Где на одмор са децом

Pa zavisi koliko imas para......i kolika su tyi deca.........ako onako prosecan budzet za more imas onda pali u Grcku...ako imas veci onda bi ja na Sardiniju,Siciliju,Majorku...
Добар савет. Количина новца са којом располажемо је пресудна.

Моје је искуство да са малом децом не треба путовати предалеко и не треба ићи у непознато(пре свега мислим на смештај).

pa sa decom malom jedino nije pametno putovati busom negde u inozemstvo 20 sata
to ne bih ni u snu
i na neke destinacije tipa tunis, egipat
a ovako svetijedno
tj pare i muzika su u srazmeri
u cg jedino muka što ako se dete razboli ima da umreš vodajući se po lekarima

ps. ala volim ove cg-seratore koji se osecaju užasno i nebezbedno tamo i rađe sede kući jeddući boraniju i tuširajući se svojom gradskom vodom....

pa sa decom malom jedino nije pametno putovati busom negde u inozemstvo 20 sata
to ne bih ni u snu
i na neke destinacije tipa tunis, egipat
a ovako svetijedno
tj pare i muzika su u srazmeri
u cg jedino muka što ako se dete razboli ima da umreš vodajući se po lekarima

ps. ala volim ove cg-seratore koji se osecaju užasno i nebezbedno tamo i rađe sede kući jeddući boraniju i tuširajući se svojom gradskom vodom....

Od njih su gori samo cg-seratori koji pametuju gde će neko da potroši svoje pare :cool:

Ja sam isla sa detetom od godinu dana u Grcku,super smo prosli, noc se putuje-noc prespavao, nosili i flasice i trista cuda sa nama u bus, isli samo ja i muz i -super nam bilo !!! Najbolji period je septembar, prva polovina, ne padaj u nesvest, samo se dobro opremi...kremice,mazalice,igracke,pelene,i naravno pod OBAVEZNO je prirucna apoteka !!!

Back