Gde pecate?

kod mene sve nešto napeto , blinker ili vobler , retko tvisrer , ako je neki veći vir, pa ispred matice , ispod granje, na svaki izlazak ostaviš po neki blinker ili vobler zakačen za neki panj nešto dublje u vodi, e jbg, bez mastrafa nema ništa ))) , ovo meni aktivni mentalni odmor

Screenshot_20220822-211043~2.png

Pecao za praznike, mada verovatnoća ulova je bila nikava, voda je bila mnogo muljevita. Ispalati se uvek šetati tim mirom, iako ste svesni da od ulova nema ništa, ali pronađete uvek ono što vam najviše treba u tom trenutku i to u vama samima...:)
Sretoh mnogo životinjki, između ostalog susret sa vidrom je bio interesantan.:)

Lično ne pecam, ali volim mesta za pecanje :)

Obično su to neka fina, mirna mesta...

Gde i šta pecate? Imate neku preporuku?
Osobno ne pecam, a koliko znam peca se na reci, jezeru. Na moru se lovi riba. Probao sam dva puta loviti ribu i samo sam se izvcirao, a kao opusta. Ne mene.
Cuo sam iz povjerljivih izvora da je forum poceo biti pecaroski kraj i raj :rotf:

Pecao za praznike, mada verovatnoća ulova je bila nikava, voda je bila mnogo muljevita. Ispalati se uvek šetati tim mirom, iako ste svesni da od ulova nema ništa, ali pronađete uvek ono što vam najviše treba u tom trenutku i to u vama samima...:)
Sretoh mnogo životinjki, između ostalog susret sa vidrom je bio interesantan.:)
da...vidre...opasne su :D
covek se naslonio na neko stablo koje je vidra oglodjala, palo na njega, povredilo ga...jedva se izvukao...

a slatke su :D

Back