slavka69
Veoma poznat
- Poruka
- 11.604
Prosle godine su kupovali akcije za 500 e.Ja htela da prodam,ali mi nisu dali ovi moji iz kuce.Izdajice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Немој држати ништа на поду. То је баксуз.
Нарочито немој држати своју торбу на поду, јер ниједан посао ти неће ићи добро.
nachuo sam da dragosh kupuje na veliko za male pare
Draga volje devojko, ali na shta da ga stavim kad mi je soba PRAZNA?
Prosle godine su kupovali akcije za 500 e.Ja htela da prodam,ali mi nisu dali ovi moji iz kuce.Izdajice.
ja uvaljao odmah 2 komada nekim gancijima za po 500 e, mada ne znam dal jos otkupljuju to je bilo pre godinu i kusur![]()
Niko nije kupovao akcije za 500 evra, vrati se pogledaj moj post iz tog doba, tadasnja racunica je bila da ce akcije po prispecu vredeti oko 350e, sto znaci da je realna kupovna cena bila ta,umanjena za kamatu do procenjenog prispeca. A te price se pricaju u narodu,ali niko nije malouman da plati nesto sto se odma znalo da toliko vredeti nece.
Sta pricas bre,puni Zr oglasi bili sa tim o kupovini.
Trenutno sam kratak sa novcem, prodajem razne stvari pa bih da prodam i besplatne akcije od javnih preduzeca. Zna li neko gde to mogu da uchinim?
nadji jedan,. postuj , pa da ti se izvinim!
i veruj mi,znam o cemu pricam....
Možeš da ih pokloniš da sve bude onako kako si ih i dobio.
Da ti nadjem OD PROSLE GODINE MALE BESPLATNE OGLASE![]()
imas na netu, i MALE OGLASE, i GADJANSKI OGLANIK itd, samo ukucaj datum.
Kazem ti , to su samo prazne price medju ljudima,ali takvih transakcija nije bilo.
hUGO,nisi valjda toliko samo visok![]()
Sta sad hoces da ti kazem,mislis da lazem.
Pa nisam ja od juce na ovom forumu pa sada da me ljudi ne znaju.
Ukucaj ti.
Bilo je.Ama ja to znam , ne kazem ti da lazes, vec da nisi dobro obasvestena, eto veruj ti meni ili ne, ali takvih transakcija nije bilo....! ok
![]()
Draga volje devojko, ali na shta da ga stavim kad mi je soba PRAZNA?