Hajde da pricamo o najomiljenijoj zenskoj temi - KUPOVINI "KRPICA"
gde kupujete, sta volite, gde je dobra ponuda...
gde kupujete, sta volite, gde je dobra ponuda...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Little smile, pre 3,4 meseca sam bila kod Sajma, ima neki magacin gde prodaju patike. To ti je pre Eurosalona, kod železničke pruge. Tu su jeftinije, nego u gradu, zato što su to kao prošlogodišnji modeli. Izbor je ok.little smile:Zna li neko od vas gde ima jeftinijih zenskih patika? Neki su mi rekli kod Pancevackog mosta, neki u Brace Jerkovica, bejah tamo, ali izbor i nije nista posebno
Dakle, ako neko ima neku finu idejicu gde bih mogla da potrazim patike, a da nisu preko 4000 dinara, neka je podeli sa nama
Veliki pozdrav i hvala!!!
i mene zanima gde je naf naf...Aphroditi:Meni neprijatnoops: nema me mnogo u Bgd. pa ne znam gde se nalazi taj Naf naf. A dobro bi mi dosla informacija?!
Btw. posto zivim u inostranstvu, uglavnom tu i kupujemA u Bgd. mrzim da kupujem cak i kad moram, zbog svih onih nafrakanih prodavacica koje ne znaju ni da kazu dobar dan, ali zato znaju da ti vise preko ramena i komentarisu sve sto probas. Ko da mi je to potrebno od njih?! :? U Bgd. uglavnom pazarim obucu
nazalost nigde drugde ne mogu da nadjem nesto sto mi pasuje.
A gde?! Nemam pojma, bilo gde, samo ako nadjem nesto odgovarajuce.
CaLiMeRo:naf naf je u nušićevoj ulici.
u donjem delu, to je onaj deo u koji npr bus 65 uđe kada izađe iz tunela...
scila:budi cool pa kazi gde se nalazi mangoa zanima me i springfild (mislimo li na dve prodavnice modne kuce XL?)
rastamann:Samo na jednom mestu...Paul & Shark, Svetog Save
I obratno !!!?:rastamann:Samo na jednom mestu...Paul & Shark, Svetog Save
a volish firmirano
ne znam ja ne kupujem tj kupujem retko, mrzi me da kupujem, debela sam i nemam para. zadnji put sam kupila na depou neku majicu bilo mi ladno nije neka al dobro. ima majmune na sebi.