Gde kupiti opremu (polovnu)

Aca je car!

Zainteresovan član
Poruka
106
Zelim da kupim podesivu klupu (ravno, koso, uspravno) i dve bucice (tj. dve sipke i tegove za njih) - sto jeftinije (polovno, nije problem - naprotiv). Treba mi, recimo, 8x5kg i 2x.2.5kg tegova (to je dve bucice od max. ~27-30kg po bucici, ako nisam pogresno racunao, za fi30 naravno). Treba mi samo slobodna klupa, nikakvi dodaci, drzaci, sipke, itd.

Cackao sam razne oglase i pogledao par sajtova sa fitnes opremom. Klupe su uglavnom skupe i ne zelim da ih kupim jer mi ne trebaju takve komplikovane, glupe. Sto se tice tegova, radije bih kupio polovne, ali ako nema kupicu nove. Dajte neke predloge, gde je povoljno, eventualno gde ima neki popust, ili - jos bolje, nekog poznanika ili poznanikovog poznanika koji moze da mi proda nesto od ovoga (bucice sa tegovima ili klupu ili oba). Ako se nesto nisam mnogo preracunao, treba mi oko 200e, jel da? Bez obzira, i ako nemate predlog gde da kupim, ako vidite neki propust ili imate neki savet iz iskustva sto se tice kupovine opreme, dajte :)

Uzgred, da li olimpijske sipke od ~2m i 20kg (koju bih kupio kasnije, kada skupim jos novca) imaju fi30 nastavke?

Hvala unapred, pozdrav:worth:

Back