GDE STE BRE POŽAREVLJANI???

Dali je potrebno da na netu postoje forumi o nasem gradu???

• Da, potrebno je

glasova: 66 90,4%
  • Ne, nije potrebno

glasova: 7 9,6%

• Ukupno glasova
    73
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
SADA KADA SAM DOBIO ODGOVOR DA NAS IMA PUNO IZ POZAREVAC A NAROCITO VAN ANIMIRACU OSTALE DA POSETE SAJT KRSTARICE I DA DOKAZEMO SVIMA DA NAS PUNO IMA .JEDNO JE SIGURNO POZAREVAC IMA NAJLEPSE ZENE NA SVETU TO SU MI POTVRDILI I ITALIJANI KOJI SU MALO OBILAZILI SRBIJU TOKOM PROSLOG EVROPSKOG SAMPIONATA U BASKETU 2005.POTVRDA MOJIH TVRDNJI JE ISTINA KOJU MI SAMI NEMOZEMO DA SAKRIJEMO DA SU DEVOJKE NAJLEPSE IZ POZAREVACA ...........TO JE ISTINA ZAR NE BRACO............. :) :) :) :) :D :D .Pozdrav od Stefe iz Italije cao svima javite se .

BRACO ZELIM DA ZNAM POSTO NE ZIVIM U POZAREVCU VEC DUZE VREME STA SE TO DOGADJA SA VODOM ZA PICE I DALI JE PROBLEM OTKLONJEN.MISLIM DA JE SRAMOTA DA U OVOM VREMENU IMAMO OSNOVNE PROBLEME SA VODOM U CEMU JE STOS ...HVALA UNAPRED NA INFO..........

EJ............LJUDI RECITEMI NOVOSTI IZ GRADA U POSLEDNJIH GODINU DANA NISAM U PO..... TACNO GODINU DANA I VEROVATNO AKO BOG DA DOLAZIM ZA NOVU....G. RECI TEMI NOVOSTI IZ GRADA OD NEKOG NOVO OTVORENOG CAFFEA DO NEKI DOGADJAJA SASVIM OBICENE PRIRODE JEDNOSTAVNO STA IMA NOVO BRE..... NA PO....... ASFALTU... MALO JE SAJTOVA KOJI DONOSE ISCRPNE NOVOSTI IZ NASEG NAJLEPSEG GRAD ..UNAPRED HVALA BOG CUVA POZAREVAC...IMALI KOSAVE NEDOSTAJEMI SAMO MALO......CAO SVIMA

Zdravo drugari, malo sam skitala po drugim temama, ali ne zaboravljam ja svoj Pozarevac!
Posto sam deo zenske populacije hvala na komplimentima :-D !
Stefo, dodji slobodno, sad i voda sme da se pije, sto cujem u Italiji uglavnom nije slucaj. U kom si gradu, ako dolazim da te posetim :) ! Studio italiano a Belgrado e sono stata in Italia tre volte, purtroppo non ho ancora visitato Roma, ma spero di farlo in estate!
Sto se zivota u nasem gradu tice, posebno nocnog, nisam zadovoljna, mislim da imamo potencijala, prostora i interesovanja za mnogo vise, ali to nikako da shvate oni sto nam drze kapital! Pa hajde mi zajedno ovde i sada da ucinimo nesto po tom pitanju! Jeste li ZA?

Kad dolazi Bora? Ako ce kao letos da otvara usta na play back, bolje da ne dolazi, trulo je! Nedostaje nam izbora u gradu. Uglavnom je svuda ista muzika. Trebalo bi otvoriti neki novi klub gde bi svako vece bio drugi pravac i gde bi svako mogao da nadje nesto za sebe, ali u razlicito vreme, a ne da svi nagrnemo odjednom i svi na narodnjake po sistemu daj sta das! Imam drugaricu na jednoj lokalnoj televiziji i moracu ozbiljno da popricam sa njom da napravi neku anketu po gradu, znam gomilu ljudi, dobrih ljudi koji ne izlaze i pretvaraju se u babe zato sto im se ponudjeno odavno smucilo i izlasci su se pretvorili u mucenje!
Ovog leta ponovo nisi imao gde da igras pored onoliko basti i zatvorenog kruznog toka, zar je toliko tesko izbaciti ozvucenje na ulicu i pustiti ljude, naravno odabrane da puste neku finu muziku? Nas grad place za nama i za promenama, a mi blenemo i cekamo da se stvari same rese, sto se nikada nece dogoditi! Krivo mi je sto sam uvek tako kratko ovde inace bih potpuno uzela stvari u svoje ruke, ali ne znaci da cu odustati! Pozdrav drustvo!

CIAO KATIA COME STAI...TUTTO BENE...Ito bi bilo to pozdravjm te i i drago ije sto si odgovorila...zahvaljujem se i svim ostalim koji me informisu o gradu u kome sam odrastao i imao najlepse prve ljubavi.Znam danas pozrevac je mozda igubio sjaj koji je nekada imao ali jos uvek ima duh koji ga nosi i po kome se prepoznaje a t su ljudi iz njega.I iz drugih izvora informacija cujem da u gradu ima puno mesta za izlaske a li problem je sa skucenim prostorom..Ovde u italiji fazon je u poslednjim godinama da se otvaraju klubovi kojima je svako vece sa drugom muzikom tj.kako je to zamisljeno svako vece drugi DJ sa specijalizovanom muzikom primer cetvrtkom je LATINO AMERICKA MUZIKA A petkom 70..80..godine subotom tehno dance ...hip hop .nedeljom i subotom nazivaju 360 znaci sve .i mogu vam reci da se to ljudima dopada .JA UPRAVO RADIM U JEDNOM takvom objektu gde ima sve bukvalnono na prvom spratu pizerija sa 250 mesta ISPOD PIZZERIJE pub,discoteka i partydance.JEDNA MOJA ZELJA JE DA U POZAREVACU OTVORIM UPRAVO JEDNO TAKVO MESTO ali Bora corba bi samo dolazio da recituje svoje pesme...o.k. cujemo se i pisite braco i sestrice poljubac sinjorini Katiji

Bacio anche per te!
Ali zasto niko ne odgovara na moja pitanja? Ponovicu. Kad dolazi Bora? Stefo, gde zivis e che lavoro fai, il cameriere? Inace momci, koliko imate godina? Zasto ste tako stidljivi? Meni je najveci hobi upoznavanje novih zanimljivih ljudi i najbolje je sto mozes svuda da ih nadjes, ako malo potrazis, pa hajde, ukljucite se malo! Potrebno mi je malo razonode posto cu ovaj vikend provesti u kuci, malo sam vise slavila ovih dana: slave, rodjendani, vino i svez vazduh, sad se borim sa prehladom i temperaturom, mamurluk je na srecu prosao! Kako se kaze mamurluk na italijanskom, nikako da naletim na tu rec, bas me muci, aiuto! Pisite, ja odoh malo da vezbam da ne zardjam! ***

CIAO BELLA MA TU RISPONDI MOLTO VELOCE A MIE DOMANDE ....O.K. Ja sam na severu italije U GRADU MERANU nesto malo manje nego nas Pozarevac. GRAD je lep uredan i ovde je dvojezicno govono podrucje i nemacki i italijanski ja radim kao barmen u restoranu pizzeriji koja se zove r..ROMERKELLER..inace iz srbije sam otisao davne 1994...bilo je leto...danas sam ozenjen i imam sina i cerku Dusana i Teodoru"rodjena u italiji;'a moje godine su oko 35..36..37..ali duhovno sam jos uvek klinac koji je odrastao izmedju zgrada R.M.RUSA ,DOSITEJEVA I SVETOSAVSKA...I TU UPOZNAO svoje prve i najlepse ljubavi.Na stadionu malih sportova igrao basket i poceo aktivno da trenira u Mladom Radniku......danas sam trener mladjih kategorija dece u italiji ..trniram dakle klince od 4,5,6,7,8 godina i starije..to mi je kao hobi...e sad TOCCA TE KATIJA PER SAPERE QUALCOSA DI TE scrivi se voi,mio majl ti do volontieri ciao tantti bacioni solo per te

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back