Military_Shadow
Obećava
- Poruka
- 78
Pozz svima, Dali znate u opste gde mogu da unovicm adsanse cek, Koja je najbolja banka u srbiju? moze neko da mi obijasni kako to ide unovcavanje? bio bi vam zahfalan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da ne moze adsense sa paypalom. Ali generalno mozes na devizni racun. Ja godinama u Intesi imam primanje sa starog YT kanala. Nema odrzavanja, samo kada ti prvi put adsense posalje novac ~20-og, posle 5 dana moras da pozoves banku da ih pitas da li postoji transakcija, oni ce verovatno potvrditi ali ce ti reci da moras da ides do banke da potpises neke papire (posto prvi put primas od tog posiljaoca na devizni racun). Nakon toga samo 2-3 dana nakon payout issued statusa na adsensu, svakog meseca, imaces novac na deviznom bez ikakve papirologije. Nisu mi nikad do sada oduzeli ni cent, samo na poslednjoj transakciji su uzeli euro-dva.
Sa cekovima ne znam. Ovo mi deluje kao dosta laksija varijanta.
Nema ni sekiracije sto je na deviznom racunu da ce banka nesto pitati ili da ce traziti nesto vanredno. To je moj savet.
Banku ne interesuje puno ko ti i zasto salje pare ali poresku interesuje,banke su primorane zbog sebe da postavljaju ta pitanja i eventualno prijave poreskoj ukoliko je u pitanju neka velika suma.E izem ti "digitalizaciju" i rad sa bankama koje utvrdjuju razloge zašto ti neko šalje svoje pare
Nacionalnu Službu za Zapošljavanje više ne interesuje radna knjižica i broj pečata u istoj od konkretnih firmiBanku ne interesuje puno ko ti i zasto salje pare ali poresku interesuje,banke su primorane zbog sebe da postavljaju ta pitanja i eventualno prijave poreskoj ukoliko je u pitanju neka velika suma.
mene su jednom pitali, ja rekao da mi salju za *****, oruzje i droguE izem ti "digitalizaciju" i rad sa bankama koje utvrdjuju razloge zašto ti neko šalje svoje pare
Hvala ti mnogoDavno se sa cekovima radilo.Zasto ne otvoris PayPal?
Cek moze u vecini banaka ali moras da ga ostavis pa cekas i do mesec dana da ga oni provere dali ima pokrica teka nakon toga mozes podici novac.
Hvala ti, zahfalujemMislim da ne moze adsense sa paypalom. Ali generalno mozes na devizni racun. Ja godinama u Intesi imam primanje sa starog YT kanala. Nema odrzavanja, samo kada ti prvi put adsense posalje novac ~20-og, posle 5 dana moras da pozoves banku da ih pitas da li postoji transakcija, oni ce verovatno potvrditi ali ce ti reci da moras da ides do banke da potpises neke papire (posto prvi put primas od tog posiljaoca na devizni racun). Nakon toga samo 2-3 dana nakon payout issued statusa na adsensu, svakog meseca, imaces novac na deviznom bez ikakve papirologije. Nisu mi nikad do sada oduzeli ni cent, samo na poslednjoj transakciji su uzeli euro-dva.
Nema ni sekiracije sto je na deviznom racunu da ce banka nesto pitati ili da ce traziti nesto vanredno. To je moj savet.
Hvala pa sta cu moram da unovicm cek od 700 ervraMožeš svuda ali pitanje je koliko će da se ugrade za proviziju
Zato treba pogledati cenovnike raznih banaka
U kom plaanetu zivis onda ti jbt heheČek Heheh e za to nisam čuo ima 20g![]()
Na zapadu.. Digitalizacija moj ti nema toga već dugoU kom plaanetu zivis onda ti jbt hehe
Obidji sve banke i vidi ko uzima najmanju proviziju. Posto su nase banke glupe, moguce da ces cekati i dve nedelje da naplate cek. Ali sve banke rade naplatu ceka u stranoj valuti.Pozz svima, Dali znate u opste gde mogu da unovicm adsanse cek, Koja je najbolja banka u srbiju? moze neko da mi obijasni kako to ide unovcavanje? bio bi vam zahfalan.
Većina šalteruša nema pojma o unovčavanju google čekova. Druga stvar, osim Komercijalne, nisam siguran da i jedna banka obavlja takav posao.Obidji sve banke i vidi ko uzima najmanju proviziju. Posto su nase banke glupe, moguce da ces cekati i dve nedelje da naplate cek. Ali sve banke rade naplatu ceka u stranoj valuti.
btw predji na uplate preko bankovnog racuna, stizace ti svaki mesec isti dan i odmah ti je na raspolaganju
и сада да ми неко каже да је адсенс бољи од неке партнерске мреже?Mislim da ne moze adsense sa paypalom. Ali generalno mozes na devizni racun. Ja godinama u Intesi imam primanje sa starog YT kanala. Nema odrzavanja, samo kada ti prvi put adsense posalje novac ~20-og, posle 5 dana moras da pozoves banku da ih pitas da li postoji transakcija, oni ce verovatno potvrditi ali ce ti reci da moras da ides do banke da potpises neke papire (posto prvi put primas od tog posiljaoca na devizni racun). Nakon toga samo 2-3 dana nakon payout issued statusa na adsensu, svakog meseca, imaces novac na deviznom bez ikakve papirologije. Nisu mi nikad do sada oduzeli ni cent, samo na poslednjoj transakciji su uzeli euro-dva.
rade apsolutno svi, samo deru sa provizijom i dugo se ceka. Vec sam napisao otvori devizni racun i direkt nek ti lezu uplate.Većina šalteruša nema pojma o unovčavanju google čekova. Druga stvar, osim Komercijalne, nisam siguran da i jedna banka obavlja takav posao.
Ne rade apsolutno svi. U vreme kada sam ja hteo da unovčim ček pre 6-7 godina, gotovo nijedna banka to nije radila, a tek sada ne rade. A što se tiče drugog dela, tu si u pravu. Treba samo otvoriti devizni račun i podesiti adsense da direktno vrši prenos.rade apsolutno svi, samo deru sa provizijom i dugo se ceka. Vec sam napisao otvori devizni racun i direkt nek ti lezu uplate.
Pozz svima, Dali znate u opste gde mogu da unovicm adsanse cek, Koja je najbolja banka u srbiju? moze neko da mi obijasni kako to ide unovcavanje? bio bi vam zahfalan.