Gde kupiti dzak za boks

Luka22022

Početnik
Poruka
24
pozzdrav vec sam postavljao temu dzak za boks ali me sada zanima samo gde moze da se kupi (beograd,zemun) mogao bi da platim do 6 hiljada ...Ali molim vas da pisete samo o tome gde moze da se kupi i vezano za kvalitet i to...nemojte samo da mi pisete da moram da znam da udaram ... bla,bla znam !!! treniram vec par godina bor.vestine ... pisite korektno o dzaku za boks i njegovim dimenzijama treba mi od 1.20 cm do 1.50 najjvise i o njegovom kvalitetu o dali znate nekog ko ima taj dzak i odlican je ili ga vi imate.I predlog koliki mi dzak treba da bi se zakacio na visinu 220 cm.

Poslednja izmena:
pozzdrav vec sam postavljao temu dzak za boks ali me sada zanima samo gde moze da se kupi (beograd,zemun) mogao bi da platim do 6 hiljada ...Ali molim vas da pisete samo o tome gde moze da se kupi i vezano za kvalitet i to...nemojte samo da mi pisete da moram da znam da udaram ... bla,bla znam !!! treniram vec par godina bor.vestine ... pisite korektno o dzaku za boks i njegovim dimenzijama treba mi od 1.20 cm do 1.50 najjvise i o njegovom kvalitetu o dali znate nekog ko ima taj dzak i odlican je ili ga vi imate.I predlog koliki mi dzak treba da bi se zakacio na visinu 220 cm.

Luka, evo ti iz Obrenovca:Ring Sport Kontakt

011/877-43-69, ringrelax@gmail.com, Miloša Obrenovića 135, Obrenovac

Imas i Pride RS---011 3099 877

Imas i Fitnes Oprema NOVI PRODAJNI SALON, Banjički Put 38 - glavni orjentir ( ulica Borska, Banjica-Kanarevo brdo )

Radno vreme:
radni dani: od 10:30-19 h
Subotom: od 11-16:30 h
Nedeljom: Neradimo
Tel: 063 268 291
Email: motofitnesoprema@gmail.com

Ma kakve radnje....Neka okrene oglase, puni su likova klinaca lozana, koji se lozili da se satro urade i osposobe za tuce, pa kupili dzak, udarili desetinu puta i smorili se, pa im cami u uglu neke sobe....

Polovni dzakovi po oglasima se mogu naci za zaista povoljnu cenu....Pogotovo od nekog klinca kome treba kinta hitno a dzak mu smeta u prostoriji....

Ma kakve radnje....Neka okrene oglase, puni su likova klinaca lozana, koji se lozili da se satro urade i osposobe za tuce, pa kupili dzak, udarili desetinu puta i smorili se, pa im cami u uglu neke sobe....

Polovni dzakovi po oglasima se mogu naci za zaista povoljnu cenu....Pogotovo od nekog klinca kome treba kinta hitno a dzak mu smeta u prostoriji....

Sa mogućnošću da ako živi u zgradi i pokuša da okači džak u nekom podrumu, tavanu, vešernici ima stalno posla sa komšijama ili da zbog stalnih potresa džaka od 40- 50 kg koliko su prosečno teški bokserski (o kikbokserskim od 60-70 kg nepotrebno reći) razruši neki zid, tavansku gredu itd.Isplativa investicija jedino za one koji žive u kućama, pa okače to čudo u dvorištu na nekoj skalameriji, drvetu itd..

Poslednja izmena:
Ja sam kupovao na nekoliko mesta i sve se svelo na ono staro: Koliko para toliko muzike. Ukoliko hocete jeftin a solidan dzak onda su se po mom iskustvu najbolje pokazali ovi: http://www.fitnesoprema.co.rs/kategorija-proizvoda/boks-oprema/dzakovi-za-boks/
Ako pak hocete vrh kvalitet onda mora da se izdvoji nekih 100 eura otprilike za tvrdo punjene dzakove. One prelazne varijante izmedju tih jeftinih i extra skupih su mi se pokazale najgore. Traju malo duze od ovih jeftinih a skuplji su duplo...

Najbolji je od cirade, kosta 179 dolara,a izdrzljiv za 100 godina zivota.

314457040.jpg

Ja sam kupio pre 5-6 godina sasiven od neke ruske cirade 1.5m punjen krpama, prenerazio sam se koliko su krpe teske ima preko 60kg. I to mi stoji na selu, nisam ga okacio tri puta bogami pitam se da ga misevi nisu naceli...
I vecini koji kupe tako stoji, prva najveca grupa jer skapiraju da se treba ukenjati za pola sata lupanja a meni zato sto odem lepo u klub a i kad odem na selo dohvatim se pretakanja vina i ode mas u propas...

Nije ni poenta samo lupati dzak.
Ja imam dosta drugara koji dizu iskljucivo tegove,i onda kao udaraju dzak,a ne umeju.
Umore se posle 10 zamaha,sto od misicne mase,sto od nedostatka tehnike.

Meni 3 runde dzaka izadje na nos kad radim kardio.

A to sa tehnikom to je vec posebna prica, alfa i omega...
Zato pocetnicima ne preporucujem dzak kod kuce jer nista nece uraditi nego cak ce i pogresno nauciti. Ko hoce da lupa u dzak, pravac klub. Posle godinu dana moze samostalno da radi mada i tada treba trener da posmatra.
Ja posle rada sa tegovima na snazi, obavezno desetominutno istezanje i jednu rundu na dzaku cisto da se ne ukrutim puno. Majko mila sam sebi sam tad smesan, kao da udaram sa tudjim rukama.

Back