrojah izaberes bombetinu, sve ove gore iznad u najmanju ruku izgledaju tragikomicno.

Sto se tice te tvoje price, godi ti egu jer bez obzira kakva je ta crnkinja bila opet je svesna da je za lepe belkinje smesna i uvek ce imati kompleks.
Zato je bilo, ja tebi serdare - ti meni vojvodo. ;)

Ne, @C0NSIGLIERI . U mom okviru je lepa ona, pa i lepša nego ja. Bog mi je dao oči da uživam u prozoru lepote, a patim u prizoru ružnog. Nisam patila do sad nimalo, sve različitosti priznajem na ispravan način, i nikada neću podržati favorizovanje na bilo kojoj osnovi, jer je svet dao lepote u raznim oblicima, rasama i bojama, i samo osoba koja ne shvata pojam sveta ne može nikad da pojmi lepotu u celosti.
Ceo svet čini jednu božansku lepotu, život sam po sebi je odraz božanstva i može se samo biti lep.
Čak i u najjadnijim oblicima lepote ona (lepota)traži milost i jedinstvo koje joj inicijalno pripada.

Poslednja izmena:
Ne, @C0NSIGLIERI . U mom okviru je lepa ona, pa i lepša nego ja. Bog mi je dao oči da uživam u prozoru lepote, a patim u prizoru ružnog. Nisam patila do sad nimalo, sve različitosti pruznajem na ispravan način, i nikada neću podržati favorizovanje na bilo kojoj osnovi, jer je svet dao lepote u raznim oblicima, rasama i bojama, i samo osoba koja ne shvata pojam sveta ne može nikad da pojmi lepotu u celosti.
Ceo svet čini jednu božansku lepotu, život sam po sebi je odraz božanstva i može se samo biti lep.
Čak i u najjadnijim oblicima ima lepote ona (lepota)traži milost i jedinstvo koje joj inicijalno pripada.

Ovde pricamo o zenama, a tu sam ja malo merodavniji od tebe. :lol:
Kad bude tema o muskarcima, ja cu da slusam/citam sta ti kazes.
Ovo ostalo sto si napisala preusmeriti na filozofiju.
Kome nije jasno neka pogleda samo naslovnice modnih magazina i ko je najzastupljeniji.
Pomalo ubacuju celave crnkinje, pa i debele belkinje, sve u skladu sa novom svetskom politikom "inkluzivnosti", ali opet belkinje bombetine dominiraju i tako ce ostati ako zele da profitiraju na tim istim reklamama. :D

...a sad uzivajmo... :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back