Gde za docek 2013 u Beogradu?

Cekaj da preguramo 21.12.2012.g. pa cemo on da da razmisljamo o doceku Nove..:rotf:
a.aaa-Best-Killing-Tool-Is-Nokia-3.jpg

almighty-3310.jpg

............................

..........................
..........................

....................
.....................

...............................

...............................

......................

......................

8c7.jpg

Poslednja izmena:
meni je tako svejedno za taj smak sveta :D hahaha cuo sam kao da nisu dobro izracunali, to se trebalo desiti pre 7 meseci, zbog ne poklapanja kalendara...al ajde, nije to tema... ja sam resio da radim za docek :D nekako mi je svejedno, mogu da se napijem sa drustvom kad god hocu, tako da cu za reprizu da pijem :super:

Najverovatnije na Riveru sa deckom,drugaricom i njenim deckom :) mozda bude i neka kafanica ili restoran,videcemo,rano je za konacnu odluku...uostalom nije ni bitno gde,bitnije je s kim ;)
A za reprizu bi trebalo da mi dodje drugarica iz Beca,pa cemo negde po njenoj zelji :) zna se da nema boljeg provoda od beogradskog :))))

Tebra jel moze neki popust na grupu?
Ima nas minimum petoro?
Kako idu rezervacije stolova,jel se placa to?

1) Ako dovedes 5 ljudi dobijes ti kao sesti kartu u pola cene.

2) Stolovi i Separei se rezervisu i to se placa u zavisnosti od toga da li je sto ili Separe u pitanju,ali Separea nema vise slobodnih,a Sto je 15-20 evra u zavisnosti od toga gde se nalazi i koliko vas ima,to cemo se dogovoriti kad se vidimo da preuzmes karte ako se odlucis za nas,mozda zavrsimo i da sto dobijete besplatno ako vas bude 6 ili vise.

Sve sto te interesuje pitaj na...

064 517 37 28

Opis
Uživajte u prelepom ambijentu, jednom od najlepših enterijera u Beogradu i dočekajte Novu 2013. Godinu u luksuznom restoranu "BASK". Restoran "Bask" se nalazi u okviru Hotel-a Prestige u mirnom i šumovitom delu Beograda, u neposrednoj blizini hipodroma i Košutnjaka. Restoran ima tradiciju dugu preko pola veka. Parking je obezbeđen.
Muzika
Uživo cele noći bend "Maratonci". Na repertoaru imaju nekoliko hiljada pesama, a zanimljivo je da, iako se na slavljima uglavnom traže narodnjaci, oni sviraju i rok, starogradske, džez…Više o bendu možete pogledati na http://www.maratonci.rs/
Hrana
Novogodišnja večera uz uslugu donošenja za sto od strane konobara.
Hladno predjelo

- Njeguški pršut
- Govedji pršut
- Svinjska pečenica
- Rolovana šunka
- Kajmak
- Sir
- Kačkavalj
- Mini kapreze
- Pita pečurke
- Pita galantin

Toplo predjelo

- Gratinirane palacinke

Glavno jelo

- Plava traka
- Pileći medaljon
- Varivo
- Pomfrit

- Kisela čorba u 02:00 01.01.2013.

Dezert

- Voćna torta
- Čokoladna torta

Piće
Neograničeno cele noći uz uslugu donošenja za sto od strane konobara. whisky, tequila, campari, rakije (dunja, kajsija, viljamovka) crno vino, belo vino, pivo, votka, dzin, vermut, vinjak, sokovi (bistri i gusti), gazirani sokovi, kisela voda...

Cena

60 eura

Info i rezervacije
064/329-22-80; 066/222-700

Back