Отворио сам јутрос тему са насловом "Патолошка мржња" али исте нема?
Где је нестала и зашто?
Где је нестала и зашто?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisi je otvorio, nesto si zeznuo. nema je u listi tema koje si otvorio.Отворио сам јутрос тему са насловом "Патолошка мржња" али исте нема?
Где је нестала и зашто?
Мање вина, мање винаnisi je otvorio, nesto si zeznuo. nema je u listi tema koje si otvorio.
Чуј,нисам је отворио а био један пост одмах по отварању.nisi je otvorio, nesto si zeznuo. nema je u listi tema koje si otvorio.
Зезнуо си се, вотку не волим. Ја сам ракијаш. Волим квалитетну домаћу, кајсија, дуња, крушка...u njegovom slucaju, votka![]()
ova tema nema naziv koji si naveo u prijaviЧуј,нисам је отворио а био један пост одмах по отварању.
Сад видим, неко од модератора је пребацио у: https://forum.krstarica.com/threads...srbiju-zasad-nije-prosla.959707/post-45646352
Никаквог образложења зашто?
Неко је пребацио у другу тему. Значи, линковани пост ми је био у теми "Патолошка мржња".ova tema nema naziv koji si naveo u prijavi
ja sam video da je tema postojala pod naslovom koji je napisao.ova tema nema naziv koji si naveo u prijavi
tehnički termin je da su teme spojene. Svi postovi iz novije teme se dodaju u staru po hronološkom redu.Неко је пребацио у другу тему. Значи, линковани пост ми је био у теми "Патолошка мржња".
Тема је обрисана а пост пребачен у другу тему.