Gde sapunjate mačora?

mario80

Stara legenda
Poruka
80.009
Gde i kako perete auto? Danas u prolazu svratim na tantor car wash samouslužno pranje u mirijevu. 100 dinara žeton, ubacim krenem da perem nema tople vode a onih 100 jedinica nečega protrčalo za 50 sekundi.

Nigde cenovnika usluga samo da ubaciš pare automat.

Ništa nije skinulo jer nema tople vode i ostao mi auto nasapunjan. Zbogom i nikada više.

IMG_20230101_182222.jpg

Gde i kako perete auto? Danas u prolazu svratim na tantor car wash samouslužno pranje u mirijevu. 100 dinara žeton, ubacim krenem da perem nema tople vode a onih 100 jedinica nečega protrčalo za 50 sekundi.

Nigde cenovnika usluga samo da ubaciš pare automat.

Ništa nije skinulo jer nema tople vode i ostao mi auto nasapunjan. Zbogom i nikada više.

Pogledajte prilog 1278312
Mario "sapunjati macora" u srpskom slengu znaci drkati *****, ne prati auto...

Jel ima neka samouslužna perionica da valja? Da nijebprevara ko ova gde sam bio bez tople vode?

Imaš po Beogradu baš dosta dobrih perionica. Ona preko puta Arene, Steko point preko puta Kliničkog centra, imaš dve dobre na Ledinama, u Zemunu kod hotela Zeder... Ima ih sad gde hoćeš i u glavnom su dobre. Retko se dešavaju takvi slučajevi kao što si imao ti. Evo ja sam jedno 1000 puta prao kola na tim samouslužnim perionicama širom Srbije (i to da ne preteram) i samo jednom mi se desilo da nije onaj automat izbacivao žetone i vraćao pare.

Inače, te samouslužne perionice su čista revolucija u pranju kola 😄
Pazi, sad teško da gde imaš onu klasičnu perionicu da će da ti operu kola za manje od 1000 dinara. Pretežno su 1200 plus ako je džip ili prljaviji auto, to ispod 1500 nema šanse da bude.
A ovo, sa 300 dinara opereš spolja i usisaš. 400 ako ćeš da se zezaš sa onim voskovima i slično. Za 10 minuta gotovo sa sve usisavanjem. Nisi se ni umorio ni uprljao a auto skroz čist. Nisi zablatio kući i zabario pola ulice. Bukvalno, jedino pragove pređeš krpom i to je to.

Juče sam bezuspešno pokušavao da umijem auto. Na dorćolu centar boban mašinsko 650 din što mi je baš mnogo skupo. Na nbgd omv nema puškiranje ima samo mašinsko 600 din što mi je baš preskupo. Onda sam otišao do nekih blizu mosta mislio sam da je samouslužno kao garaže boksovi ali lik kaže neee mi peremo za 1400 dinara na šta sam se ja smejao :lol: i tako da nisam oprao auto. Ono puškiranje na eko pumpi sam zaobišao posle me mrzelo da se vraćam.

Gde ima obično puškiranje u bgd a da radi dobro tj ima toplu vodu, šampon i da nije 50 jedinica koje odbrojava 30 sekundi? Da nije baš neka periferija.

Inače, te samouslužne perionice su čista revolucija u pranju kola 😄
Pazi, sad teško da gde imaš onu klasičnu perionicu da će da ti operu kola za manje od 1000 dinara. Pretežno su 1200 plus ako je džip ili prljaviji auto, to ispod 1500 nema šanse da bude.
A ovo, sa 300 dinara opereš spolja i usisaš. 400 ako ćeš da se zezaš sa onim voskovima i slično. Za 10 minuta gotovo sa sve usisavanjem. Nisi se ni umorio ni uprljao a auto skroz čist. Nisi zablatio kući i zabario pola ulice. Bukvalno, jedino pragove pređeš krpom i to je to.
Kod mene je spoljasnje i unutrasnje 1000 dinara

Back