Gde poceti karijeru u bankama?

Ja pitam za koju poziciju da konkurisem, jedan prica nepovezano, drugi mi savetuje da ucim nemacki, ja nisam hteo jezike da studiram, dovoljna su mi i ova tri...
Ja stvarno ne znam sta je sa vama ljudima, udjete na temu samo da biste dali neprofesionalne odgovore, cisto da se nesto piskara... Nije "preko" samo Nemacka, ima i drugih zemalja gde se govori pretezno engleski, ruski, nisam pitao za savet gde da idem, informisan sam o tome, nego gde da radim. :dash:
(Nikakva politika me ne zanima)

Zavrsavam Ekonomski fakultet, smer finansije, bankarstvo i osiguranje, zanima me KUDA DALJE?
Zeleo bih da nadjem posao u inostranstvu i zanima me za koja radna mesta u banci konkurisu pocetnici sa sansom za napredovanje s obzirom da nemam nikakvog iskustva? :bye:

ja ti savetujem alfa-banku. to je najgora banka na svetu. ako naucis da plivas u tom haosu od banke, u svakoj drugoj banci ces biti car. to ti je ono- ki nauci da pliva i Amazonu, taj moze da pliva bilo gde''

Ja pitam za koju poziciju da konkurisem, jedan prica nepovezano, drugi mi savetuje da ucim nemacki, ja nisam hteo jezike da studiram, dovoljna su mi i ova tri...
Ja stvarno ne znam sta je sa vama ljudima, udjete na temu samo da biste dali neprofesionalne odgovore, cisto da se nesto piskara... Nije "preko" samo Nemacka, ima i drugih zemalja gde se govori pretezno engleski, ruski, nisam pitao za savet gde da idem, informisan sam o tome, nego gde da radim. :dash:
(Nikakva politika me ne zanima)

kreni od portira
da vidiš sa kojom stokom radiš, ni dobar dan ti neće reći a sebe tretiraju akademskim gradjanima???

e onda kad popišeš ko je stoka a o govedo, pozoveš se na titulu pa da vidiš preokret
jajara...

zapravo to je ta profesija...
nije Pizza Park zalud kraj ekonomskog...

Back