gde su moderatori?

Da nećeš da im se …… ….. i da im ……… …….. i da im kažeš da su ……. ………….
To bi se obicno pomislilo u ovom slucaju ali ja sam ono sto mi nick nalaze :)
Msm to je uglavnom svrha moderatora - da ladi usijane glave, a kod nas je vecina glava usijana do isparavanja!

Sasvim drugi scenario:

trebalo mi je da prizovem nekog u temi za pomoc, pa je logicno da prizovem moderatora, a onda sam shvatio da forum/potforum nema izlistane moderatore, a posto sam to vidjao ranije bilo mi je neobicno.

I dalje postoji potreba za prizivanjem, cesto kad su strucni ljudi u pitanju ali forum ne nudi nikakav mehanizam, moras licno da poznajes ljude. U tom smislu neki meritokratski sistem bi bio dobar.

To bi se obicno pomislilo u ovom slucaju ali ja sam ono sto mi nick nalaze :)
Msm to je uglavnom svrha moderatora - da ladi usijane glave, a kod nas je vecina glava usijana do isparavanja!

Sasvim drugi scenario:

trebalo mi je da prizovem nekog u temi za pomoc, pa je logicno da prizovem moderatora, a onda sam shvatio da forum/potforum nema izlistane moderatore, a posto sam to vidjao ranije bilo mi je neobicno.

I dalje postoji potreba za prizivanjem, cesto kad su strucni ljudi u pitanju ali forum ne nudi nikakav mehanizam, moras licno da poznajes ljude. U tom smislu neki meritokratski sistem bi bio dobar.
Možeš se obratiti superima ako na tom ptf nema moderatora.

Pa ko u tom slucaju odgovara na prijavu?
Zar to nije automatski na tom potforumu superak?
Samo jednom sam prijavio post i odbijen je uz obrazlozenje: "Odbijeno".
Nikada vise...
Prijave rešava super koji je prisutan u tom trenutku. To što je jedan post odbijen, ne znači da ne treba prijaviti svako kršenje pravila, vređanje i sl...

Back