Gde u Bg-u izlaze osobe 88-89 godiste...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Shinoda:
Incognito:
Idu u 9 u krevet!
VisionOfDisorder:
Petka:
Jao al sam matora.
88,89 izlazi?
Odoh ja, a vi deco vidite kuda cete.

Cek, cek, cek zasto osoba od 16 godina ne bi smela da izadje vikendom (npr.) u grad sa drustvom i popije pice, ne kapiram u cemu je fazon...
Sta, treba da budem punoletan, what?

Ma treba da izlazi i ja sam izlazila. Nego mene zuljaju moje godine. Kad se setim kako smo se provodili 88/89 mene malo uhvati neka jeza, vi ste se tek tada radjali.
SAMO VI IZLAZITE I UZIVAJTE! KAD AKO NE SAD!

Имаш добре јаслице ту у Цара Душана. Бенкицу...па у живот. :lol: :wink:

Боље би ти било да се бациш на неко тренирање, живиш здраво и да редовно пијеш млеко :lol: (ово није сарказам, ја још пијем литар дневно) него да размишљаш где да изађеш. У крају где сам ја живео то је био једини начин да избегнеш контакт са криминалом (и ситним криминалцима). Ако ме послушаш (хахахха слушај ти мене и далеко ћеш догурати хахаахх), нећеш више осећати потребу толико да излазиш, а увек повремено можеш да одеш на неку свирку, концерт, представу, филм, седнеш негде...
Шалу на страну, то је по мени најисправнији начин, тако ћу ја, Боже здравља, васпитати своје дете.

Petka:
Ma treba da izlazi i ja sam izlazila. Nego mene zuljaju moje godine. Kad se setim kako smo se provodili 88/89 mene malo uhvati neka jeza, vi ste se tek tada radjali.
SAMO VI IZLAZITE I UZIVAJTE! KAD AKO NE SAD!
Xexexe davno je to bilo, najgore je zaliti za godinama koje su prosle... :cry:
Hvala na podrsci! :D

POP Mare:
E danasnja omladina se totalno promanfupirala(najblaza rec).Ja sa 16 nisam nigde izlazio skoro sem na trening a kamoli pio alkohol...
Sto se tice omladine to si u pravu.Generacija za generacijom ne zna se koja je gora, ali ono na sta sam ja ciljao ovom temom je samo da saznam sta rade moji vrsnjaci u BG-u...
Da li se alkoholisu ili ne me uopste ne zanima...

Ljuba82:
Имаш добре јаслице ту у Цара Душана. Бенкицу...па у живот.

Боље би ти било да се бациш на неко тренирање, живиш здраво и да редовно пијеш млеко (ово није сарказам, ја још пијем литар дневно) него да размишљаш где да изађеш. У крају где сам ја живео то је био једини начин да избегнеш контакт са криминалом (и ситним криминалцима). Ако ме послушаш (хахахха слушај ти мене и далеко ћеш догурати хахаахх), нећеш више осећати потребу толико да излазиш, а увек повремено можеш да одеш на неку свирку, концерт, представу, филм, седнеш негде...
Шалу на страну, то је по мени најисправнији начин, тако ћу ја, Боже здравља, васпитати своје дете.
Sto se tih jaslica tice: stvarno si duhovit, nemam reci... Pretpostavljam da si i ti sa 16 isao u jaslice.Imas 20 i lusur godina i sad si popio svu pamet sveta :roll:
Sto se treniranja tice trenirao sam i odustao zbog povrede tako da ta opcija otpada, takodje sam morao da prekinem zbog skole!
Inace ako te bas zanima pijem mleko pored svega ostalog... 8)
U Pancevu bas i nema toliko kriminala (bar ne u kraju gde ja zivim tako da stvarno ne moram da brinem o tome) :D
BTW pod izlaske nisam mislio da se svako vece zabadam u neki kafic i pijem do besvesti nego sam samo zeleo da cujem da li se u BG-u izlazi i gde...

Koliko sam ja mogla da primetim, 88/89 godište otvara korzo u spostvenoj ulici i kraju, i to ne samo vikendom, aktuelne su igraonice, KC, 'poslastičarnice' koje rade 24h - neka mešavina pekare, poslastičarnice i kafića koje leti imaju i baštu, i neizbežno 'školsko', tj.dvorište bivše osnovne gde dovlače gajbe s pivom kupljene na najbližem kiosku, oni koji piju alkohol. Čini mi se da su još uvek najviše u svom kraju, ne skitaju toliko po gradu, za razliku od prethodnih generacija, slabo idu u bioskop, i uopšte ne prave žurke, osim rođendanskih. :(

E to su bile lepe godine,kada se setim kad sam ja imala 16-17 godina kako sam ja ludovala.Samo sto sam ja bila neobuzdana pa sam pravila kojekave gluposti koje kasnije umalo da mi dodju glave,ali se sve dobro zavrsilo.Secam se najvise onih krvavih godina 1990,'91,'92,ono beda ratovi,a mi nismo ni imali gde da idemo,blejali smo po kraju,jos je meni bilo najbolje jer sam se uvek grebala od brata i njegove ekipe,oni su imali sta su hteli.Nekako,po meni su najlepsa ta druzenja po kraju,jer svi provodi po kaficima i diskotekama sam skoro zaboravila sem nekih koje pamtim po nekom spektaklularnom ili neocakivanom dogadjaju.Ali ova druzenja iz kraja,te dozivljaje pamtim kao da su bili juce,a nazalost idalje zivim u svom starom kraju(brace jerkovic) i mojih drugova iz tog vremena vise ni nema,nekako kad prodjem onako krajem kad imam vremena,setim se svih nasih zajednickih gluposti,i ti ljudi,i dogadjai ce ostati vecno u meni.Ali i treba da se zezate provodite,jer mladost je jedna,neke stvari se prozivljavaju bas u tim godinama kasnije nema vremena.

Emily_Bg:
...svi provodi po kaficima i diskotekama sam skoro zaboravila sem nekih koje pamtim po nekom spektaklularnom ili neocakivanom dogadjaju.Ali ova druzenja iz kraja,te dozivljaje pamtim kao da su bili juce...

Евоцираш успомене. Кад се сетим само предивних летњих вечери...опуштена атмосфера, времена на претек, супер друштво...то ми је уз путовања, санкање и неких спортских манифестација најлепша успомена из детињства. Додуше, у мом крају је било и заyебаних ликова, па је било и туча, модрица... у сваком случају ружне ствари се мање памте.
Those were the days.

Евоцираш успомене. Кад се сетим само предивних летњих вечери...опуштена атмосфера, времена на претек, супер друштво...то ми је уз путовања, санкање и неких спортских манифестација најлепша успомена из детињства. Додуше, у мом крају је било и заyебаних ликова, па је било и туча, модрица... у сваком случају ружне ствари се мање памте.
Those were the days.

Moj kraj je isto vazio za zestok deo bg,mada mene zbog brata koji je bio u tom fazonu niko nije dirao,a i zbog nekih 'jakih'drugova,ali poenta svega je da za kafice,diskoteke,treba para,mnogo cega,a za ovo je potrebna samo dobra ekipa,da bi bilo lepo,zelim da kazem da treba u tim godinama izlaziti i provoditi se,ali kada se nema love za neki splav,uvek ima mesta u kraju sa proverenim drustvom koje je uvek spremno za zezanje,i to se mnogo duze pamti,to su uspomene iz mladosti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back