GDE KUPUJETE

• Začetnik teme Začetnik teme scila
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Devojke, da vas obavestim : u balkanskoj ima lepih sandalica, papuca i letnjih tasnica, snizenje je veliko, mozda nadjete nesto interesantno. prodavnica je velika i s leve strane kad se spustate od terazija skoro na pocetku ulice, nisam zapazila ime :)

scila:
Hajde da pricamo o najomiljenijoj zenskoj temi - KUPOVINI "KRPICA"

gde kupujete, sta volite, gde je dobra ponuda... :)

gde stignem, stihijski,u hodu....najčešće u Starom gradu, tu ima slatkih radnjica. Ne idem u tržne centre ni pijace (osim po voće, i po čarape Udarnik kod <Starog Merkatora). Ne libim se da prođem Sremskom ulicom u onim malim otvorenim TC, pre neki dan kupila prelepi neseser (za kupatilo, nepromoćiv, boje rezeda) sa ručkicama, sve mi za put u njega stane, velik je.

plavusa ana:

meni je mexx potpuno bezveze, barem sto se muskih stvari tice. ni jednu stvar nisam tamo pronasao da se bas bas zalepim za nju (pod geslom "uzimam, sta kosta da kosta")

glasam za springfield (odlican odnos dizajn/kvalitet/cena).... mada me nervira uniformisanost... muskarci > SPF, zene > MNG...
obratite paznju koliko devojaka dnevno vidite u majici sa natpisom MANGO&YOU...

takve kosulje,fenomenalnih krojeva i boja...i u ogroooomantnim brojevima,videla sam i br. 52! kupujem u radnji na dedinju,koja se zove Blue Bell u ulici Miloja Dzaka...neznam broj,ali haljine,kosulje i ostale fensi slatke stvarcice :P
mislim da su iz indije,ali siveno za hm,zaru,c.claina....mucho lepo,a ima i za jako velike zene brojeva,sto sam cula da nigde nema u gradu!

eto. e,da to je pored belog dvora :wink:

bg_girl:
cula sam da bi trebalo da se otvori 'zara' u beogradu :D

ima li neko slicne informacije i kada i gde bi to bilo?

znam da je 'delta' bila u pregovorima sa 'zarom' prosle godine... znam da su spanci imali veoma stroge uslove i da je 'delta' odlucila da malo saceka...
sta se u medjuvremenu desilo, nemam pojma

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back