Gde nas je dovela proEU politika DS-SNS: Prosecna zarada po glavi u Srbiji 89 evra!

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
186.036
Prosečna zarada po stanovniku Srbije tek 89 evra

Predviđanja ekonomista ne idu u prilog onima koji u narednoj godini očekuju zaposlenje, veće plate i bolji standard. Iako se stručnjaci umnogome slažu s Vladom u proceni da će privreda zabeležiti rast od dva posto, vele da u najboljem slučaju možemo očekivati minimalan rast plata i zaposlenosti.

http://www.kamatica.com/scripts/********.php?src=/images/INVESTICIJE/EUR/1-1252850407LkT7.jpg&w=525&h=295&zc=1&q=65

Po podacima portala Makroekonomija, prosečna zarada po glavi stanovnika u Srbiji iznosi 89 evra.

http://www.kamatica.com/vesti/prosecna-zarada-po-stanovniku-srbije-tek-89-evra/6241

Nastavite da ponavljate kao hipnotisani sledece "EU nema alternativu, EU nema alternativu" dok vas rokaju sa novim poskupljenjima i skidaju gace.....

images

dokaz da se danas zivi gore nego pre dolaska proEUtalibana na vlast

prosecna plata 2000te bila 70 evra danas 360 evra

hleb 2000te kostao 3 dinara, danas 20 puta vise
mleko kostalo 4 dinara, danas 20 puta vise
jogurt kostao 5 dinara, danas 20 puta vise

Standard gradjana je ako za reper uzmemo osnovne zivotne namirnice - je opao 4 puta cak neverovatno . Jer su nam prihodi u proseku porasli 5 puta a cene porasle 20 i vise puta.

Standard gradjana je ako za reper uzmemo osnovne zivotne namirnice - je opao 4 puta cak neverovatno . Jer su nam prihodi u proseku porasli 5 puta a cene porasle 20 i vise puta.

Sto ne volim tu prosecnu platu :) Mnogo vise volim poredjenje minimalca i procenat zaposlenih. Bolje je da imamo prosecnu platu 500 eur a nezaposlenost 5% nego platu 2000 eur a nezaposlenost 50%.

Тако то раде белосвеЦке секте и банкари удружени са домаћим олошем....... НЕЗАУСТАВЉИВО
КЛИЗИМО НИЗБРДИЦОМ У ПРОВАЛИЈУ........:sad2::sad2::sad2:

Jel si glasao za njih, dzemokrate, Tihoj? Jesi. Jel si urlao Tihoj: Gotov Je? Jesi. :rtfm:

Ja cu ti kazem. Gotovo Je! :mrgreen:
_______

Droid, oni imaju u glavama 4116, onaj Spectrum SDRAM chip na osvezavanje, 16Kbitx1 u glavi, i to jedan jedini... Nix upgrade, mikrocefalus balkanus model. :whistling:

_nobody_

Ovaj Tihi meša babe i žabe. Ovo sigurno nije " proEU " jer da jeste, onda bi Holandija imala svoje banane umesto lala, Nemačka umesto Mercedesa imala Fiat...To što Srbiju vode paraziti koji niti misle na Srbiju, a ni na EU, to je samo greška ovog naroda.
Da se razumemo druže Tihi, lepo sam te zamolio da povećaš plate svojim radnicima pre neki dan...a šta si ti odgovorio ????

A kolika je bila prosečna plata u Nemačkoj 2000. godine :) ??
E moj Tihi, sirotinjom se hvališ na sirotinju....nekad si stvarno jadan, danas pogotovu

Ovaj Tihi meša babe i žabe. Ovo sigurno nije " proEU " jer da jeste, onda bi Holandija imala svoje banane umesto lala, Nemačka umesto Mercedesa imala Fiat...To što Srbiju vode paraziti koji niti misle na Srbiju, a ni na EU, to je samo greška ovog naroda.
Da se razumemo druže Tihi, lepo sam te zamolio da povećaš plate svojim radnicima pre neki dan...a šta si ti odgovorio ????

Kako nije proEU?

jel sve vlade od 2000te do danas vode proEU politiku po nalozima EU i Amerike?

Cinjenice dokazuju da prosecan Srbin zivi mesecno sa 90 evra s to je dovoljno tek da se kupe jedne firmirane cipele.

Cinjenice takodje dokazuju da je od 2000te do danas kupovna moc gradjana u Srbiji u proseku opala 5 puta.

I da danas mozemo da kupimo 5 puta manje nego sto smo mogli 2000te godine .

Znaci proEU vlast je vece zlo nego sankcije ratovi i hiperinflacija zajedno.

Jeste greška je naroda a izbor je boli glava

Власт у Србији НИЈЕ постављена од стране народа :roll::roll::roll: - НЕГО ОД СТРАНИХ СЛУЖБИ......

Jel, strane službe su glasale?

strane sluzbe su organizovale svoje agente i placenike, poturile nam ih kao spas, platile kampanje, televizije, reklame , novine - i rezultat toga je - lakoveran narod poverovao da su DS-SNS "spasitelji" dao im glasove i tako sam sebi doneo propast.

Rezultat svega - nikad veca beda i nezaposlenost u Srbiji sve kao rezultat politike "EU nema alternativu" i dovodjenja na vlast stranaka i ljudi pod kontrolom zapadnih obavestajnih sluzbi.

strane sluzbe su organizovale svoje agente i placenike, poturile nam ih kao spas, platile kampanje, televizije, reklame , novine - i rezultat toga je - lakoveran narod poverovao da su DS-SNS "spasitelji" dao im glasove i tako sam sebi doneo propast.

Rezultat svega - nikad veca beda i nezaposlenost u Srbiji sve kao rezultat politike "EU nema alternativu" i dovodjenja na vlast stranaka i ljudi pod kontrolom zapadnih obavestajnih sluzbi.

Dokaži da je meni neko platio ili na bilo koji način uticao na mene da glasam kako sam glasala.
Tom proturanju podvala jedared mora doći kraj .

Dokaži da je meni neko platio ili na bilo koji način uticao na mene da glasam kako sam glasala.
Tom proturanju podvala jedared mora doći kraj .

tebi mozda nije, samo su ti poturili muda pod bubrege.

Recimo Toma EVROPEJAC ti je obecao da ce ukinuti sve sporazume DS-a i Borka, a umesto toga kad je dosao na vlast , priznaje i pravi veliku Albaniju

Samo je u Srbiji moguce da politicari rade totalno suprotno od onoga sto su obecavali u kampanjama a da narod ne izadje na ulice da ih srusi.

A jel su se strane sluzbe u Beogradu 5. oktobra skupili u broju od 200+ hiljada da pale SkupCinu OpCine (ala ih ima mnogo, iebenti misa)? :whistling:

_nobody_

strane sluzbe su izmanipulisale narodnom zeljom da zivi bolje, i misljenjem naroda da mu je Milosevic prepreka tom boljem zivotu.

A koliko je narod bio pametan najbolje vidimo danas.

Jel si glasao za njih, dzemokrate, Tihoj? Jesi. Jel si urlao Tihoj: Gotov Je? Jesi. :rtfm:

Ja cu ti kazem. Gotovo Je! :mrgreen:
_______

Droid, oni imaju u glavama 4116, onaj Spectrum SDRAM chip na osvezavanje, 16Kbitx1 u glavi, i to jedan jedini... Nix upgrade, mikrocefalus balkanus model. :whistling:

_nobody_

Zasto li me je Bog kaznio da budem rodjen u ovoj drzavi. pa normalno da je bolje i u Severnoj Koreji. Oni ljudi ne znaju za bolje. A ovo ovde je odvratno. Vidis susede kako se snalaze, rade, zaposljavaju se po Evropi, a nas tretiraju kao Ciganiju, sto i zasluzujemo. A posle se cudimo kako neki gastarbajteri prizeljkuju hiperinflaciju i bombardovanje Srbije.

Ma nama je bre atomka nagrada.

Back