Gde se bolje cuva 10 miliona evra?

Da li to znaci da ako bi imali 100 mil evra, vi i dalje ne bi imali nikakvo obezbedjenje....? ni u kuci ni oko kuce ni u kretanju...
zavisi odakle ti tih 100 milki..sto rece jedan moj drug..kad bih sad imao milione nosio bih jos jadnije patike od ovih koje sad imam.

zavisi koliko zelis da bodes oci tim novcem..da li planiras da lepo zivis ili da se proseravas kolima, satovima, jahtama itd itd...

ovim drugim treba obezbedjenje, ovim prvim ne treba jer ljudi i ne znaju da imaju tolike pare.

srbin stavlja u slamaricu ili kupuje zgrade koje mogu da se sruse,
amer kupuje dijamante i zlato pa ti vidi ko je pametniji :D
amer je isto kupio dve zgrade koje mogu da se sruše ali ih je osigurao 14 dana ranije sa sve vazdušnim terorističkim napadom
slučajno se ispostavilo kao dobitna kombinacija

a što se tiče zlata, dodje Švabo pa ti uperi pištolj u slepoočnicu pa sad Švabo na drugom mestu po zlatu i bez Majdanpeka i Bora

Pa investiraj pametno, zna se sta nikad ne propada :D

Da, ključ je u investiraju. Pa sad postoje razni oblici investiranja. Ako imaš preduzetnički duh, onda investiraš u neki posao. Ako nemaš, onda možeš u nekretnine, zlato, investicione fondove, banke... svaki nosi određeni rizik i dobitak. Po pravilu, što je veći rizik, veći je i dobitak. Pa tu sad ima i umeća a ima i kocke. I naravno, ne investiraš sve na jedno mesto, šaraš malo ;)

Svakako, oduka gde i koliko investirati nije ni malo jednostavna, mora iza toga da stoji ozbiljno istraživanje.

zavisi odakle ti tih 100 milki..sto rece jedan moj drug..kad bih sad imao milione nosio bih jos jadnije patike od ovih koje sad imam.

zavisi koliko zelis da bodes oci tim novcem..da li planiras da lepo zivis ili da se proseravas kolima, satovima, jahtama itd itd...

ovim drugim treba obezbedjenje, ovim prvim ne treba jer ljudi i ne znaju da imaju tolike pare.
Ма сазна ко треба, као Остап Бендер у сјајној књижици "Златно теле" Иљфа и Петрова.

Nbc GIF by Good Girls

Sad je u mojoj zgradi prodat stan. Mala zgrada, svi se znamo, sve se zna.

Kupljen je kao investicija (otisao je za 2 dana nakon sto je oglašen).

Kupio neki lekar, došao na biciklu starom 30+ godina. Ovo mu je ko zna koja nekretnina. A po njemu, rekao bi da je najprosecnija radnicka klasa. :D

Back