Gde za novu g.?:)

Zemlje Zapadne Evrope ne pridaju skoro nikakav znacaj Novoj Godini,gde god da bi pozeleli da odete promasicete.Diskoteke i restorani zatvoreni,pokoji kafic radi,ali skoro bez gostiju,navece izadu eventualno na trgove ili ispred kuce ispucaju petarde i rakete i nazad na spavanje.

jel moze neko da preporuci agencije sa kojima su isli na novu godinu u Prag a su ispali korektni.....

P.s.
ne trazim nista spec...moze i hostel ( ha ha kao u filmu ha ha ) samo da je lud provod ...ide nas desetak prijatelja uf!....:)

P.s.2

da...da...znam bice nam dobro gde god da smo ...ali eto HOCEMO U PRAG :)))))))))

pozzzzzzzzzzz i hvala

Mi smo prosle godine isli sa Viva travelom u Prag i bilo nam je sve super. Drzali su se dogovora, ali smo mi imali srece jer su u ponudi bila 2 hotela- jedan u kom smo mi bili i bio je blizu centra i drugi gde su ljudi poludeli ( nema ga na karti grada, izmedju aerodroma i zatvora, nema prevoz do njega....) Na te zamke moras uvek obratiti paznju, preko bilo koje agencije da ides trazi adresu hotela i nadji na mapi grada. Ako imas jos pitanja tu sam.

Ja na primjer volim otici za Novu negdje gdje je snijeg. Zadnju Novu sam proslavila na Jahorini i odusevljena sam, iskreno. I ove godine idem tamo ali cu sa drustvom iznajmiti cijelu vikendicu i .............. mislim da ce biti ludilo!!! Toplo vam to preporucujem...;)

Nova godina u Becu je fantasticna, kod njih treba otici jos za njihov Bozic kad je stvarno prelepo i to je praznik kojeg naj vise postuju i slave. Obicno bude i snega. A i Austrija nije daleko.

Tuborg je dobro rešenje.....ali i SARMA....šteta što ne daju Crnogorci da se unese hrana, baš sam mislio da idem kod njih.....ali ja bez sarme ne idem NIGDE !

P.S. sarma od tri vrste mesa, pa prelivena sa kiselim mlekom.....

Nova godina u Becu je fantasticna, kod njih treba otici jos za njihov Bozic kad je stvarno prelepo i to je praznik kojeg naj vise postuju i slave. Obicno bude i snega. A i Austrija nije daleko.

Znas,Bec se nalazi u Austriji!!!:D

pa lepo čovek reče, da Austrija nije daleko, samim tim ni beš bwe!
600 km do beča, ako se krene u sitnim jutarnjim satima do 8 ste tamo!
put je lep i u toku noći nema nigde nikoga, oko budimpešte treba ciljati d se bude pre 8 zbog mogućeg haosa u špicu.

jel moze neko da preporuci agencije sa kojima su isli na novu godinu u Prag a su ispali korektni.....

P.s.
ne trazim nista spec...moze i hostel ( ha ha kao u filmu ha ha ) samo da je lud provod ...ide nas desetak prijatelja uf!....:)

P.s.2

da...da...znam bice nam dobro gde god da smo ...ali eto HOCEMO U PRAG :)))))))))

pozzzzzzzzzzz i hvala
Jolly travel ima lep aranžman u kombinaciji sa Budimpeštom.Mada, mene je zanimao samo Prag,ali izgleda da će ipak biti ovo...

Tuborg je dobro rešenje.....ali i SARMA....šteta što ne daju Crnogorci da se unese hrana, baš sam mislio da idem kod njih.....ali ja bez sarme ne idem NIGDE !

P.S. sarma od tri vrste mesa, pa prelivena sa kiselim mlekom.....

sramota prelivati sarme kiselim mlekom...i ja idem u cg za novu,kao i prosle godine u petrovcu u hotel palasu,bilo je super.ove godine je ugovor da peva podpisao tose proeski.jos ne znam koga ce uzeti za zamenu.prosle godine pevala marija serifovic.
sto se tice sarmi,kuvam ih tamo...najbolje su kad u meso pre punjenja naseckas sitno cg prsut..

Back