- Poruka
- 86.572
bmt nova vremenane bih da ti protivrecim ali ocigledno pricamo o razlicitim stvarima
ja pricam o privatnim revirima na privatnom zemljistu ..tu ne treba dozvola vec platis pecanje i vracas ulovljenu ribu nazad

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bmt nova vremenane bih da ti protivrecim ali ocigledno pricamo o razlicitim stvarima
ja pricam o privatnim revirima na privatnom zemljistu ..tu ne treba dozvola vec platis pecanje i vracas ulovljenu ribu nazad
A malo ti treba... Stap ili dva, mamci, varalica ako volis da pecas grabljivice....Nisam nikad pecao, ali bih voleo, čuo sam da je jako opuštajuće. Po mogućstvu iz čamca koji je nasred reke ili jezera.
Pecas sarana?kod mene sve nešto napeto , blinker ili vobler , retko tvisrer , ako je neki veći vir, pa ispred matice , ispod granje, na svaki izlazak ostaviš po neki blinker ili vobler zakačen za neki panj nešto dublje u vodi, e jbg, bez mastrafa nema ništa ))) , ovo meni aktivni mentalni odmor
ne , ne mogu biti satima na isto mesto , ne kažem da nije ok šaranski ribolov, ali nekako mi previše statičan, e tek kad se šaran zakači tada je interesantno, a i sa svim silom novotarija i tehničkih pomagala , jbg za mene previše izgubljeno vreme u jednom mestuPecas sarana?
Po snimcima pecanja sa Jegričke mislim da je to još uvek kod nas solidno očuvana voda, uživaj kad imaš takvu priliku.Sta je ovo niko da napise gdje peca.
Jegricka.
10-ak riba nosim kuci za rucak.Obicno nosim one ribe koje volim da jedem.Manjov,bandar,stuka i rijetko meleza.
Da,voda je kvalitetna.Prije10 godina je bila vidra na mjestu gdje pecam.Ima i raka.Po snimcima pecanja sa Jegričke mislim da je to još uvek kod nas solidno očuvana voda, uživaj kad imaš takvu priliku.![]()
Osobno ne pecam, a koliko znam peca se na reci, jezeru. Na moru se lovi riba. Probao sam dva puta loviti ribu i samo sam se izvcirao, a kao opusta. Ne mene.Lično ne pecam, ali volim mesta za pecanje
Obično su to neka fina, mirna mesta...
Gde i šta pecate? Imate neku preporuku?
Ima rekreativnog.To više ne postoji sada idu u ribnjake i foliraju se fotkaju za fejsbuk i rodbinu. Pravog sportskog ribolova više nema.
Jednom posetih komercijalnu vodu samo zbog posete prijatelja. Nadmudrivanje sa ribom na "divljim" vodama je izazov kojem nema premca, ali to meni..To više ne postoji sada idu u ribnjake i foliraju se fotkaju za fejsbuk i rodbinu. Pravog sportskog ribolova više nema.
Mogu se jedino nadmudrivati s "ribom" u nekom kaficu zavaljen u separeu i pijuckajuci piće.Jednom posetih komercijalnu vodu samo zbog posete prijatelja. Nadmudrivanje sa ribom na "divljim" vodama je izazov kojem nema premca, ali to meni..![]()
Neozbiljno za ovu temu..Pravi pecarosi pecaju uvek![]()
To je neki drugi lov i tehnike, pogrešna tema...Mogu se jedino nadmudrivati s "ribom" u nekom kaficu zavaljen u separeu i pijuckajuci piće.
Vjetar u kosi i sum rijeke dok se stap trese mi ne treba![]()
da...vidre...opasne suPecao za praznike, mada verovatnoća ulova je bila nikava, voda je bila mnogo muljevita. Ispalati se uvek šetati tim mirom, iako ste svesni da od ulova nema ništa, ali pronađete uvek ono što vam najviše treba u tom trenutku i to u vama samima...
Sretoh mnogo životinjki, između ostalog susret sa vidrom je bio interesantan.![]()