Gde putovati za medeni mesec?

veneciju zaobici za medeni mesec ako vam je do zivota i odmora :sad2: i zaobici je i inace,pametnome jednom dosta :neutral:

zavisi koju vrstu turizma i zabave volite....malo je nezahvalno da ti dajemo komentare u skladu sa onim sta mi volimo,kad ti se mozda prioriteti totalno razlikuju :)

Slažem se sa Vandom, na medeni mesec otići negde gde se inače retko ide, tj. jednom u životu.

Mi smo bili u Keniji. Em letovanje, em safari. Milina jedna.

Što se tiče putovanja avionom, reci dragom nek izračuna koliko ljudi dnevno pogine u kopnenom saobraćaju, a koliko u vazdušnom.
Mi ćemo ove godine na more kolima i ja sam prestravljena. Pogotovo što čujem da se najviše nesreća događa kada ljudi putuju satima, naročito noću, pa od premora u ranim jutarnjim satima zaspu na putu. :(
Ja bih radije išla avionom, ali ove godine nam je to skupo...

ako je gradska varijanta, onda neka romatika tipa Rim, Pariz.
Ja da biram, to bi bila Kuba ili Dominikana, ili oboje, ima i takvih aranzmana:D
Ili, najbolje i najskuplje je juznoamericka tura od 3 nedelje, prava avantura:D

I ja bih... naši nam tako nešto i predlažu, ali naterati ovog mog... mrka kapa... videću... moraću ga jednom uhvatiti u nezgodnom položaju :rumenko::rumenko::rumenko: i tražiti da obeća... kad obeća, to je to...:mrgreen::cmok2:

Slažem se sa Vandom, na medeni mesec otići negde gde se inače retko ide, tj. jednom u životu.

Mi smo bili u Keniji. Em letovanje, em safari. Milina jedna.

Što se tiče putovanja avionom, reci dragom nek izračuna koliko ljudi dnevno pogine u kopnenom saobraćaju, a koliko u vazdušnom.
Mi ćemo ove godine na more kolima i ja sam prestravljena. Pogotovo što čujem da se najviše nesreća događa kada ljudi putuju satima, naročito noću, pa od premora u ranim jutarnjim satima zaspu na putu. :(
Ja bih radije išla avionom, ali ove godine nam je to skupo...

Ijaoo, eli, ovo mi je neispunjeni san, pricaj sve:heart:

kako ste isli, jel preko agencije, kolko para, bar okvirno i koje doba godine, sve, sve sve:D

Mislim da je medeni mesec jedan jedini (sem ako ne planiras da se udajes vise puta :per: ) i da stvarno treba ici negde gde cete uzivati uzivati i samo uzivati :zag:

kazes da ti se muz boji aviona..pa cemu onda ta trauma??
ja sam stvarno bila za te varijante Bahami..Karibi..Kanari ..mislim..ako se ikad budem udavala :zcepanje: ali ne znam sta bih ti rekla..
meni brat zivi na kajmanskim ostrvima (Karibi) ..nije problem tamo otici..ali onda ti toliko para tamo treba da bi zaista uzivali..da bi ti verovatno preseo i medeni mesec i sve..
ipak tamo letuju Bekamovi i ta ekipa..
drugarica mi je bila na Kanarima..kaze poludeli su..vetar duva bez prestanka..sunce przi izgoreli su kao rakovi..sve skupo..ma haos

ne kazem da nikad tamo ne treba otici..pa ceo zivot je pred vama..ali moj savet..idite Pariz..ili negde u Spaniju..Italiju eventualno Tunis..Egipat..Maroko..to nisu tako dugi letovi..

kako god odlucili zelim vam nezaboravno putovanje..

javite kad dodjete gde ste bili i kako je..hehe mozda dotad zeznem nekog da me ozeni pa da znam gde da idem :maramica:

Ijaoo, eli, ovo mi je neispunjeni san, pricaj sve:heart:

kako ste isli, jel preko agencije, kolko para, bar okvirno i koje doba godine, sve, sve sve:D

Ne isli su kolima bez agencije i tamo ima onih crnaca gomila kad stignes izdaju sobe po kolibama......Bio ja pre jedno 5 godina......

hotel
xql17k.jpg

29vfnl4.jpg

neke ribe sto se loze na hranu
28ump0g.jpg

fmq71l.jpg

plicak do jaja
2dtuoid.jpg

2cf8cgj.jpg

xbg6mu.jpg

Riba na naduvavanje
2vtsg41.jpg

Sestra se primila na kornjace
30a6u78.jpg

Ovde smo iznajmili apartman kad smo dosli kolima ;)

xpo3yt.jpg

Ja sam onaj tamo u daljini
123laja.jpg

Slike sa safarija me mrzi da trazim na drugom su disku ali ako nadjem mozda i okacim mada nisu za mladje od 14 godina posto ima par scena kako se borim sa zverima u africkoj savani.

Poslednja izmena:

Back