Mnogo se pise o ljubavi.Pisu se pesme o ljubavi.O ljubavi vecnoj,o ljubavi strasnoj.
Pisu se citavi romani,koji opisuju "ljubav do groba". Ljubav,do....poslednjeg dinara.
Te ljubavi,izmedju dva suprotna pola.Da li je to,prava ljubav.Da mi mozda,neke
stvari,pogresno imenujemo.
Ja mislim,da mi tu,malo nesto brkamo.Svi ti odnosi,izmedju muskarca i zene,sve
je to,na bazi cistog seksa,i neobuzdane strasti,koja nam zamagljuje,pravo stanje stvari.Vrlo cesto,nazalost,vrlo,vrlo cesto,ta takozvana ljubav,koju zena iskazuje
prema odredjenom muskarcu,ima sasvim drugi razlog.
Ukoliko je muskarac "parajlija", imace toliko "ljubavi" od zena,da nece moci da se
odbrani.Moc novca,zamagljuje zenska osecanja,pa ona misli,kada naidje na bogatog muskarca,da je to "ljubav".
Po mom misljenju,PRAVA STVARNA ljubav,postoji samo,izmedju majke,i njenog
deteta.To je jedina istinska ljubav.Ljubav bez ikakvog interesa,ljubav,do poslednjeg
daha majke.Tu ljubav,treba opevavati,ovekoveciti,na sve nacine.
Sve ostale "ljubavi",treba staviti pod znak sumnje i preispitivanja.
Pisu se citavi romani,koji opisuju "ljubav do groba". Ljubav,do....poslednjeg dinara.
Te ljubavi,izmedju dva suprotna pola.Da li je to,prava ljubav.Da mi mozda,neke
stvari,pogresno imenujemo.
Ja mislim,da mi tu,malo nesto brkamo.Svi ti odnosi,izmedju muskarca i zene,sve
je to,na bazi cistog seksa,i neobuzdane strasti,koja nam zamagljuje,pravo stanje stvari.Vrlo cesto,nazalost,vrlo,vrlo cesto,ta takozvana ljubav,koju zena iskazuje
prema odredjenom muskarcu,ima sasvim drugi razlog.
Ukoliko je muskarac "parajlija", imace toliko "ljubavi" od zena,da nece moci da se
odbrani.Moc novca,zamagljuje zenska osecanja,pa ona misli,kada naidje na bogatog muskarca,da je to "ljubav".
Po mom misljenju,PRAVA STVARNA ljubav,postoji samo,izmedju majke,i njenog
deteta.To je jedina istinska ljubav.Ljubav bez ikakvog interesa,ljubav,do poslednjeg
daha majke.Tu ljubav,treba opevavati,ovekoveciti,na sve nacine.
Sve ostale "ljubavi",treba staviti pod znak sumnje i preispitivanja.