Duskwood
Iskusan
- Poruka
- 6.233
Autorska.
Kako sam pobedio obojenu revoluciju.
Ko je izdavac? Koja ce biti cena?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad uđeš u Predsedništvo prvi hodnik druga vrata levo. Besplatna promocijaAutorska.
ne znam za toAutorska.
Knjiga koju si pomenuo se može sutra kupiti na istom mestu gde i karta za voz za BG.Autorska.
шТО значи да Ти не планираш неким другим превозним Средством се домогнеш БГа,сутра?Knjiga koju si pomenuo se može sutra kupiti na istom mestu gde i karta za voz za BG.
Sutra valjda u Ćacilendu..Odeš lepo tamo..kuc..kuc ja došao da kupim knjigu našeg predsednika Kako sam pobedio obojenu revoluciju da naučim neštoAutorska.
Autorska.
Autor sutra ceo dan drhteći potpisuje knjigu u nekoj surčinskoj mišjoj rupi blizu aerodromaAutorska.
Autor sutra ceo dan drhteći potpisuje knjigu u nekoj surčinskoj mišjoj rupi blizu aerodroma![]()
Хитлер је имао вучију јазбину, али имао је и праву књигу и праву диктатуру.
Ima i ovaj, nazalost.
Mnogo sta mi nemamo pojma tu![]()
Ocigledno jaku podrsku kad je tu gde jeste.Шта има?
Na televizorGde su to javili![]()
Preciznije.Na televizor
Ja se u to sokoćalo ne razumem.Koristim samo jedno dugme.Za paljenje i gašenje.Ali jasno sam čuo da je s avionom otputovao u Vladivostok.Moje tumačenje je da je reč o bekstvu i da se uplašio posebno od Alterka i kapetanmarka.Preciznije.![]()
Ne znači. Imam kola.шТО значи да Ти не планираш неким другим превозним Средством се домогнеш БГа,сутра?
Лепши ти Штранд,сутра?