ovu temu otvaram upravo zato sto zelim da moj muz procita vase odgovore...Pa ako ja nisam u pravu onda nek me optuzuje pa i ostavi jer mu je zivot nemoguc sa ovakvom bolesnicom. Naime sedam godina smo zajedno i svo to vreme samo ponekad je hteo da negde izadje sam u drustvo...obicno ga sama teram na to da bi se malo opustio ali on uvek hoce da idem i ja...Sinoc npr nije ni bilo govora o tome jer je sportski dan bio i zeleo je da ode u neki klub i pogleda utakmicu...zasto da ne mislim i bez ikakve sumnje i pitanja provodim vece sama uz knjigu...Posto ga nije bilo posle utakmice pretpostavim da su zaglavili na picencetu negde i ne panicim...znam da se u toku dana zalio na neke bolove u stomaku i videvsi da ga ni u dva ujutro nema uplasim se da nije morao u bolnicu jer je hronicni bolesnik. i tako izadjem na terasu gledam nema mu auta zovem telefonom ne javlja se....verujte sve je to bilo stvarno briga za njega uopste mi nije pala na pamet ideja da ga spijuniram...Ali sve je ispalo naopako...optuzena sam da sam patoloski ljubomorna da tel nije hteo da nosi sa sobom je rmu je smesno da u drustvu mora da se pravda gde je i sl. rec po rec izbila je svadja i pale su uvrede koje su me pogodile...Rekla sam da je normalno da znam gde je i da poznajem dosta zena koje bi reagovale mnogo gore i napravile pravu scenu sto je primitovno i nisko ali ne...ja sam najgora pacijent pravi iz ociju mi viri bolest i sl. meni nisu potrebni odgovori jer nisam nista kriva...a on s takvim stavom i ponasanjem samo moze da izgubi....zao mi je ali ne mogu i necu da se tu pokorim i pretvorim u zenu koju moze da gazi...
a desice mu se upravo ovo