Maxi je najskuplji,20%sigurno u odnosu na sve druge a ponuda je najslabija,imas dve vrste omeksivaca za ves pa biraj..

Hemija je najskuplja ubedljivo.
Vero je dobar za neke kupovine,ciljane sto bih ja rekla jer imaju u ponudi nesto sto nemaju drugi ali je takodje jaci sa cenama.Idea je skuplja u odnosu Tempo i Cort prilicno,i imaju svoju robnu marku koja je jedino konkurentna sa cenama.
Ja kupujem u Rodicu u poslednje vreme kada kupujem na veliko ( u smislu da punim frizider,ostavu sa sokovima, kucnu hemiju, bla bla...) i pravila sam poredjenje u odnosu na Tempo..sta ja znam,razlike su neznatne.
Meso je u Hiper Cortu jeftinije sto je i logicno jer oni imaju svoju klanicu.
Roda ima bolje cene ,to je ona na auto putu,u odnosu na Rodic u Omladinskih brigada..Oni imaju vise kategorija marketa..super market,mega market,hiper market,pa i od toga zavisi.
Tempo i Hiper Cort su najjeftiniji,i gadjaju se sa cenom u smislu da je Plazma u Tempu 106 a u Cortu 104 ali je zato u Cortu Jaffa 107 a u Tempu 105 din.
Lupila sam cenu ali to je odnos...
Po meni treba pratiti akcije,flajere koje dobijate u sanducicima ne bacajte,stvarno su korisni kao informacija.
Univer Export je trenutno najjaci sa mesom i sredom je akcija a oni su kupili Backu Topolu i imaju robnu marku Bas bas,cini mi se.
Udavila sam,ali smatram da ko ima kola a zivi od plate treba da prati i kupuje razlicite stvari na razlicitim mestima.
Na 10000 din u Tempu ,u Maxiju je 12 000 i jos kad dobijes popust vikendom 10% to je tri ustedjene hiljade