Meni je svejedno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Espanol:Bacih pogled ovde posle duuuuuuuuugo vremena sprečen poslovima i putovanjima i šta mogu da vidim? Narodski: Kad mačke nema i miševi vode kolo. Tako nam iznenada i neočekivano izviri i mišić 911. I hrabro se predstavi kao "protivnik". Čiji? Vidim da ću morati da odvojim neko vreme i vratim se da ponovo zavedem red! Pazite se mišići! Vodite računa šta i kako pričate. Ovde će ponovo biti reda, prave edukacije, slika, crteža, sporta (bez navijačkih strasti), vraćamo enciklopediju "Espanol pita". Ima li neko nešto protiv. Žalim zbog onih koji su se prevremeno obradovali. Život i iskustvo su jedno, a bla- bla drugo. Vidimo se!![]()
Espanol:Takav naivan odgovor sam i očekivao. Upravo si odgovorio (ljut i zauvek odsutan) u trenutku kad me nije bilo. Mislio si valjda da si bezbedan (mišić). Život i iskustvo se ne prodaju, oni se stiču i nemaju cenu. Limitatora (raznih) ako znaš da postoje razni, sam se svojim rukama naugrađivao u trkačke automobile toliko koliko ni u novinama nisi pročitao...Da ne dužim, bespotrebno si uleteo u raspravu sa jadnim teoretskim (novinskim) informacijama, rukama koje nisu videle ulje iz pravog trkačkog automobila. Zašto, samo ti znaš. Da te ne izlažem javno blamu, privatno mi dobaci šta si to značajno napravio na tom polju, napisao, konstruisao, bio važan član tima, bilo šta...osim što si se kačio na NET i čitao novine. Ali si hrabro pokušao da popuješ ovde inženjeru koji je svojim rukama napravio gomilu automobila koje je sam vozio, a onda nastavio da pravi drugima koji nižu neke titule. Opasulji se i budi malo skromniji, ili nam se bar predstavi u pravom svetlu! Niko te odavde nije terao, kao ni bilo koga drugog. Samo su za razliku od tebe mnogi drugi članovi foruma bili daleko skromniji, željni znanja, nikad nabusiti ... Da li si se nekad takmičio? Znaš li uopšte šta rade adrenalin, puls, gužve u prvoj krivini, tehnički problemi? Ja odlično znam, učestvovao godinama...A ti ako jesi pojasni nam bolje. Pozdrav i prizemi se. Dobrodošao si kao i svi drugi ovde!
Espanol:Alooooooooooooooooo 911, pa čemu toliko zastranjivanje i pisanije. Molim te da vratiš film i vidiš kako si nastupio ovde što je izazvalo gnev mnogih starih članova. I ako mi se dnevno na PP javi 5-6-10 članova sa pritužbama na tvoj stil pisanja u kome tati objašnjavaš kako te je napravio, ne mogu a da ne reagujem. A dobrodošao si kao i svi ostali koji vole automobile. Misliš li da sam ja ovde zato što volim da kuckam i arčim malo slobodnog vremena koje imam? Ako si se uhvatio sporta posebno si dobrodošao. Ako te je blam da javno pitaš bilo šta, udri po PP. Imaš, obećavam svu moju pomoć, tehničku, takmičarsku, organizatorsku, kako hoćeš. Samo, molim te ne izigravaj ljuticu, uklopi se u ekipu pa da gruvamo zajednički dalje. Pozdrav.
Ništa nisi shvatio. Ovo je bio i ostaće pristojan forum. Sviranje i "alo bre" je terminologija za buvlju i slične pijace. Ovde ja to lepo brišem zato što se ozbiljno bavimo automobilima. A ti se lepo žali kome hoćeš. Jasno?zorann:Opet nebuloze i "gomile poruka na PP", ajde majstore uslikaj te gomile poruka pa ih postavi ovde da vidimo ko se to tebi zali, slobodno precrtaj imena, daj da vidimo samo da se poklapa vreme pisanja kimijevih poruka i "silnih" zalbi!
Hm, opet ti nekom sviras da je dobrodosao, alo bre, jel ovo tvoj forum?
Espanol:Ništa nisi shvatio. Ovo je bio i ostaće pristojan forum. Sviranje i "alo bre" je terminologija za buvlju i slične pijace. Ovde ja to lepo brišem zato što se ozbiljno bavimo automobilima. A ti se lepo žali kome hoćeš. Jasno?