- Poruka
- 12.984
Ranije kad gledam neki forum pisalo je: moderatori x, y, z
sad ne vidim to. Ne znam ko je moderator nekog foruma i podforuma...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ne piše, to znači da nema moderatora za taj forum. Ulogu moderatora održavaju supermoderatori u tom slučajuRanije kad gledam neki forum pisalo je: moderatori x, y, z
Ako ne piše, to znači da nema moderatora za taj forum. Ulogu moderatora održavaju supermoderatori u tom slučajuRanije kad gledam neki forum pisalo je: moderatori x, y, z
Uvek piše na vrhu s leve strane. Izuzetak su jedino potforumi na kojima nema moderatora.Ranije kad gledam neki forum pisalo je: moderatori x, y, z
Da nećeš da im se …… ….. i da im ……… …….. i da im kažeš da su ……. ………….Ranije kad gledam neki forum pisalo je: moderatori x, y, z
To bi se obicno pomislilo u ovom slucaju ali ja sam ono sto mi nick nalazeDa nećeš da im se …… ….. i da im ……… …….. i da im kažeš da su ……. ………….
Možeš se obratiti superima ako na tom ptf nema moderatora.To bi se obicno pomislilo u ovom slucaju ali ja sam ono sto mi nick nalaze
Msm to je uglavnom svrha moderatora - da ladi usijane glave, a kod nas je vecina glava usijana do isparavanja!
Sasvim drugi scenario:
trebalo mi je da prizovem nekog u temi za pomoc, pa je logicno da prizovem moderatora, a onda sam shvatio da forum/potforum nema izlistane moderatore, a posto sam to vidjao ranije bilo mi je neobicno.
I dalje postoji potreba za prizivanjem, cesto kad su strucni ljudi u pitanju ali forum ne nudi nikakav mehanizam, moras licno da poznajes ljude. U tom smislu neki meritokratski sistem bi bio dobar.
easier said than done - kako znam ko su supermoderatori osim ako ih ne sretnem negde pa pise ?Možeš se obratiti superima ako na tom ptf nema moderatora.
Odeš na pulldown menu Članovi i tamo su izlistani, između ostaliheasier said than done - kako znam ko su supermoderatori osim ako ih ne sretnem negde pa pise ?
E pa hvala! Nije mi palo napamet da tu nesto trazim.Odeš na pulldown menu Članovi i tamo su izlistani, između ostalih
https://forum.krstarica.com/members/E pa hvala! Nije mi palo napamet da tu nesto trazim.
Kad smo kod toga, šta su "rešenja"?
kad neko da odgovor koji rešava postavljeno pitanje u uvodu teme (čime se efektivno završava tema i trebalo bi da se zaključa).Kad smo kod toga, šta su "rešenja"?
A to i nije nešto relevantno ni bitno da bi se brojalo u statistiku.kad neko da odgovor koji rešava postavljeno pitanje u uvodu teme (čime se efektivno završava tema i trebalo bi da se zaključa).
https://forum.krstarica.com/members/?key=supermoderatorseasier said than done - kako znam ko su supermoderatori osim ako ih ne sretnem negde pa pise ?
Pa ko u tom slucaju odgovara na prijavu?Možeš se obratiti superima ako na tom ptf nema moderatora.
Prijave rešava super koji je prisutan u tom trenutku. To što je jedan post odbijen, ne znači da ne treba prijaviti svako kršenje pravila, vređanje i sl...Pa ko u tom slucaju odgovara na prijavu?
Zar to nije automatski na tom potforumu superak?
Samo jednom sam prijavio post i odbijen je uz obrazlozenje: "Odbijeno".
Nikada vise...
Pa sad...Prijave rešava super koji je prisutan u tom trenutku. To što je jedan post odbijen, ne znači da ne treba prijaviti svako kršenje pravila, vređanje i sl...