Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ok poceo sam da pisem pesme, i mislim da neke od njih dobro zvuce, da li mislite da bih trebao da ih postavim na youtube, ili postoji neki sajt... neke su na srpskom, a neke na eng, ali mslio sam na neki domaci sajt hvala unapred
Ok poceo sam da pisem pesme, i mislim da neke od njih dobro zvuce, da li mislite da bih trebao da ih postavim na youtube, ili postoji neki sajt... neke su na srpskom, a neke na eng, ali mslio sam na neki domaci sajt hvala unapred
Ja sam primetio da je toliko zidova i zgrada po Beogradu dušu dalo za nešto lepo.
Ako je već gradska vlast plaćala onom Francuzu da švrlja grafite do mile volje a zbog čega su ga apsili po Francuskoj, onda ne vidim razloga da nam ne ulepšaš grad poezijom?
Za početak otidji do ulice Kneza Miloša pa kod porušenog generalštaba napiši nešto u fazonu:
Zapravo ovaj grafit bi bio hit jer bi imao više značenja...
prvo značenje je ono što se desilo
a sledeće značenje je nešto kao "kume izgore ti kesa" ili "ne padaju pare sa neba" pošto se taktizira sa ovom gradjevinom
Postavi n yt , znam dosta likova koji su totalni antitalenti pa opet svako malo stavljaju pesme , naravno autotune na steroidima , svake nedelje .
Samo budi spreman na kritiku
A ako pises rap , onda imas serbian underground , tamo ljudi stavljaju svoje radove .
Zapravo ovaj grafit bi bio hit jer bi imao više značenja...
prvo značenje je ono što se desilo
a sledeće značenje je nešto kao "kume izgore ti kesa" ili "ne padaju pare sa neba" pošto se taktizira sa ovom gradjevinom
pa pesme variraju, nisu rep, ima nekih tralala dok su neke u fazonu soul.. hvala na savetima , a sto se glasa tice, svi mi kazu da super pevam xD tako daaa ne zelim autotune shit...