- Poruka
- 2.758
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://forum.krstarica.com/threads...cija-pretrazivanja-tema.890798/#post-37909884a jel mogu da se vide teme koje je otvorio neki drugi korisnik? mislim da je to pre moglo
mada nekad i google pomaže za pretragu
molim i drugi put.. : )
Tipfeler! Ubacio 'heroina' 'space' između dvotačke i zagrade, inače bi bilo ovo:može li sa nekim regularnim smaljićem a da ne bude dve tačke i zatvorena zagrada ?
Tipfeler! Ubacio 'heroina' 'space' između dvotačke i zagrade, inače bi bilo ovo:
![]()
za sada to tehnicki nije izvodljivo.kada će biti vraćena opcija da mogu da se vide liste pošiljalaca poruka na temama?
kao što je ranije bilo, klikom na broj poruka na temi izlazi i spisak pošiljalaca po redosledu broja poslatih poruka
kakve veze imaju lajkovi sa tim?Za to jos ne postoji mogucnost,zato imas lajkove![]()
kakva su to unapreďenja ako ne mogu da se upotrebe opcije iz starih verzija?za sada to tehnicki nije izvodljivo.
jeste bolje "ispod haube"kakva su to unapreďenja ako ne mogu da se upotrebe opcije iz starih verzija?
valjda ako je nešto unapređeno treba da može samo bolje?
Može da se odustane, samo klikneš na ovo Izbrišite nacrt.po meni jedina korisna inovacija je to što sada mogu da se u privatne poruke ubacuju i slike sa kompjutera.
inače ono što takođe osim nedostatka pregleda liste pošiljalaca poruka (a što je bila jako dobra opcija)iritira je kao što rekoh što ne može da se odustane od neke poruke.
evo tabe,probaj.
citiraj ovaj moj post,napiši nešto a onda odluči sa ipak to ne pošalješ.
izađi sa teme,špartaj po forumu,vrati se na temu posle sat-dva ali će te na dnu strane čekati poruka "spremna za objaviti" .
може али не ради сваки пут и истина је да је "откажи" било много корисније.Može da se odustane, samo klikneš na ovo Izbrišite nacrt.
Pogledajte prilog 578754
Meni je do sada uvek radilo, mada ne koristim tu opciju često.може али не ради сваки пут и истина је да је "откажи" било много корисније.