ГДЕ НЕСТАДЕ СЕРИЈА ?

По мени разлог пребацивања серије у нови термин лежи у све мањој популарности садашње власти, па да се којим случајем јадни народ неби окренуо монархији. Било то Обреновићи или Карађорђевићи. Мислим да пошто Обреновићи немају потомка онда остају Карађорђевићи. Да не улазим у расправу око смена династија, и ко је све кога гурао и чије интересе бранио, сам чин убиства Драге и Аце је страшан. Али по мени још код нас има утицаја и комуњаре које мало -по мало, па избаце неку серију из њихове славне епопеје! У томе је изгледа највећи фазон. Нису одавно били Отписани, Салаш у Малом риту и сијасет оних чувених бежанијских офанзива-Козара, Неретва, Сутјеска....
На неком од силних канала нема шансе да се не налети на њих! Ето ти један од мени јаких разлога , зашто су је померили!

Па дискусија се не води са истомишљеницима, него са онима који немају исто мишљење као ти. А ти си јасно рекао да не желиш да дискутујеш са полуинтелигентнима. Крај приче.

Diskusija se može voditi i sa istomišljenicima i tada je ona na nekom kvalitetnijem nivou jer se dopunjuju informacijama...na žalost vidim da je posebno na ovom pdf-u to jako veliki problem jer se svi svađaju...ovi su sa jedne struje...ovi sa druge...tako da kvaliteta u diskusiji i nema jer se tema rasplinjava na neke nebitne stvari...isto tako mislim da je ovaj pdf izgubio mnogo kvalitetnih forumaša a verujem da ih je bilo ranije više nego sad....šteta.:kafa:

Нико нема монопол над србском војском, али ко не воли србску војску и говори против исте, тај је непријатељ Србије.

Па тај преврат је извео мали број углавном младих официра заведених од прозападних људи у Србије касније су од Александра Карађорђевића стрељани 1917. године.
Стварно ко си ти да мене сматраш непријатељем Србије док сам том са твог аватара чувао родни дом, а није смео ни да дође да се рукује са мном и моји друговина из ЈНА 1992. године?
Јели?

Овако нешто ти можда прође негде, али код мене неће.

Свако ко не мисли као ти је по теби "полуинтелигентан".

Не мислим као ти што се овога тиче и увредио си ме тим коментаром.

Ако сматарш да сам те увредио ја ти се извињавам.

Па тај преврат је извео мали број углавном младих официра заведених од прозападних људи у Србије касније су од Александра Карађорђевића стрељани 1917. године.
Стварно ко си ти да мене сматраш непријатељем Србије док сам том са твог аватара чувао родни дом, а није смео ни да дође да се рукује са мном и моји друговина из ЈНА 1992. године?
Јели?

Србску војску не може да напада нико ко јој је пријатељ. То што ти износиш су глупости и лажи, очигледно си заведен глупостима које читаш на интернету, кад си на одмору и слободним данима

Diskusija se može voditi i sa istomišljenicima i tada je ona na nekom kvalitetnijem nivou jer se dopunjuju informacijama...na žalost vidim da je posebno na ovom pdf-u to jako veliki problem jer se svi svađaju...ovi su sa jedne struje...ovi sa druge...tako da kvaliteta u diskusiji i nema jer se tema rasplinjava na neke nebitne stvari...isto tako mislim da je ovaj pdf izgubio mnogo kvalitetnih forumaša a verujem da ih je bilo ranije više nego sad....šteta.:kafa:

Дискусија се не може водити са истомишљеницима. То се онда зове разговор, односно шлихтање илити увлачење у гузицу ;)

По принципу "Ја теби сердаре, ти мени војводо, а каква смо гомна то само ти и ја знамо"

Мислим да није ствар у гледаности већ да је пребацивање серије у термин када је мало грађана може видети политички мотивисано.Наравно не искључујем могућност да нисам у праву.
Серија која је заузела термин горе поменутој репризирана је више пута у последњих годину-две па из тог разлога не верујем да је њена гледаност нарочито велика.Боље да су ако ништа друго пустили серије које не застаревају ,Врућ ветар или Камионџије уместо што стално даве јдним истим серијама које је народ напамет научио.

Pa sad gledaj ovako, da je politički motivisano ne bi je ni prikazali ponovo... msm meni je logičnije da je ne puštaju u opšte nego da je puštaju u bilo kom terminu.Osim toga msm da nema ko je nije gledao, tako da ne vidim tu neku tragediju oko ponovnog repriziranja a osim toga stavi anketu pa ćeš videti koliko će njih odgovoriti šta bi pre gledalo neku zahebanciju ili seriju inspirisanu istorijskim momentom.:kafa:

Дискусија се не може водити са истомишљеницима. То се онда зове разговор, односно шлихтање илити увлачење у гузицу ;)

По принципу "Ја теби сердаре, ти мени војводо, а каква смо гомна то само ти и ја знамо"

Ma da...opušteno.:kafa:

Србску војску не може да напада нико ко јој је пријатељ. То што ти износиш су глупости и лажи, очигледно си заведен глупостима које читаш на интернету, кад си на одмору и слободним данима

Чујеш шта те питам?
Које си ти годиште?
Колико си времена провео бранећи српски народ?
Што тај твој није дошао бар руку да нам пружи?
Јели?
Ти знаш шта је српска војска?
Ти ћеш мене да називаш лажовом па што ниси дошао са тим твојим да ми то кажеш у лице?
Јел знаш ти колико је мојих чланова породице погинуло за Србију и колико је нас ратовало за Србију?
Ти си нашо неког да прозиваш ти и тај твој лидер који ни своју родну кућу није хтео да брани!
Мрш!

Poslednja izmena:
По мени разлог пребацивања серије у нови термин лежи у све мањој популарности садашње власти, па да се којим случајем јадни народ неби окренуо монархији. Било то Обреновићи или Карађорђевићи. Мислим да пошто Обреновићи немају потомка онда остају Карађорђевићи. Да не улазим у расправу око смена династија, и ко је све кога гурао и чије интересе бранио, сам чин убиства Драге и Аце је страшан. Али по мени још код нас има утицаја и комуњаре које мало -по мало, па избаце неку серију из њихове славне епопеје! У томе је изгледа највећи фазон. Нису одавно били Отписани, Салаш у Малом риту и сијасет оних чувених бежанијских офанзива-Козара, Неретва, Сутјеска....
На неком од силних канала нема шансе да се не налети на њих! Ето ти један од мени јаких разлога , зашто су је померили!

Ako bi Srbi već izabrali monarhiju, po meni je najpametnije da dovedu na vlast lozu Petrovića.

Jedini koji se nisu kompromitirali kroz povijest.

Ко напада Српску војску ? Па није Српска војска извршила злочин у име саме војске,већ су њени поједини припадници самоинисијативно извршили атентат који се не може оправдати чињеницом да су у њему учествовали припадници војске.

Чујеш шта те питам?
Које си ти годиште?
Колико си времена провео бранећи српски народ?
Што тај твој није дошао бар руку да нам пружи?
Јели?
Ти знаш шта је српска војска?
Ти ћеш мене да називаш лажовом па што ниси дошао са тим твојим да ми то кажеш у лице?
Јел знаш ти колико је мојих чланова породице погинуло за Србију и колико је нас ратовало за Србију?
Ти си нашо неког да прозива ти и тај твој лидер који ни своју родну кућу није хтео да брани!
Мрш!

Тину-нину ...

Када бих ти рекао ко сам, не би било више занимљиво ;)

Само ти живи у убеђењу да је све што овде куцаш истина. Тако и треба. Кад те затрују, нека те трују како треба ;)

Ко напада Српску војску ? Па није Српска војска извршила злочин у име саме војске,већ су њени поједини припадници самоинисијативно извршили атентат који се не може оправдати чињеницом да су у њему учествовали припадници војске.

Не бих рекао. Да ти појединци нису имали подршку остатка војске, вероватно би спречили убијање млатимуда и фуксе му

Pa sad gledaj ovako, da je politički motivisano ne bi je ni prikazali ponovo... msm meni je logičnije da je ne puštaju u opšte nego da je puštaju u bilo kom terminu.Osim toga msm da nema ko je nije gledao, tako da ne vidim tu neku tragediju oko ponovnog repriziranja a osim toga stavi anketu pa ćeš videti koliko će njih odgovoriti šta bi pre gledalo neku zahebanciju ili seriju inspirisanu istorijskim momentom.:kafa:

Па исто тако нема ко није гледао серију Мој рођак са села која се изузетно често емитује у последње време.Крајње ми је било чудно када сам видео да је серија пребачена у јутарњи термин што до сада није био случај са ни једном другом серијом,па сам стекао утисак да поступак није оправадан гледаношћу.
Изгледа као да је након почетка емитовања некоме засметало то што се у ударном термину емитује серија која описује један гнусан злочин па је покренуо иницијативу за њено или уклањање или пребацивање у мање популаран термин.

Не бих рекао. Да ти појединци нису имали подршку остатка војске, вероватно би спречили убијање млатимуда и фуксе му

Нема шта рекао,не бих рекао.Постоје историјске чињенице које јасно указују на то да злочин није извршен у име Српске војке,као што је доказано да иза атентата на Фердинанда није стајала Краљевина Србија.
Војска као организација има јасно дефинисан командни кадар а свако ко је био у војсци,макар и овој данашњој,зна да је самовоља забрањена.

Нема шта рекао,не бих рекао.Постоје историјске чињенице које јасно указују на то да злочин није извршен у име Српске војке,као што је доказано да иза атентата на Фердинанда није стајала Краљевина Србија.
Војска као организација има јасно дефинисан командни кадар а свако ко је био у војсци,макар и овој данашњој,зна да је самовоља забрањена.

Управо тако. Самовоља је забрањена, тако да је цела војска онда подржала то што се десило.

Међутим, овде није питање ко је и зашто убио краља, него програмска шема РТС

Управо тако. Самовоља је забрањена, тако да је цела војска онда подржала то што се десило.

Међутим, овде није питање ко је и зашто убио краља, него програмска шема РТС

А како то војска може да подржи нешто што је забрањено ? Ако је као што кажеш иза атентата стајала српска војска како то да су као жртве исте ноћи пали и поједини њени припадници међу које спада и председник владе генерал Димитрије Цинцар Марковић као и министар војске Милован Павловић ? Која то војска убија своје официре чије наредбе је дужна да спроводи ?

Има ту свега помало а потрефило се и са венчањем Енглеске династије. Ко зна шта су ове наше мутиводе могле да помисле!

Upravo to .

Da je nastavljeno repriziranje, serija bi se završila dan -dva uoči venčanja.
Packe je garantovano dobio urednik zbog pogrešno izabranog termina prikazivanja serije, koja je, uz put, odlično uradjena.

a kakve veze serija na rts ima veze sa politikom? :think:

Kako nema ... U Evropi se sprema venčanje veka, očekuje se gledanost širom planete, a Srbi prikazuju kako se guraju preko balkona kralj i kraljica ! Opet Srbi sami sebe prikazuju svetu u lošem svetlu.
Uostalom, nema smisla ni prema Ambasadoru V. Britanije, ni prema prestolonasledniku Karadjordjeviću.

Da je bio neki termin u pitanju, sve bi bilo u redu.

Kako nema ... U Evropi se sprema venčanje veka, očekuje se gledanost širom planete, a Srbi prikazuju kako se guraju preko balkona kralj i kraljica ! Opet Srbi sami sebe prikazuju svetu u lošem svetlu.
Uostalom, nema smisla ni prema Ambasadoru V. Britanije, ni prema prestolonasledniku Karadjordjeviću.

Da je bio neki termin u pitanju, sve bi bilo u redu.

Ma i ona sama zna da ima veze sa politikom i da je sklonjena iz politićkih razloga iz udarnog termina, nego čisto da stavi neko obrazloženje, možda nekog političkog fanatika i iritira tema jer u poslednje vreme je politički fanatizam jako zastupljen u Srbiji.

Чекај, ти осуђујеш убиство Обреновића?
Ti ne osuđuješ?! :eek:

Ovo je pomalo nadrealno... Da neko najnormalnije piše kako je ubistvo pozitivna stvar, i još se šokira što neko možda misli da nije. :dash: :roll:

edit: Ha, ha, sad sam tek pročitala da je tema premeštena sa pdfa Politika. Sad već sve ima smisla... Podržavanje ubistava, mizoginija, lupetanje... sve to baš liči na taj podforum. :lol:

Poslednja izmena:

Back