A alebgd Početnik Poruka 1 22.12.2010. u 20:16 - gde se hvataju najvise italijanskih kanala? #1 zanima me da li postoji neka kablovska ili satelitska koja ima naj vecu mogucnost emitovanja italijanskih kanala i koji?
zanima me da li postoji neka kablovska ili satelitska koja ima naj vecu mogucnost emitovanja italijanskih kanala i koji?
Maxaa Obećava Poruka 86 22.01.2011. u 23:06 - gde se hvataju najvise italijanskih kanala? #2 alebgd: zanima me da li postoji neka kablovska ili satelitska koja ima naj vecu mogucnost emitovanja italijanskih kanala i koji? Kliknite za proširenje... Total TV Na foru Satelita, savrsena slika na svakom programu, ne koristim ga vise zbog nedostatka interneta..
alebgd: zanima me da li postoji neka kablovska ili satelitska koja ima naj vecu mogucnost emitovanja italijanskih kanala i koji? Kliknite za proširenje... Total TV Na foru Satelita, savrsena slika na svakom programu, ne koristim ga vise zbog nedostatka interneta..
M milansilja Početnik Poruka 25 04.02.2011. u 13:20 - gde se hvataju najvise italijanskih kanala? #3 alebgd: zanima me da li postoji neka kablovska ili satelitska koja ima naj vecu mogucnost emitovanja italijanskih kanala i koji? Kliknite za proširenje... satelit Hotbird ima najvise kolko ja znam.
alebgd: zanima me da li postoji neka kablovska ili satelitska koja ima naj vecu mogucnost emitovanja italijanskih kanala i koji? Kliknite za proširenje... satelit Hotbird ima najvise kolko ja znam.