V Vanja145 Zainteresovan član Poruka 459 23.10.2021. u 22:26 - Gde se moze kupiti obicna vaza za cvece? #1 Npr u nekim marketima da li ima kao idea,maxi ... znam da ima u emmezeti uglavnom su skuplje pa me zanima da li ima a da je u Novom Sadu?
Npr u nekim marketima da li ima kao idea,maxi ... znam da ima u emmezeti uglavnom su skuplje pa me zanima da li ima a da je u Novom Sadu?
markocheda Iskusan Moderator Poruka 5.468 23.10.2021. u 22:28 - Gde se moze kupiti obicna vaza za cvece? #2 Naruči preko interneta
Samsonight Elita Poruka 15.881 23.10.2021. u 22:35 - Gde se moze kupiti obicna vaza za cvece? #3 Odeš na buvljak i naletiš na divne vaze, a neretko i antikvitete za 50din po komadu.
G gost 433974 Veoma poznat Poruka 12.863 23.10.2021. u 22:39 - Gde se moze kupiti obicna vaza za cvece? #4 Vanja145: Npr u nekim marketima da li ima kao idea,maxi ... znam da ima u emmezeti uglavnom su skuplje pa me zanima da li ima a da je u Novom Sadu? Kliknite za proširenje... Kod kineza imas preeelepe
Vanja145: Npr u nekim marketima da li ima kao idea,maxi ... znam da ima u emmezeti uglavnom su skuplje pa me zanima da li ima a da je u Novom Sadu? Kliknite za proširenje... Kod kineza imas preeelepe
white_warg Iskusan Poruka 5.883 23.10.2021. u 22:43 - Gde se moze kupiti obicna vaza za cvece? #5 Vanja145: Npr u nekim marketima da li ima kao idea,maxi ... znam da ima u emmezeti uglavnom su skuplje pa me zanima da li ima a da je u Novom Sadu? Kliknite za proširenje... kod kineza. porcelanske, staklene, kristalne, plasticne...
Vanja145: Npr u nekim marketima da li ima kao idea,maxi ... znam da ima u emmezeti uglavnom su skuplje pa me zanima da li ima a da je u Novom Sadu? Kliknite za proširenje... kod kineza. porcelanske, staklene, kristalne, plasticne...
jolemisa Buduća legenda Poruka 34.007 23.10.2021. u 23:23 - Gde se moze kupiti obicna vaza za cvece? #6 Vanja145: Npr u nekim marketima da li ima kao idea,maxi ... znam da ima u emmezeti uglavnom su skuplje pa me zanima da li ima a da je u Novom Sadu? Kliknite za proširenje... Aki ima slucajno grncara u N.S. odes do njih,ili u prodavnicama stakla,ako hoces staklenu.
Vanja145: Npr u nekim marketima da li ima kao idea,maxi ... znam da ima u emmezeti uglavnom su skuplje pa me zanima da li ima a da je u Novom Sadu? Kliknite za proširenje... Aki ima slucajno grncara u N.S. odes do njih,ili u prodavnicama stakla,ako hoces staklenu.
limunada Buduća legenda Poruka 38.184 25.10.2021. u 20:25 - Gde se moze kupiti obicna vaza za cvece? #7 Ja mislim svugdje. Nisi samo dovoljno trazila.