GDE SE JEDINO<MOZE DOBITI PRAVA LJUBAV !

Mnogo se pise o ljubavi.Pisu se pesme o ljubavi.O ljubavi vecnoj,o ljubavi strasnoj.
Pisu se citavi romani,koji opisuju "ljubav do groba". Ljubav,do....poslednjeg dinara.
Te ljubavi,izmedju dva suprotna pola.Da li je to,prava ljubav.Da mi mozda,neke
stvari,pogresno imenujemo.

Ja mislim,da mi tu,malo nesto brkamo.Svi ti odnosi,izmedju muskarca i zene,sve
je to,na bazi cistog seksa,i neobuzdane strasti,koja nam zamagljuje,pravo stanje stvari.Vrlo cesto,nazalost,vrlo,vrlo cesto,ta takozvana ljubav,koju zena iskazuje
prema odredjenom muskarcu,ima sasvim drugi razlog.

Ukoliko je muskarac "parajlija", imace toliko "ljubavi" od zena,da nece moci da se
odbrani.Moc novca,zamagljuje zenska osecanja,pa ona misli,kada naidje na bogatog muskarca,da je to "ljubav".

Po mom misljenju,PRAVA STVARNA ljubav,postoji samo,izmedju majke,i njenog
deteta.To je jedina istinska ljubav.Ljubav bez ikakvog interesa,ljubav,do poslednjeg
daha majke.Tu ljubav,treba opevavati,ovekoveciti,na sve nacine.

Sve ostale "ljubavi",treba staviti pod znak sumnje i preispitivanja.:heart:

Kako mozemo pricari o PRAVOJ LJUBAVI ako neznamo sta je uopste LJUBAV ! Danas izmedju zene i muskarca postoji samo MENTALNA hemija koja proizvodi interes i to je sve !
Strasti su naj jaca energija koja proistice samo iz ciste bozanske ljubavi kroz prirodne procese. Kako danas ljudi nemaju osecaj te ljubavi nemaju ni strasti . To sto se danas naziva strast to je samo pogresno ubedjenje i sugestija za prikaz spoljnom svetu i dodvoravanje drustvu a tice se samo ega !
Majcinska ljubav nije BEZUSLOVNA BOZANSKA ljubav jer danas majke govore deci da ce ih voleti ako imaju sve petice , ako budu ono sto one zele...deca se uslovljavaju vise nego ikada jer takodje nema osecaja ljubavi.
Ovo je sve na osnovu mog vidjenja ljubavi... LJubav je samo jedna i jedina za sve a mi mozemo da je osetimo manje ili vise u zavisnosti koliko smo za to sposobni. Postoji samo jedna univerzalna kosmicka ili BOZANSKA ljubav ona je bezuslovna , beskonacna ... zato se ljubav nemoze ni dati ni primiti to je uzasna zabluda ! Strast je nesto sto je samo nase i sto nas cini zivima ! Sve sto radimo sa strascu ustvari radimo sa ljubavlju ! Osecaj ljubavi je individualna stvar i ne moze se generalizovati na majke , snajke , muzeve i ostalo....

...ajde malo da udarimo na "Z" , kako bi stvar bila interesantnija za razumevanje na dan svete nedelje...inače nema smisla o ovome rspravljati , ama baš ni iz jednog ugla , a iz pesničkog nikakvog....
...pa u duhu ovog "Z" ( nemora ono da bude samo zezanje , može da bude i zbilja / stvarnost , znanje/spoznaja - mada i ona zbilja sa svojom spoznajom sveremenom se pretvara u čistu zajebanciju - takva je demokratska istina populisa ) , da se opredelimo za krajnosti : majčinska ljubav i pederastija.....ovu drugu "ljubav" , da ostavimo po strani , ona je inozemna , pa da raspravljamo o ovoj zemaljskoj majčinskoj !
...e sad , ako je usvojena i konačna premisa , mislim ako o njoj ne može da se arspravlja onda je i zaključak takav zatvoren i o njemu nema rasprave...a pošto je ovo namera da se raspravlja u znaku "Z" , onda premisa od koje počinje i završava poštovani Lord biće otvorena , svakako pa i analitički ...
MAJČINSKA LJUBAV ---> ISTINSKA PRAVA STVAR !
...iz ovog zaključka možemo reći da je takva ljubav priroda , koja obezbeđuje siguran zdrav opstanak , rast i razvoj čovečanstva , a samim tim je i jedini prirodan evolutivni tok -- nadam se da niko nije protiv ovakvih zaključaka ...ko nije saglasan sa njima , neka kaže odmah šta ima , da stvar raspravimo , ili neka večno ćuti !
...no , postavlja se pitanje , jel je moguće prirodno materinstvo , bez prirodnog očinstva....nije...svako drugo materinstvo bilo bi nasilje nad prirodom...
...no , dal je moguće prirodno ljubavno materinstvo sa nasilnim očinstvom....nije...nasilje je bolno , dugotrajno bolno i deformaciono frustrirajuće , pa materinstvo prouzrokovano njim gubi veliki deo svojih prirodnih pretpostavki za zdrav optimalan opstanak , rast i razvoj potomstva...
...oću reći , prirodno ljubavno materinstvo moguće je samo u sadejstvu sa prirodnim ljubavnim očinstvom...iz toga proizilazi , da roditeljstvo je moguće u svoj svojoj ljubavnoj prirodi , samo iz prirodne ljubavi dva suprotna pola....
...kad se vole mama i tata , na svet dolazi seka il bata.....

...iz sve se da zaključiti da postoji takozvani "beskrajni ljubavni lanac dva različita pola , čije su karike evolutivni prirodni put"....

...sve ono što su takozvane sodomističke slobode smestile između pederastije i prirodne ljubavi , zapravo su plod nakazne duhovnosti - i ništa više !....takovo što pod nebeskim svodom postoji samo zbog razlike.....jednostavno rečeno , zlo postoji da bi upečatljivo bilo dobro !

...da se vratimo na onaj beskonačni evolutivni lanac...on je moguć samo ako ima ljubavnih prirodnih potencijala u suprotnim polovima...oću reći , ljubav je energija koja obezbeđuje prirodne evolutivne puteve....bez nje nema evolucije - a ni revolucije , jer je nepresušna...kao što je energija velikog praska nepresušna , pa imamo beskrajno šitenje kosmosa !....a to znači da je prostor mnogo veći nego što su potrebe života....jednostavno , kosmos nije prenaseljen !
...no to su pitanja za neke druge rasprave....
...tek treba dodati , da po svojim svojstvima , ljubav nije ograničena samo na materinstvo...može se bez izvođenja zaključiti da je njena priroda beskrajna , pa su i njena svojstva bezbrojna....jerbo PRIRODA zna , sve što je ograničeno , s'vremenom je truležno i ništavno !

Ja sam hteo,da pokazem i dokazem sledece:Sve libavi,izmedju suprotna dva pola,ma koliko bile jake,snazne,romeovske......ipak se mnoge od njih,zavrse razvodom,sudjenjima,neke i tragicnim krajem.Jedina
ljubav,koja se ne moze prekinuti,koja ne moze da dozivi svoj kraj,to je .......ljubav majke,prema svom detetu.
To je najveca,ljubav bez kraja,ljubav bez interesa.Ljubav koja ne zna za prepreke,nezna za kraj.To sam hteo da kazem
i dokazem,da su sve "velike" ljubavi,prema majcinskoj ljubavi,sitne.

Back