GDE ULOZITI 400.000 EURA

Gradjevinarstvo, bez oklevanja........

-200 000 stanova je potrebno Beogradu.

-na zalost sve je vise starih ljudi usamljenih u kucama na dobrim lokacijama. Njihovi su daleko od njih , traze sansu da prodaju podele novac, a roditeljima do kraja zivota uplate negu u nekom od sve vise, opet na zalost, starackih privatnih domova.Obicno se takve kuce prodaju odmah, za nizu cenu ukoliko imas kesa.

-od te kuce napravi stanove, obavezno sa parkinzima ili garazama, pa makar i izgubio na stambenom delu.

-ako si kupio kucu sa 10A placa, platio oko 200 000E, mozes sa ovim sto ti je ostalo da potplatis, napravis sa dodatnih jos 100 000E odlicnu zgradu.

-ako si dobio osam stanova od oko u proseku 80 kvm, kada sve to prodas dobijes milionce. U najgorem slucaju ostaje ti 300 000 E.

-ili opet gradi ili kupi lokal u najuzem centru , ne zali, i izdaj ga nekoj banci, kada ih na svakom koraku ima. Kirija se krece od 10000E do 15000E puta godinu dana......, pa vidi!!! Njabolje na pet godina unapred da im trazis po 6 000 E.....

-zavrsio si "KRUG".........., ostao ti lokal.........

- a onda opet juris na staru kucu...., za jos nesto......

Poslednja izmena:
šta ga uopšte savetujete ako ima stvarno toliki novac a toliko je glup da ne zna u šta da se uloži,ja bih za te pare kupio četiri stana na extra lokacijama i izdavao ih,svaki oko 1000 €,za godinu 50.000 € a njemu dajem savet da ide po kladionicama i kockarnicama

Мала је то сума за инвестирање које би се брзо исплатило а да је легално.
Нађи још двојицу таквих па уложите у политички маркетинг на локалном нивоу. Узмете власт у некој просечној општини и ако опстанете 1 год. добри сте сваки по милион.:twisted:

I ovo je pametna ideja......, nisam clan ni jedne stranke niti sam simpatizer, ali i tu treba covek da "omirise" koga da finansira.

Ja bih licno LDP, siguran sam da ce on da bude sve jaci i jaci...., eto sanse!!!!

Kazu veca para veca muka.....jes' da ja to ne razumijem,a voljela bih istu brigu da brigam...:lol:
Ono kad imas 1000 e razmisljas kako da zaradis 3 000e(ako se ostavi za posao,u mom slucaju potrosim na sve i svasta),kad se ima 5 000 e tezimo cifri od 15 000 e....znaci vece pare veci i apetit...:mrgreen:

Back