Gde najradije kupujete?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da, u metrou postoje kartice sa bar kodom kupca, i bez nih se ne moze proci kasa. dakle, nema kupovine.
kartice izdate u madjarskoj ili rumuniji nemaju dalje od maticnih zemalja isti tretman kao one izdate npr u nemackoj.
kartice se dobijaju na osnovu podnetog zahteba i prilozene dokumentacije da je tvoje preduzece registrovano za trgovinu jer metro nije prodavnica za hleb i mleko. ostalo bi trebalo da imas na sajtu.

sanja:
da, u metrou postoje kartice sa bar kodom kupca, i bez nih se ne moze proci kasa. dakle, nema kupovine.
kartice izdate u madjarskoj ili rumuniji nemaju dalje od maticnih zemalja isti tretman kao one izdate npr u nemackoj.
kartice se dobijaju na osnovu podnetog zahteba i prilozene dokumentacije da je tvoje preduzece registrovano za trgovinu jer metro nije prodavnica za hleb i mleko. ostalo bi trebalo da imas na sajtu.
Da slucajno ne znas adresu sajta, posto sam ja trazila, ali nisam mogla da nadjem? I da li znas kakva je procedura za dobijanje kartice? Moji prijatelji koji bi je uzeli nisu iz BG-a i nezgodno bi im bilo da dolaze nekoliko puta samo zbog regulisanja iste- bez pazarenja.

u madjarskoj je '96. za dobijanje kartice trebalo doci licno (vlasnik firme) sa dokumentima o registraciji firme-original na uvid i kopija njima. kartice smo dobili odmah a u to vreme sam u metrou kupovala bas sve, i za zivot u madjarskoj i donosila svojima u bg.
metro je namenjen "velikim kupcima", roba je pakovana po vise komada (npr. u najlonu je zapakovano 3 ista dezodaransa, ili 24 konzerve pasteta) i ako pocepas pa izvadis jedan kom., na kasi to vrate. ideja je da se tamo snabedvaju manje radnje za dalju prodaju a ne pojedinci.

daphne, ovo su moja saznanja o metro karticama i njihovom dobijanju i korsicenju u drugim evropskim gradovima.
verujem da ce se naci jos neka pametnica iz donjeg trtista da ti objasni kome su i zasto zapeli opanci.

S_K_V_O:
kalliope:
i da, u liliju je sminka za 5+, ali je nakit bezveze i preskup.

Milite na Lilly parfimerije?
Mnogo su skupi i preskupi u odnosu na parfimeriju u kojoj ja kupujem, a zbog neljubaznosti osoblja jednom prilikom ja tu vise ne ulazim.A fora, bar u Beogradskoj da je obavezno uzeti korpu(u parfimeriji!) je krajnje glupa.

tako je u svim lilly-jima za korpu :? kupujem lak za nokte, a treba mi korpa :shock: preskupi su uzas, a prodavacice neljubazneeeee :evil:

Kako gde. U Srbijateksu kod skupštine grada, kao da su sve na bensedinima :D
Lepo, kuliraju, ne dave, market OGROMAN, najviše parfema (retko koji nema tester bočicu), ma uživancija :!:
U Bulevaru spomenuh gej smarača.
U Čika Ljubinoj preuski „hodnici” pa stvari SAME padaju. Niko se ne mršti, sve ok. Zadnji put kad sam svratila zapalila im se kasa :lol: Bez frke, bensedin rula.
A u Makedonskoj sve sami idioti. Paketi (parfem plus mleko za telo, kao i svi ostali parfemi, toaletne vode i sl= IZA KASE - Na kojoj je stalno gužva, mada rade DVE žene. Naravno, ako tražiš da ti POKAŽU nešto iz te oblasti daleko od očiju javnosti, iza leđa širokih tetaka, čekaš iha-haj. Nemaju svi Liliji istu ponudu. Svako je specijal. za nešto.
Znači, Srbijateks je najbolji, a nije loš ni u Majke Jevrosime, mada nemaju velik izbor, ali su brzi i ljubazni.

slatko volim :)):
S_K_V_O:
kalliope:
i da, u liliju je sminka za 5+, ali je nakit bezveze i preskup.

Milite na Lilly parfimerije?
Mnogo su skupi i preskupi u odnosu na parfimeriju u kojoj ja kupujem, a zbog neljubaznosti osoblja jednom prilikom ja tu vise ne ulazim.A fora, bar u Beogradskoj da je obavezno uzeti korpu(u parfimeriji!) je krajnje glupa.

tako je u svim lilly-jima za korpu :? kupujem lak za nokte, a treba mi korpa :shock: preskupi su uzas, a prodavacice neljubazneeeee :evil:

a, povodom korpe.
Šta vam TO smeta???
I, što kupujete nakit u MARKETU (makar i kozmetičkom). Iste stvari imaju kao i u Maksiju, meni je sve to predrkano i bljak.
Ima jedna apoteka u centru, kao market. Uzmeš korpu i pokupuješ šta ti treba i šta ti ne treba. Skroz super! Jedino su im lekovi iza pulta, ali sve lepo po sektorima razmešteno: bebe, papirnata kolekcija,nega lica, pa tela, pa vitamini, pa ulja, pa ovo, pa ono...
Meni to odogovara, to je valjda šoping, a ne kad te s vrata sačekaju: ŠTA VAM TREBA?
Ne treba mi ništa, troši mi se onako, aj iskuliraj...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back