Nestrpljivo cekam Metro... A u medjuvremenu gde stignem, naravno u zavisnosti od vremena i obaveza. U obzir dolazi i Rodic i Maxi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Betty:14 km od centra daleko?
majamalamama:Betty:14 km od centra daleko?
Nije stvar u broju km.nego sto se u najvecem broju slucajeva zaglavim na Mostaru ili vec negde na auto putu pa me to smori...
Da slucajno ne znas adresu sajta, posto sam ja trazila, ali nisam mogla da nadjem? I da li znas kakva je procedura za dobijanje kartice? Moji prijatelji koji bi je uzeli nisu iz BG-a i nezgodno bi im bilo da dolaze nekoliko puta samo zbog regulisanja iste- bez pazarenja.sanja:da, u metrou postoje kartice sa bar kodom kupca, i bez nih se ne moze proci kasa. dakle, nema kupovine.
kartice izdate u madjarskoj ili rumuniji nemaju dalje od maticnih zemalja isti tretman kao one izdate npr u nemackoj.
kartice se dobijaju na osnovu podnetog zahteba i prilozene dokumentacije da je tvoje preduzece registrovano za trgovinu jer metro nije prodavnica za hleb i mleko. ostalo bi trebalo da imas na sajtu.
kalliope:i da, u liliju je sminka za 5+, ali je nakit bezveze i preskup.
S_K_V_O:kalliope:i da, u liliju je sminka za 5+, ali je nakit bezveze i preskup.
Milite na Lilly parfimerije?
Mnogo su skupi i preskupi u odnosu na parfimeriju u kojoj ja kupujem, a zbog neljubaznosti osoblja jednom prilikom ja tu vise ne ulazim.A fora, bar u Beogradskoj da je obavezno uzeti korpu(u parfimeriji!) je krajnje glupa.
slatko volim :)):S_K_V_O:kalliope:i da, u liliju je sminka za 5+, ali je nakit bezveze i preskup.
Milite na Lilly parfimerije?
Mnogo su skupi i preskupi u odnosu na parfimeriju u kojoj ja kupujem, a zbog neljubaznosti osoblja jednom prilikom ja tu vise ne ulazim.A fora, bar u Beogradskoj da je obavezno uzeti korpu(u parfimeriji!) je krajnje glupa.
tako je u svim lilly-jima za korpu :? kupujem lak za nokte, a treba mi korpa :shock: preskupi su uzas, a prodavacice neljubazneeeee![]()
slatko volim :)):ma ne kupujemo nakit, pupu daleko bilo![]()
a koja ti je to apoteka u centru![]()