GDE KUPUJETE

• Začetnik teme Začetnik teme scila
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ne znam... gde se zadesim pa ako imam parice ili neki ček a nešto mi se svidi - bez razmišljanja.

Ali najčešće one varijante, došla komšinica iz Grčke, Italije, Bugarske ili Turske pa odeš kod nje na kafu i kupiš nešto po tri puta skupljoj ceni nego što u stvari jeste.

naj radije u inostranstvu,jer je 50% jeftinije,a fantastican izbor!
ali,bas kao i majcheki i ja sam glavni kupac drugaricama,komsinicama...njihovim drugaricama ....stvarcicama iz torbe :P .
znam jednu sto donosi stvari iz svajcarske mmmmm kakav raj za oci! :P :P :P
skoro nikada nista ne kupim u beogradu,u radnji.
mozda nesto za decu,kada mi zafali.

Kupio sam, pre neki dan "Timberland" cipele u radnji na Bulevaru, a moja cica kupaći kostim u Victorias Secret's u istoj ulici ( kaže : Nije to To).
U Bg, uglavnom kupujem u SC...
U Metrou sam kupio jednu košuju :lol:

Zna li neko od vas gde ima jeftinijih zenskih patika? Neki su mi rekli kod Pancevackog mosta, neki u Brace Jerkovica, bejah tamo, ali izbor i nije nista posebno :D
Dakle, ako neko ima neku finu idejicu gde bih mogla da potrazim patike, a da nisu preko 4000 dinara, neka je podeli sa nama :D
Veliki pozdrav i hvala!!!

Mrzim da kupujem odeću. Sve me smara - potraga, gužve, proba. Kupujem retko i obično usput.

Volim WomenSecret veš jer je veseo i udoban. I spavaćice. Tamo redovno kupim ponešto.
Obiđem Mexx. Ponekad kupim (npr. lanene pantalone i suknju - pokazali se odlično). Ponekad se samo prekrstim kakav preskup s h i t tamo drže.
Mango... vrlo retko jer je uvek puno žena i ne može da se diše. Neka lepa košuljica i maje..
Cipele... kupila neke Timberland za proleće...udobneeeee.
Volim i onu radnju sa Reebok stvarima na Terazijama. Tu kupujem neke crne helanke/pantalone za sve prilike i godišnja doba.
Naf naf... za haljine svih sezona i doba dana. Uglavnom večernje. Gotivna radnja i ljubazne devojke.

P.S. Mada, ovo što kaže Pajamaca - napolju je jeftinije... Prošle jeseni/zime sam se obukla u inostranstvu, sticajem okolnosti. KAKVA UŠTEDA!

Meni neprijatno :oops: nema me mnogo u Bgd. pa ne znam gde se nalazi taj Naf naf. A dobro bi mi dosla informacija?!
Btw. posto zivim u inostranstvu, uglavnom tu i kupujem :roll: A u Bgd. mrzim da kupujem cak i kad moram, zbog svih onih nafrakanih prodavacica koje ne znaju ni da kazu dobar dan, ali zato znaju da ti vise preko ramena i komentarisu sve sto probas. Ko da mi je to potrebno od njih?! :? U Bgd. uglavnom pazarim obucu :roll: nazalost nigde drugde ne mogu da nadjem nesto sto mi pasuje. :( A gde?! Nemam pojma, bilo gde, samo ako nadjem nesto odgovarajuce.

little smile:
Zna li neko od vas gde ima jeftinijih zenskih patika? Neki su mi rekli kod Pancevackog mosta, neki u Brace Jerkovica, bejah tamo, ali izbor i nije nista posebno :D
Dakle, ako neko ima neku finu idejicu gde bih mogla da potrazim patike, a da nisu preko 4000 dinara, neka je podeli sa nama :D
Veliki pozdrav i hvala!!!
Little smile, pre 3,4 meseca sam bila kod Sajma, ima neki magacin gde prodaju patike. To ti je pre Eurosalona, kod železničke pruge. Tu su jeftinije, nego u gradu, zato što su to kao prošlogodišnji modeli. Izbor je ok.

@banchi
Hvala ti :wink: Otici cu da pogledam, a nadam se da ce mi se napokon nesto i svideti, jer iz godine u godinu je izbor sve ruzniji ili ipak moj ukus zastareva :D... a i cene se vesto bore za svoje mesto :roll:

Aphroditi:
Meni neprijatno :oops: nema me mnogo u Bgd. pa ne znam gde se nalazi taj Naf naf. A dobro bi mi dosla informacija?!
Btw. posto zivim u inostranstvu, uglavnom tu i kupujem :roll: A u Bgd. mrzim da kupujem cak i kad moram, zbog svih onih nafrakanih prodavacica koje ne znaju ni da kazu dobar dan, ali zato znaju da ti vise preko ramena i komentarisu sve sto probas. Ko da mi je to potrebno od njih?! :? U Bgd. uglavnom pazarim obucu :roll: nazalost nigde drugde ne mogu da nadjem nesto sto mi pasuje. :( A gde?! Nemam pojma, bilo gde, samo ako nadjem nesto odgovarajuce.
i mene zanima gde je naf naf... :D ne znam iako zivim u beogradu. :oops: :oops:

ima li sanse da mi pomognete? treba mi savet ... gde otici i potraziti svecanu mladalacku odecu.. pogadjate, nisam iz BG-a, a ni odeca nije za mene, za cerku je ... pliz izadjite u susret...

rastamann:
Samo na jednom mestu...Paul & Shark, Svetog Save

a volish firmirano

ne znam ja ne kupujem tj kupujem retko, mrzi me da kupujem, debela sam i nemam para. zadnji put sam kupila na depou neku majicu bilo mi ladno nije neka al dobro. ima majmune na sebi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back