Gde kupiti bicikl oblika choper ?

bRu zLi

Poznat
Poruka
9.401
Zdravo, zanima me gde kupiti bicikl imitaciju chopera?

Posto sam roker a nemam novca da kupim Harley davidson, niti cu imati u bliskoj buducnosti jer sam kupio auto i gomilu muzicke opreme, jedino mi ostaje da se zadovoljim sa biciklom :hahaha:

Naime, ove biciklice kod nas su redak slucaj, ali ko zna mozda ih i ima, zato sam i otvorio temu.....

Ove bicikle izgledaju isto kao choperi, samo sto dole nemaju motor nego pedale, lanac i zupcanike :hahaha::rotf:

Znaci nije mi cilj da to ide brzo niti da su to neki ekstra delovi, nisam biciklista, nego jednostavno zelim da se zavalim u udobno sediste podignem ruke onako visoko na volanu kao bajker-roker i uzivam u prirodi i putevima ala roadtrip America.....:D

Evo kako to npr izgleda pa ako neko sazna gde se to moze kupiti ili pak napraviti kod nekog majstora neka mi kaze....

Pozdrav i Viva la Rock! :bye:

http://4.***************/_lCdsOOJOIX0/S-UfFB9oAII/AAAAAAAAADA/PunYQzIT3cM/s1600/overkill-bicycle-chopper.jpg

Chopper-Bicycle-GH-326018M-.jpg

Chopper-Bicycle-GH-31602S-.jpg

Ne znam odakle si ali svojevremeno sam video taj plavi bicikl ili je bio slican ali znam da sam se odusevio kada sam ga video.Takvi biciklovi su imali u Beogradu u Pevec-u ali s obzirom da je Pevec zatvoren ne znam gde bi dalje mogao da se nadje ali barem da znas da ga uopste negde ima.Zao mi je sto nisam vise mogao da ti pomognem.
Pozdrav.

Hahah, e svašta.. Video sam u jednoj radnji u Kraljevu ovakav bajs..
OldBike.jpg

Verujem da je samo eksponat, ali ko zna, možda se i prodaje :D
Šo mnogo ljudi vozi tzv ležeće bicikle...Mnoog se brže okreću pedale jer nema pritiska tela na noge i brži su...:)
Taj model je sigurno exponat takvi su se vozili u 19.-tom veku...Tada se bajs zvao ''velosiped'' a ne bicucle:lol:

Kakav li je za skretanje :think:

Sad pogledah, brzina je na ruskom "Скорость", tako da je verovatno izraz za bicikl ostao od tog prvog naziva za bajs.. Koliko li je to ljudima brzo izgledalo kad su mu dali takvo ime, šta reći za automobil :lol:
A sad mi pade na pamet, ima u jednoj reklami za Linux izjava iz 1909. "Automobil je praktično dostigao vrhunac svog razvoja" :D

Kakav li je za skretanje :think:

Sad pogledah, brzina je na ruskom "Скорость", tako da je verovatno izraz za bicikl ostao od tog prvog naziva za bajs.. Koliko li je to ljudima brzo izgledalo kad su mu dali takvo ime, šta reći za automobil :lol:
A sad mi pade na pamet, ima u jednoj reklami za Linux izjava iz 1909. "Automobil je praktično dostigao vrhunac svog razvoja" :D
Mislim da je to više šou bicikl koji se vozio u okviru nekih parada i slično...
Ma brate bilo bi extra da ga naprave trostrukog i za tlo i za vodu i za vazduh...Ne sumnjam da će to i biti u budućnosti.Zamisli filing da ne moraš da silaziš nego ideš gde oćeš sve zavisi samo od tvoje snage:)

Već ima modela amfibija, koji mogu da se voze po vodi i po zemlji.. Čitao sam ranije, mislim da ovaj važi za bajs sa najviše potencijala
9156_13040840815.jpg
9156_13040841127.jpg

Ovi baloni sa strane su na naduvavanje a kada voziš po zemlji spakuju se u točkove :D
Ko bi drugi osmislio ovako nešto nego Kinezi :lol:

Al za vazduh ćemo morati da se strpimo još..

Back