Regina Mills The Evil Queen VIP Poruka 50.066 27.08.2014. u 17:00 - Gde se nalazi serijski broj na licnoj karti? #2 Da to nije onaj broj koji na strani sa otiskom prsta, sto pocinje slovima i cine ga kombinacija slova i brojeva?
Da to nije onaj broj koji na strani sa otiskom prsta, sto pocinje slovima i cine ga kombinacija slova i brojeva?
L lakej Početnik Poruka 23 27.08.2014. u 19:06 - Gde se nalazi serijski broj na licnoj karti? #3 Jeste tu ako mislis na dnu licne karte, samo ne znam da li je sve to serijski broj ili je neki deo toga serijski broj.
Jeste tu ako mislis na dnu licne karte, samo ne znam da li je sve to serijski broj ili je neki deo toga serijski broj.
Regina Mills The Evil Queen VIP Poruka 50.066 27.08.2014. u 19:11 - Gde se nalazi serijski broj na licnoj karti? #4 lakej: Jeste tu ako mislis na dnu licne karte, samo ne znam da li je sve to serijski broj ili je neki deo toga serijski broj. Kliknite za proširenje... I gore isto imas broj koji lici na serijski broj.
lakej: Jeste tu ako mislis na dnu licne karte, samo ne znam da li je sve to serijski broj ili je neki deo toga serijski broj. Kliknite za proširenje... I gore isto imas broj koji lici na serijski broj.
Владан Buduća legenda Poruka 37.700 10.09.2017. u 19:15 - Gde se nalazi serijski broj na licnoj karti? #5 Број ЛК који је од та два написан на документу?